50 plus liefde zoeken
Online Lingerie- en Latex Shop

50 Plus liefde, senioren dating

Boost je seksleven
Download nu de hele video!

Dominante vrouw pakt sportschool macho aan met geile sex

0 views
0%

Dominante vrouw zoekt sportschool macho uit

Martina is een knappe en dominante vrouw die aardig wat tijd in de sportschool doorbrengt. Ze vindt het heerlijk om tussen de “sportschool macho” types rond te lopen, die allemaal denken dat ze haar zonder problemen kunnen neuken. Wat ze niet weten is dat Martina bepaalt wanneer ze sex heeft en hoe ze het wil hebben, ze is niet voor niets een dominante vrouw.

Ze had na een paar weken bij haar nieuwe sportschool al door wie in aanmerking kwam om na sluitingstijd sex met haar te hebben. Het was de manager van de sportschool, dus dat kwam goed uit. De knappe donkerharige vrouw had duidelijk laten merken dat ze wel in was voor sex. De manager zorgde ervoor dat ze na sluitingstijd dat iedereen van het personeel vertrokken was, zodat ze niet meer gestoord zouden worden.

Hij onderschat de knappe donkerharige vrouw

Hij probeerde nog even stoer over te komen, maar dat werd door Martina snel in de kiem gesmoord. Voordat hij het doorhad lag hij op de grond en bepaalde de dominante vrouw hoe er verder aan sex gedaan ging worden. Ze had het goed ingeschat, want de sportschool macho gaf zich helemaal aan hem over. Ze kon zelfs op zijn borstkas gaan staan en hij deed er niets aan, ondanks dat hij daar makkelijk toe in staat was.

Masturberen en hard klaarkomen

De knappe dominante vrouw ging helemaal naakt en liet de manager genieten van haar prachtige figuur. Hij genoot in stilte van haar mooie strakke borsten, haar geschoren kutje en haar lekkere kontje. De donkerharige schoonheid besloot om deze keer alleen aan voorspel te doen. Ze ging op de sportschool macho zitten en begon uitgebreid te masturberen. Ze bezorgde zichzelf een knetterend orgasme en keek vervolgens arrogant naar de gespierde man die onder haar lag.

“Mooi”, zei ze, “dit had ik even nodig. Jij redt jezelf verder wel, want ik ga lekker naar huis toe. Misschien dat we volgende week aan neuken toekomen, maar dat kan ik je niet beloven.”

From:
Date: november 16, 2020

One thought on “Dominante vrouw pakt sportschool macho aan met geile sex

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *