Online Lingerie- en Latex Shop
Online Lingerie- en Latex Shop
Online Erotiek en Seksshop
Download nu de hele video!

Mooie moeder heeft haar sportschool toy boy mee naar huis genomen

0 views
0%

Mooie moeder gaat graag naar de sportschool

Jacqueline is een mooie moeder, die met recht trots is op haar strakke figuur. Ze houdt ervan om minimaal twee keer in de week naar de sportschool te gaan, waar ze zich lekker in het zweet werkt. Sinds ze gescheiden is en alleen woont, kijkt ze zelfs af en toe stiekem naar de mannen die er rondlopen in haar sportschool. Ze kwam er al snel achter dat de stoere sportschool macho absoluut niet haar type is.

Sportschool macho is van de snelle sex

De lekkere milf had er eentje mee naar huis genomen en ze moest blijkbaar dankbaar zijn voor de neukpartij die net iets meer dan vijf minuten had geduurd. Dat was niet echt wat Jacqueline in gedachten had, dus de gespierde man stond vijf minuten later, aangekleed en wel, weer buiten. Dat nooit meer was haar besluit en ondanks de vele aanbiedingen die ze kreeg in de sportschool, wimpelde ze die keurig af. Ze had liever geen sex, dan vijf minuten net niet sex.

Een ontmoeting met een leuke jongeman

Er gebeurde echter wat met haar toen ze Robert zag binnen komen lopen. Een leuke jonge knul die haar spontaan gedag zei en naast haar aan zijn workout begon. Toeval bestaat niet, maar onafhankelijk van elkaar besloten ze om gelijktijdig pauze te nemen. Jacqueline liep achter hem aan naar de bar en ze moest zeggen dat hij een mooi kontje heeft. Ze besloot om naast hem te gaan zitten en te kijken of hij ook zo’n macho was of een man waar ze wel een gesprek mee kon voeren. De mooie moeder stelde zich voor en ze raakten in een goed gesprek dat niet alleen over de sportschool of spieren ging.

Robert bleek een intelligente jongeman te zijn, een goede gesprekspartner en Jacqueline vond het haast jammer dat ze al zo snel weer aan hun workout begonnen. Nadat ze zich had aangekleed zwaaide ze gedag naar Robert en ze vroeg zich af waar de tintelingen die door haar lichaam schoten vandaan kwamen en of dat vlinders in haar buik waren.

Een tweede ontmoeting in de sportschool

“Doe niet zo raar, oud wijf”, dacht ze bij zichzelf toen ze naar huis reed. “Je gaat toch niet verliefd worden op één of andere jongeman die net niet je zoon had kunnen zijn, maar wel heel erg in de buurt kwam.”

Ze had het gesprek met Robert nog eens rustig geanalyseerd toen ze ’s avonds op de bank zat en nipte aan een glas wijn. Ze kon het fout hebben, maar volgens mij was die Robert wel geïnteresseerd in haar. De rest van de week kwam hij af en toe in haar gedachten en toen ze uitgebreid aan het masturberen was, was het Robert die in haar fantasie naar voren kwam en haar een knetterend orgasme bezorgde.

De week erop ging ze niet op haar standaard dag naar de sportschool toe, want ze had andere verplichtingen die avond. Ze was aangenaam verrast toen ze zag dat Robert er ook was en het leek wel alsof ze vlinders in haar buik voelde.

“Niet als een bakvis gaan gedragen”, commandeerde ze zichzelf, “zo’n jonge knul heeft niets te zoeken bij een oud wijf.”

Ze zei hem vriendelijk gedag en ging een stukje verder aan haar workout beginnen, want als ze naast hem aan de gang zou gaan, dan kwam ze wel heel needy over. Af en toe keek ze opzij en zag dat Robert dan snel zijn hoofd wegdraaide en blosjes op zijn wangen kreeg. Jacqueline vond dat zo schattig dat ze hem het liefst tegen zich aan had gedrukt om hem vervolgens genadeloos te gaan neuken.

Het gesprek gaat verder

Dat kwam eerder dan gedacht voor Jacqueline, die het druk had met de gewichten en ondertussen aan het dromen was over Robert, die haar van achteren zou neuken in de sportschool. De jongeman kwam namelijk naast haar staan en vroeg of ze zin had om met hem een pauze te nemen, hij vond het gesprek dat ze de vorige keer hadden gehad heel erg leuk en hij wilde het graag voortzetten.

Jacqueline moest haar best doen om niet te geïnteresseerd over te komen en deed alsof ze hem er een plezier mee deed. Het gesprek ging naadloos verder waar ze de week erop waren opgehouden en ze kwamen er allebei achter dat hun pauze wel erg lang geduurd had.

“Ik ben klaar”, zei Jacqueline, die op de klok gekeken had en zich bedacht dat ze nog moest koken voor zichzelf. Haar volgende gedachte was een uitdaging voor haar. Waarom zou ze zich aan haar vaste “om zes uur aan tafel en eten” routine houden? Ze was vrijgezel en kon doen en laten wat ze wilde.

Het voordeel van ouder worden was dat ze niet meer zo ingewikkeld deed als vroeger als het om daten ging. Het spel van aantrekkingskracht en afwijzing spelen, totdat ze uiteindelijk met een man in het bed dook. Daar had de mooie moeder geen zin meer in, dus speelde ze het op de man af. Het ergste dat kon gebeuren was dat hij nee zei en ze alsnog kon gaan koken.

“Wat denk je ervan als we bij mij thuis verder gaan met dit gesprek. Als je zin hebt, dan kan je blijven eten.”

Hij gaat maar wat graag met haar mee naar huis

Robert was even stil en keek de knappe milf aan. Jacqueline begon zich gelijk zorgen te maken of ze toch niet iets te snel was gegaan en ze slaakte net geen zucht van opluchting toen hij zei dat dat hem verschrikkelijk leuk leek. Ze waren allebei snel klaar met omkleden en Robert reed achter haar aan naar haar huis toe.

Daar plantte ze hem op de bank in de huiskamer en wimpelde haar ex-man af die haar belde met een vraag over de school van hun dochter. Hij moest eens weten dat ze een toy boy op de bank had zitten waar ze binnen niet al te lange tijd heerlijke sex mee ging hebben. Ze was er van overtuigd dat Robert dat ook wilde dus ging ze er helemaal voor.

Sexy jurkje doet waar het voor gemaakt is

“Even een paar minuten geduld”, had ze tegen Robert gezegd en was vervolgens snel naar haar slaapkamer gegaan en was ze in haar kledingkast gedoken. Ze haalde er een sexy zwart jurkje uit, die ze ooit eens gekocht had om haar ex-man mee te verleiden. Dat was onbegonnen werk, want die had het blijkbaar te druk met zijn andere bezigheden. De mooie moeder had het jurkje weer in haar kledingkast gehangen en dacht dat ze die waarschijnlijk nooit meer zou aantrekken.

Daar had ze zich gelukkig in vergist en ze moest zeggen dat ze er geil uitzag, toen ze in de passpiegel keek die aan de muur van haar slaapkamer hing. Even twijfelde ze, maar het leek haar dat het jurkje meer effect had als ze haar bh uit zou doen. Als ze dan toch sex zouden gaan hebben, dan hoefde hij in ieder geval niet met de bh-sluiting aan de gang. En de sideboob zag er gewoon extra opwindend uit.

Ze ging weer richting de huiskamer en de ogen van Robert puilden net niet uit hun kassen. Hij wilde wat zeggen, maar Jacqueline had de regie overgenomen. Ze was achter de bank gaan staan en boog zich voorover.

“Ik had al gezien dat je naar mijn borsten aan het staren was, dus ik dacht je een beter beeld te geven dat vind je toch niet erg he?”

Qua openingszin was dit natuurlijk dramatisch, bedacht ze bij zichzelf, maar het had wel het gewenste effect. Het moment erop waren ze aan het zoenen en Jacqueline was blij dat de kop eraf was. Nu kon ze zich helemaal concentreren op de sex en ze hoopte dat Robert een goede minnaar was. Al leek het haar heel opwindend om hem alles te leren, maar dat kon ze altijd nog doen.

“Dit is een grote slaapbank”, zei ze tegen haar nieuwe lover, “als je er even afgaat en aan dat hendeltje trekt, dan hebben we de ruimte om goed aan de gang te gaan.”

Ze was blij dat ze door had gezet om dit monsterlijke apparaat te kopen. Niet dat ze het nodig had, maar het leek haar gewoon leuk om een mega slaapbank-bed in haar huiskamer te hebben. Het zou nu in ieder geval zijn geld meer dan opbrengen. Robert had ondertussen de stoute schoenen aangetrokken en was al kussend langzaam van haar voeten naar haar bovenbeen gegaan. Ze kreunde hard toen hij haar vervolgens ging beffen en dat uitermate goed deed. Al haar opgekropte seksuele frustraties kwamen er in één keer uit en ze vroeg zich af hoe het kon dat ze zo snel al aan het klaarkomen was.

Knappe milf gaat hem pijpen

Een vraagstuk waar ze overigens niet al te lang over nadacht, want ze had Robert ondertussen op het bed geduwd en had het druk met zijn broek uittrekken. Ze wilde zijn grote pik in haar mond voelen, want ze vond het heerlijk om een man te pijpen. Het gevoel van macht dat ze had en dat zij bepaalde wanneer hij klaar zou gaan komen, zorgde voor tintelingen in haar kutje. Dit keer maakte ze het echter niet af door zijn zaad door te slikken, want de behoefte om geneukt te worden was sterker dan hem klaar willen pijpen. Dat zou ze wel doen als ze klaar waren met de eerste neukpartij.

Ze hadden zich ondertussen allebei uitgekleed en Robert kon eindelijk zijn hoofd tussen haar grote stevige borsten leggen en aan haar tepels zuigen. Het werd echter de hoogste tijd om een pik in haar kutje te voelen, dus zonder veel omhaal liet ze zich over zijn grote pik zakken en begon hem te berijden. Vanaf dat moment hoopte ze dat het niet een eenmalige erotisch ervaring zou zijn, maar dat Robert misschien een promotie wilde naar de openstaande positie van “vaste minnaar.”

Dit soort gedachten schoten door het hoofd van de mooie moeder, die besloot dat ze eerst maar eens goed moest gaan genieten en daarna kon ze zich druk maken over de toekomst.

Een tweede orgasme die ze niet zo snel verwacht had

De sex met Robert was fenomenaal. De rollen over wie sexles zou gaan krijgen, waren al snel omgedraaid. Hij voelde precies aan wat ze wilde en presteerde het om ook nog eens om binnen zeer korte tijd haar G-spot te vinden. Ze kreeg een tweede orgasme toen zijn pik diep in haar natte kutje zat en ze bijna out ging.

De mooie moeder was even op haar rug gaan liggen om bij te komen, maar kreeg niet echt de kans. Ze kreunde hardop toen Robert haar begon te beffen en een paar vingers in haar kutje stak. Wat hij daarna deed zorgde ervoor dat haar orgasme weer keihard terugkwam, want hij stak zijn tong in haar kontje. Dat had nog nooit iemand bij haar gedaan en het gevoel was overweldigend.

“Wil je me alsjeblieft weer neuken”, smeekte ze bijna. Ze wilde dat hij klaar ging komen en zijn zaad voelen. Het maakte haar niet uit of hij haar kutje vol zou spuiten of op haar gezicht ging klaarkomen, als hij maar een orgasme kreeg. Ze voelde dat hij er bijna aan toe was, want hij begon haar hard en stevig te neuken.

Ze wil zijn zaad in haar kutje voelen spuiten

Jacqueline kwam weer bijna klaar, maar ze kon zichzelf op het randje van een orgasme houden. Ze wilde eerst dat Robert klaar zou komen en haar wens ging snel in vervulling. Hij stootte nog een paar keer stevig in haar kutje en voelde toen hoe hij haar volspoot met zijn hete zaad. Het orgasme dat ze had tegen weten te houden, knalde er nu vol in en ze zag even sterretjes. Dit was de meest geweldige sex die ze ooit had gehad en ze wist nu al dat ze haar best moest gaan doen om hem bij te benen.

Natuurlijk gaat hij niet weg

Ze lagen allebei zwaar ademend naast elkaar op bed, bij te komen, toen Robert vroeg of dit de tijd was om zich aan te kleden en naar huis te gaan. Hij dacht zelf dat hij bij één keertje sex zou blijven bij deze bloedmooie oudere vrouw.

“Weg gaan? Ben je niet goed bij je hoofd”, zei Jacqueline met een strenge stem, “de man die me drie orgasmes heeft gegeven wil naar huis gaan? Wat denk je zelf? Ik ga je eerst weer stijf pijpen en dan gaan we gewoon verder waar we gebleven waren. Als je zin hebt, mag je zelfs blijven slapen en gaan we het hele weekend opwindende sex hebben, lijkt je dat wat?”

Ze zag de opgeluchte blik in de ogen van haar nieuwe minnaar. Ze kreeg een grote glimlach op haar gezicht en ging met haar hoofd naar die van hem toe en pakte die vast. Daarna zoende ze hem en hij deed automatisch zijn mond open. Hun tongen hadden elkaar voor de tweede keer die avond gevonden. Hij bleek ook nog eens een fantastische kusser te zijn en Jacqueline vroeg zich met recht af waar ze dit allemaal aan verdiend had.

De sex met deze jongeman was vele malen beter dan het gehannes met haar ex-echtgenoot of de stoere sportschool macho. Als het aan haar lag zou hij niet alleen haar minnaar worden, maar mocht hij direct bij haar intrekken.

Dromen over meer en goed pijpen

Ze moest om zichzelf lachen dat ze wederom te ver aan het doordenken was en besloot zich eerst maar eens te richten op het pijpen. Ze zou hem laten voelen wat het is om oraal verwend te worden door een oudere vrouw. De mooie moeder wist nu al dat geen van zijn jongere vriendinnen aan haar zou kunnen tippen. Tenminste, daar ging ze vanuit. Ze was namelijk zelf nogal trots op haar pijpkwaliteiten en ze wilde niets liever dan dat Robert intens zou genieten.

Misschien nog een reden voor hem om direct bij haar in te trekken.

From:
Date: december 31, 2020
Pornosterren: Yasmin Scott

2 thoughts on “Mooie moeder heeft haar sportschool toy boy mee naar huis genomen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *