Online Lingerie- en Latex Shop
Download nu de hele video!

Blonde milf heeft erotische sex in een restaurant

0 views
0%

Sex in een restaurant

“Als het je wat lijkt, sex in een restaurant, dan kan regelen dat we dat gaan doen en hoef je jezelf niet druk te maken over pottenkijkers”, had de nieuwe vriend van Cindy tegen haar gezegd.

Ze had gelijk enthousiast ja geknikt, want het leek haar een opwindende toevoeging aan haar lijstje plekken waar ze ooit nog eens sex wilde gaan hebben.

Sowieso had ze met haar nieuwe vriend al een aardig aantal van die sexplekken afgevinkt. Door hem was ze een nieuwe weg ingeslagen met haar seksleven en dat beviel haar uitstekend.

Grote borsten en een minijurkje

Ze had zich in een strak minijurkje gehesen, waarin haar grote borsten goed uitkwamen, en was met haar nieuwe vriend meegegaan naar het restaurant. Er zat aan één tafeltje nog een gezin te eten en toen die weg waren, konden ze losgaan.

Het enige dat haar nieuwe vriend nog had gezegd, was dat zijn neef de manager van het restaurant was en hij ze volledig met rust zou laten.

“Tenminste, als je het niet erg vindt dat hij mee mag kijken, daar raakt hij namelijk zeer opgewonden van.”

“Laten we dat maar doen, he?”, zei Cindy, die een geile glimlach op haar gezicht had gekregen, “moet hij ook gepijpt of afgetrokken worden?”

Visited 369 times, 4 visit(s) today
From:
Date: mei 19, 2022
Pornosterren: cindy behr

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *