Download nu de hele video!

Dominante vrouw pakt sportschool macho aan met geile sex

0 views
0%

Dominante vrouw zoekt sportschool macho uit

De lekkere brunette vindt het heerlijk om tussen de “sportschool macho” types rond te lopen, die allemaal denken dat ze haar zonder problemen kunnen neuken. Wat ze niet weten is dat Martina bepaalt wanneer ze sex heeft en hoe ze het wil hebben, ze is niet voor niets een dominante vrouw. Ze had na een paar weken bij haar nieuwe sportschool al door wie in aanmerking kwam om na sluitingstijd sex met haar te hebben. Het was de manager van de sportschool, dus dat kwam goed uit. De knappe donkerharige vrouw had duidelijk laten merken dat ze wel in was voor sex. De manager zorgde ervoor dat ze na sluitingstijd dat iedereen van het personeel vertrokken was, zodat ze niet meer gestoord zouden worden.

Ze wordt goed door hem geneukt

Ze laat niet merken dat ze eigenlijk gewoon een dominante vrouw is en geniet van de neukpartij met de gespierde sportschool macho. Ze moet toegeven dat hij goed kan neuken en ze heeft meerdere orgasmes gehad als hij uiteindelijk op haar lekkere kontje klaarkomt. Martina giechelt veel als ze zich weer gaan aankleden en kijkt nogal bewonderend naar zijn gespierde lijf. Ze lacht om zijn slechte grappen en uiteindelijk heeft ze het zo voor elkaar, dat hij denkt met alles weg te komen bij haar. Alles verloopt volgens plan, de volgende keer dat ze sex hebben, is zij degene die bepaalt wat er gebeurt, of hij het nu leuk vindt of niet.

Hij onderschat de knappe donkerharige vrouw

De week erop zaten ze weer samen in de sportschool en de manager behandelde haar als een stuk vlees die hij na sluitingstijd wel eens even zou gaan neuken. Hij begon dapper, maar dat werd door Martina snel in de kiem gesmoord. Voordat hij het doorhad lag hij op de grond en bepaalde de dominante vrouw hoe er verder aan sex gedaan ging worden. Ze had het goed ingeschat, want de sportschool macho gaf zich helemaal aan hem over. Ze kon zelfs op zijn borstkas gaan staan en hij deed er niets aan, ondanks dat hij daar makkelijk toe in staat was.

Masturberen en hard klaarkomen

De knappe dominante vrouw ging helemaal naakt en liet de manager genieten van haar prachtige figuur. Hij genoot in stilte van haar mooie strakke borsten, haar geschoren kutje en haar lekkere kontje. De donkerharige schoonheid besloot om deze keer alleen aan voorspel te doen. Ze ging op de sportschool macho zitten en begon uitgebreid te masturberen. Ze bezorgde zichzelf een knetterend orgasme en keek vervolgens arrogant naar de gespierde man die onder haar lag.

“Mooi”, zei ze, “dit had ik even nodig. Jij redt jezelf verder wel, want ik ga lekker naar huis toe. Misschien dat we volgende week aan neuken toekomen, maar dat kan ik je niet beloven.”

Visited 23 times, 1 visit(s) today
From:
Date: november 16, 2020

2 thoughts on “Dominante vrouw pakt sportschool macho aan met geile sex

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *