Online Erotiek en Seksshop
Download nu de hele video!

Elegante blonde huisvrouw heeft erotische sex

0 views
0%

Elegante blonde huisvrouw heeft mooie borsten

“Geld is ook niet alles, maar het is wel verdomd handig”, dacht Jeanette, een elegante blonde huisvrouw, toen ze zich aan het opmaken was. Haar echtgenoot was de hele week op zakenreis en er was een opening van een gallerie waar ze beiden voor waren uitgenodigd. Ze was er al een beetje vanuit gegaan dat haar man niet mee kon, dus viel de teleurstelling nog een beetje mee. De knappe blondine had besloten om er een gezellige avond van te maken en zich tegoed te doen aan de wijn en champagne, die tijdens de expositie van het werk van een nieuwe kunstenaar vrijelijk geserveerd werd.

Een schilderij kopen op een expositie

Ze was netjes een kwartiertje te laat, net als bijna iedereen, want op tijd op komen dagen bij dit soort evenementen is sociaal onaangepast. De galleriehouder had hier al rekening mee gehouden en had de hele opening een half uurtje verlaat. Als je daarna nog binnen kwam lopen, dan was het weer overdone en behoorde je duidelijk tot de plebs. Jeanette liep al snel met een glas champagne in de rondte en bekeek aandachtig de schilderijen. Ze had al wat werk van hem gezien en was van plan om tijdens de expositie een schilderij te kopen. Ze hield van kunst en ze hadden meer dan genoeg geld, dus om de zoveel tijd hing er iets nieuws aan de muur en was het andere schilderij naar een minder prominente plek verplaatst.

De knappe huisvrouw bleef vijf minuten staan voor één van de schilderijen en besloot ter plekke om die aan te schaffen. Ze schreef het nummer op en liep naar de eigenaar van de gallerie, die een prijs noemde waar ze niet echt van schrok. Van het bedrag kon een modaal gezien minimaal een jaar de hypotheek van betalen, maar in de kringen waarin Jeanette verkeerde viel het dus mee. Nadat het zakelijke gedeelte geregeld was, liep ze weer terug naar het schilderij en keek voor de zekerheid of ze het echt mooi vond.

Ze maakt kennis met de kunstenaar

Er kwam een knappe man in pak naast haar staan die, toen de serveerster langsliep, twee glazen champagne van het blad pakte en er eentje aan Jeanette aanbod. Die draaide zich om en probeerde boos te kijken, omdat ze even geen zin had in een oude man die indruk probeerde te maken met zijn geld. Ze keek echter in het gezicht van een knappe jongeman, die strak in het pak zat. Iets waar Jeanette altijd een beetje opgewonden van raakte.

“Die man kan echt niet schilderen hé, wat een puinhoop, het lijkt wel alsof er een voorraad verf ontploft is en per ongeluk op het doek is terechtgekomen.”

Hij keek haar met een grote glimlach aan en Jeanette moest wel lachen om de zelfverzekerde jongeman en zijn kunstbeschouwing.

“Ach ja”, zei ze pedant, “sommige mensen snappen nu eenmaal niet wat kunst kunst maakt en ik denk zo op het eerste gezicht dat jij perfect in die groep past.”

Dit keer keek zij hem met een glimlach aan en ging verder: “ik heb dit schilderij net gekocht en ik vind de verfexplosie, zoals jij het noemt, het bekijken meer dan waard.”

“Jeetje”, zei de knappe jongeman, die zich ondertussen had voorgesteld als Ronald, “je hebt hier daadwerkelijk geld aan uitgegeven.”

Elegante blonde huisvrouw raakt licht opgewonden

Jeanette vond Ronald wel vertederend, maar ze had geen zin om met hem in discussie te gaan over kunst, want ze had niet het idee dat ze hier met een kenner te maken had. Aan de andere kant voelde ze wel de tintelingen in haar kutje, want in haar gedachten had ze zich al voorgesteld hoe hij er naakt uit zou zien en hoe het zou zijn om sex met hem te hebben.

Ze wilde hem net gaan afwimpelen, maar Ronald was haar voor.

“Dat is dan mooi”, zei hij en hij kreeg weer een grote glimlach op zijn gezicht, “dan kan ik me weer een paar maanden aan de kunst wenden zonder dat ik omkom van de honger.”

Jeanette moest het even op zich in laten werken. Wilde hij zeggend dat hij de schilder was? Dat kan toch helemaal niet. Hij heeft een strak pak aan en geen baard of een verwilderde kunstzinnige blik in zijn ogen.

“Niet alle schilders lopen erbij alsof ze dakloos zijn”, zei hij, want hij wist precies wat er door het hoofd ging van Jeanette. De knappe huisvrouw keek snel op het programma dat ze bij de ingang gekregen had en inderdaad, er stond een foto van de kunstenaar bij en dat was niemand anders dan Ronald.

Ze liet zich niet uit het veld slaan en keek de kunstenaar met een arrogante blik aan. “Het is toch maar goed dat er rijke vrouwen zijn die jouw klodders verf naar waarde weten in te schatten.”

“Zolang ik geen maand aan de macaroni met kaas moet, dan ben ik het in alles met je eens.”

Ze gaat een drankje met hem drinken

“Wat denk je ervan”, ging hij verder, “ik moet nog een half uurtje verplicht aanwezig zijn en handjes schudden, zullen we daarna nog ergens iets gaan drinken.”

Ze wilde tegen hem uitvallen dat ze een keurige getrouwde vrouw was, die niet van vreemdgaan hield, maar dat deed ze op de één of andere manier niet. In plaats daarvan keek ze hem nog steeds een beetje arrogant aan en zei: “dat is goed, maar aangezien jij nu een rijke man bent, verwacht ik wel dat ik getrakteerd wordt.”

De mooie blondine zag dat Ronald zijn ogen op haar grote borsten gefixeerd waren en dat het heel eventjes duurde voordat hij haar weer in haar gezicht aankeek.

“Natuurlijk betaal ik alles, het is niet elke dag dat ik met zo’n mooie vrouw op pad ga.”

Het half uurtje duurde drie kwartier en net toen ze op het punt stond om te vertrekken, stond Ronald weer voor haar neus. Hij had een mooie lange jas aan en trok haar mee naar de garderobe. Daar drong hij schaamteloos voor, een kunstenaar mag dat, en binnen vijf minuten stonden ze buiten. Het druilde een beetje en Jeanette had geen paraplu meegenomen, omdat ze van plan was vanuit de gallerie, direct in een taxi te stappen.

“Het is een minuutje of tien lopen naar de eerste echt leuke kroeg, mijn appartement is drie minuten lopen. Wat denk je, zullen we daar een lekker wijntje nemen?”

Ze eindigt al snel in zijn appartement

Jeanette wist dat ze met Ronald in bed zou eindigen, maar besloot om hard-to-get te spelen. De verwaande jongeman moest niet denken dat ze makkelijk was.

“Dat is ok, als je maar niet in je hoofd haalt dat ik smachtend met mijn benen wijd voor je op bed ga liggen. Dan moet je toch echt één van je sletjes van je eigen leeftijd gaan bellen.”

“Oh”, zei Ronald, “ik ben de netheid zelve, jij gaat op de bank zitten en ik in de stoel tegenover je, zodat ik niet in de verleiding kom om je te kussen. Al zal dat wel lastig worden”, voegde hij er aan toe.

Jeanette moest wel een beetje lachen. Hij zou eens moeten weten dat ze last had van stijve tepels en dat ze een kletsnat kutje had. Ze was dusdanig geil geworden, dat haar sletterige kant de overhand had genomen. Dat en ze had al twee maanden geen sex gehad en dat begon haar ook op te breken. Daarom was ze blij dat ze nog een beetje standvastig was, anders had ze hem het eerste de beste steegje ingetrokken en was ze op haar knieën gaan zitten om hem klaar te pijpen.

Niet meer sletterig maar erotische sex

“Nee”, dacht ze resoluut, “die periode in m’n leven heb ik gehad. Als we sex gaan hebben, dan is dat erotische sex. Basta.”

Ze stonden inderdaad na krap vier minuten voor de deur van het appartement van Ronald. Hij deed de voordeur van het slot en liet eerst Jeanette binnen.

“Galante mannen bestaan nog”, zei de knappe huisvrouw. Ze had verwacht dat het één chaos zou zijn, met overal kleren, pizzadozen en onafgemaakte schilderijen. Het tegenovergestelde was echter het geval. Het halletje en de huiskamer zagen eruit om door een ringetje te halen en ze had even snel een blik in de keuken geworpen en ook daar zag het er schoon uit.

Ze ging daarom ook met een gerust hart op de bank zitten, zonder dat ze het idee had ze in aanraking zou komen met een scala aan exotische bacteriën en andere ziekteverwekkers. Ronald was direct de keuken ingelopen en had een mooie fles witte wijn gepakt. Jeanette moest toegeven dat hij smaak had en dat hij plezierig in de omgang was.

De knappe blondine had voor zichzelf besloten dat ze het even aan zou kijken en als het stroef zou lopen, dan zou ze een taxi pakken en lekker weer naar huis gaan. Daar lag haar favoriete dildo op haar te wachten. Het liep echter totaal anders, want toen hij na twee glazen wijn vroeg of ze het hele huis wilde zien, ging ze daar voor haar idee iets te gretig op in.

De wijn had haar nog losser gemaakt dan ze al was en ze kon niet wachten tot hij eindelijk uit die stoel kwam en haar begon te verleiden. Ze had allang door dat hij wel een grote mond had, maar een klein hartje en als zij niet het voortouw zou nemen, dan zou er niets gebeuren.

“Ik hoop dat je slaapkamer een beetje op orde is en er geen vrouwenslipjes rondslingeren.”

“Maak je daar niet druk om”, zei hij, “die heb ik keurig opgeborgen in een speciale la. Die zit trouwens aardig vol, dus ik zal er nog een lade bij moeten nemen.”

Een schilderij kopen in zijn slaapkamer

Jeanette voelde een steek van jaloezie door zich heen gaan, die helemaal nergens op gebaseerd was, toen hij het over de onderbroekjes van andere vrouwen had. Ronald had een grotere impact op haar gemaakt dan ze gedacht had. Ze liep peinzend achter hem aan en in de slaapkamer, die er net zo keurig uitzag als de rest van zijn huis, had hij een paar mooie schilderijen hangen die hijzelf gemaakt had.

“Als je nog een paar maanden de kunstenaar wil uithangen, dan koop ik graag dat schilderij dat boven je bed hangt.”
“Normaal zou ik zeggen dat ik je die schonk, maar zoals je ziet moet ik een aardig appartement onderhouden en heb ik een dure smaak in wijn en goed eten. Maar omdat ik nog nooit zo’n mooie vrouw in mijn slaapkamer heb gehad, krijg je hem voor de helft van de prijs.”

“Daar ben ik blij om”, zei Jeanette en draaide zich vervolgens naar Ronald om. “Dan wordt het nu de hoogste tijd dat we sex gaan hebben, want mijn kutje ontploft bijna.”

Hij vindt haar stevige grote borsten heerlijk

Ronald was heel even stil, want hij had dit niet verwacht uit de mond van de elegante blonde huisvrouw. Ze was duidelijk recht voor zijn raap als het om sex ging. Hij wist even niet wat hij moest zeggen, dus ging hij tot actie over. Hij drukte zijn mond op die van Jeanette en waren ze opeens hartstochtelijk aan het tongzoenen.

Jeanette was onder de indruk van de zoenkwaliteiten van Ronald en ging er vanuit dat hij op het gebied van sex ook zijn mannetje zou staan. Hij had snel haar bh losgekregen en de bovenkant van haar jurkje naar beneden getrokken, zodat hij vrij spel had met haar mooie stevige borsten. Jeanette werd gek van de opwinding, want wat ze de hele avond had opgekropt, kwam er in één keer uit.

Elegante blonde huisvrouw kan heel erotisch pijpen

Ze duwde Ronald op bed en trok zijn broek naar beneden. Ze wilde snel zijn pik in haar mond hebben zodat ze hem kon proeven. Vanaf het moment dat ze voor de eerste keer sex had gehad, stond pijpen hoog op haar lijstje van dingen die tijdens de sex moesten gebeuren. Haar echtgenoot had daarom ook niets te klagen al had ze het idee, dat hij de mond van zijn nieuwe secretaresse de laatste tijd een stuk aangenamer vond.

Jeanette wist dat hij vreemdging, dus had ze er geen enkel probleem mee dat ze half naakt een knappe jongeman aan het pijpen was. Haar echtgenoot boeide het ook niet zoveel, want hij kon doen en laten wat hij wilde en hij bleef gewoon getrouwd met zijn prijsvrouw. Dit was trouwens de eerste keer dat ze buitenechtelijke sex had en dat beviel haar uitstekend.

De mooie blondine was ook blij dat ze haar sletterige kant had in weten te houden, want dit erotisch pijpen was vele malen beter dan in de regen aan zijn pik zuigen. Waarschijnlijk had hij daarna hard geneukt en was ze in een taxi gestapt en had hij nooit meer iets van zich laten horen. Dat was nu precies wat Jeanette niet wilde. Op de één of andere manier had ze een raar gevoel in haar buik, dat ze al een heel tijd niet meer had gehad. Ze vond de knappe kunstenaar blijkbaar zeer interessant.

De knappe jongeman houdt van voorspel en beffen

Ronald genoot ondertussen van de heerlijke mond van deze mooie blonde vrouw. Ze wist wat oraal verwennen inhield en hij vond het knap dat ze hem op het randje van een orgasme kon houden. Hij had het liefst al zijn zaad in haar mond gespoten, maar op de één of andere manier stopte ze net met pijpen als die drang op kwam zetten. Dan blies ze zachtjes over zijn eikel en als het gevoel van klaarkomen een beetje weg was gegaan, ging ze weer door met haar heerlijke mond.

Jeanette had zich al helemaal voorbereid op zijn klaarkomen, maar Ronald wilde ultiem genieten van de eerste keer dat hij seks had met deze mooie vrouw. Hij haalde zijn penis uit haar mond en zei dat ze op haar rug moest gaan liggen met haar benen wijd. Dat deed Jeanette maar al te graag, want haar libido was nog verder omhoog gegaan door het pijpen.

Ronald ging met zijn hoofd naar haar kutje toe en Jeanette maakte in haar gedachten een huppelsprong van blijdschap. Hij was niet zoals haar man, die het wel lekker vond om gepijpt te worden, maar als het op beffen aankwam dan was hij niet thuis.

Deze jonge schilder wist echter precies wat hij moest doen om Jeanette naar een orgasme te brengen. In het begin tastte hij even af op welke manier ze het lekker vond en ging daarna vol overgave echt aan de gang. Hij likte haar clitoris en wisselde dat af met cirkelende beweging met zijn tong. Hij varieerde zijn snelheid en drukte zijn tong stevig op haar clitoris aan en wisselde dat af met zachtjes likken. Jeanette wist ondertussen niet hoe ze het had van de opwinding en de drang om klaar te komen. Ze had direct besloten dat ze vaker sex met hem ging hebben, zeker toen ze aan het bijkomen was van haar eerste orgasme.

Ze gaan langzaam maar heerlijk met elkaar neuken

Ronald kleedde zich helemaal uit en dat was de broodnodige pauze die de elegante blonde huisvrouw nodig had. Na een minuut was ze er weer helemaal klaar voor en kreunde ze hard toen de grote penis van de knappe schilder tot aan zijn ballen in haar natte vagina verdween. Hij begon haar langzaam te neuken en dat was precies waar de blondine behoefte aan had. Ze vond hard neuken ook niet erg, maar nu even niet. Dat voelde Ronald goed aan en hij vond het zelf ook heerlijk.

Hij hield van een uitgebreid voorspel om vervolgens langzaam neukend elkaar naar een hoogtepunt te brengen. Vluggertjes vond hij ook niet erg en in gedachten zag hij al hoe Jeanette voorovergebogen over de eettafel stond en hij haar stevig van achteren aan het neuken was. De knappe huisvrouw scheen op haar beurt ook zijn gedachten te kunnen lezen en liet zijn pik uit haar kutje glijden. Ze draaide zich met haar lekkere kontje naar hem toe en kreunde weer hard toen hij zijn pik voor de tweede keer in haar vagina liet verdwijnen.

Hij vond dit een heerlijk standje, want op deze manier kon hij met haar grote borsten spelen terwijl hij haar aan het neuken was. Ze kwam bijna weer klaar, maar dat was niet haar bedoeling. Ze wilde tegelijk met Ronald klaarkomen, iets dat ze zich niet had kunnen voorstellen bij een one-night-stand. Ze ging langzaam met haar hoofd naar zijn pik toe en nu was het Ronald zijn beurt om hard te kreunen. De knappe milf had zijn pik weer in haar mond genomen en pijpte hem naar het randje van een orgasme toe. Op de één of andere manier voelden ze elkaar feilloos aan en dat zorgde er alleen maar voor dat de kriebels in de buik van Jeanette heftiger werden.

Ze hield haar hoofd stil, terwijl ze zijn eikel tegen haar keel aanduwde en liet hem vervolgens uit haar mond glijden.

“We gaan samen klaarkomen, schatje”, zei ze liefjes en ze bedacht dat het “schatje” misschien iets te intiem was. “Fuck it, daar ga ik me later druk over maken, eerst klaarkomen.”

Op weg naar een gezamenlijk orgasme

Ze liet zich over zijn grote pik zakken met haar kletsnatte kutje en begon hem sensueel te berijden. Ze voelde hoe zijn orgasme zich opbouwde en net op het moment dat hij begon te spuiten, kwam ze zelf hard klaar. Door de hete stralen sperma die in haar kutje gespoten werden, ging haar orgasme op volle kracht door en moest ze zich van zijn pik af laten glijden om rustig op bed te gaan liggen. Ze schokte van genot en Ronald, die er net zijn laatste druppels had uitgeperst, pakte haar stevig vast.

Jeanette vond het heerlijk om met haar hoofd op zijn borstkas te liggen, terwijl haar orgasme langzaam aan kracht inboette. Hier kon ze wel aan wennen, maar het heerlijke erotische beeld werd vervangen door een stukje realiteit. Zou ze echt met een kunstenaar willen samenwonen die afhankelijk was van de opbrengst van zijn schilderijen. Dat kon de ene keer veel zijn, maar de andere keer had ze alleen droog brood te eten. Ze vond het niet erg om een minder luxe leven te leiden, maar aan armoede had ze een hekel.

“Genieten zo lang het duurt”, ging er door haar hoofd heen en ze draaide zich om en keek Ronald recht in zijn ogen aan. “We gaan de hele nacht sex hebben, want ik heb nog een heleboel orgasmes in me zitten, die er hoognodig uit moeten. Daarna hoop ik je nog te zien, zodat we vaker sex kunnen hebben, maar haal je niets in je hoofd. Ik ben een getrouwde vrouw en ik ga niet scheiden.”

Een scheiding en samenwonen met een schilder

Ze vond het nogal dapper klinken van zichzelf, zeker toen ze na drie maanden bij Ronald was ingetrokken en de scheiding met haar man bijna rond was. “Dan maar macaroni met kaas”, had ze zichzelf voorgehouden. Ze bleken namelijk niet alleen op seksueel gebied elkaar feilloos aan te voelen, ze had het gevoel dat ze bij Ronald zichzelf kon zijn. Dat kwam goed uit, want ze was natuurlijk subiet uit haar sociale kringen verbannen, want een scheiding was not-done. Ze had er een aardig bedrag aan overgehouden, dus haar luxe leventje kon ze met gemak een tijdje volhouden. De elegante blonde huisvrouw besloot echter om spaarzaam te zijn en alleen aan haar geld te komen als het echt nodig was.

Jeanette was al op zoek naar werk gegaan, iets dat ze al tien jaar niet meer had gedaan. Ze wilde net gaan solliciteren toen Ronald haar de verrassing van haar leven bezorgde. Ze waren uit eten gegaan en Jeanette had erop gestaan dat zij zou betalen.

Hij blijkt een hele rijke schilder te zijn

“Dat is nergens voor nodig”, had Ronald gezegd, “ik heb meer geld dan we op kunnen maken.” Vervolgens haalde hij een platinum credit card tevoorschijn, eentje die ze herkende, want haar man had er eentje. Dat was een credit card met een hele hoge limiet, die je alleen kreeg als je geld had.

Ronald vermaakte zich uitstekend om haar verraste blik en zei:

“Ik heb niets gezegd omdat ik zeker wilde weten dat het je niet om het geld zou gaan en je bent met vlag en wimpel geslaagd.”

Hij haalde even adem en zorgde ervoor dat Jeanette even de tijd moest nemen om alles te bevatten.

“Ik kan schilder zijn omdat mijn bankrekening uitpuilt. Tot voor een jaar geleden was ik handelaar in aandelen en met één grote deal, was ik voor de rest van mijn leven binnen. Vandaar dat ik al die pakken heb hangen, die zijn nog van mijn vorige leven. Als je het leuker vindt dat ik een baard neem en met verfklodders op een overjas rondloop, dan pas ik me graag aan mijn grote liefde aan.”

Hij vindt zijn straf iets te leuk

“Klootzak”, zei Jeanette, “dat had je wel eens eerder kunnen vertellen. Ik heb nachtmerries gehad over macaroni met kaas en de hele week tosti’s. Lul.”

Ze stond op en vroeg om de rekening, die ze met haar eigen credit card betaalde. Vervolgens trok ze Ronald aan zijn oor omhoog en sleepte hem zo mee het restaurant uit. Hij had het niet meer van het lachen en stopte pas toen Jeanette zei:

“Ik heb heel even nagedacht over de straf die je gaat krijgen. Bereid je voor op een pijnlijk kontje, want ik moet nog ergens een zweepje hebben liggen en dit keer gaat mijn dildo niet in mijn kutje, maar in jouw kont. Als je nog klieriger wordt, dan gebruik ik niet eens glijmiddel.”

Ronald keek haar aan en zei alleen maar: “oh geil, vlug, we moeten een taxi nemen. Ik heb inderdaad straf verdiend, vind je ook niet?”

Visited 380 times, 6 visit(s) today
From:
Date: december 9, 2019

3 thoughts on “Elegante blonde huisvrouw heeft erotische sex

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *