Download nu de hele video!

Keurige getrouwde vrouw trekt lifter af tijdens het autorijden

0 views
0%

Ik ben een keurig getrouwde vrouw

Even voor alle duidelijkheid, ik ben een keurige getrouwde vrouw en moeder. Ik heb een seksleven dat door velen als saai zal worden beschouwd, maar dat boeit me niet. We hebben op woensdagavond seks en misschien op zondagavond, als er geen goede film op televisie is. We zijn allebei niet echt van het ontdekken wat er op het gebied van seks allemaal kan. We doen gewoon de missionaris positie en meestal komt mijn man na tien minuten in me klaar.

We hebben een heel standaard seksleven

Dan ben ik meestal nog niet aan m’n orgasme toe, dus pakken we de vibrator erbij en op die manier kom ik altijd lekker klaar. Ik pijp hem af en toe om ervoor te zorgen dat zijn pik goed stijf is en een paar keer per jaar pijp ik hem naar een orgasme toe. Heel soms mag hij in mijn mond spuiten en slik ik zijn zaad door, maar dat komt niet al te vaak voor.

Beffen vindt hij maar niets, maar hij doet het wel, omdat ik hem anders niet pijp. Dat doen we dus ook een paar keer per jaar en dan kom ik lekker klaar. We maken er iets speciaals van. Ik ben dus niet de vrouw die op haar knieën klaar zit als haar man thuiskomt van zijn werk, zodat hij zijn pik in haar mond kan steken en ze hem klaarpijpt. Ik hoef ook niet in mijn kontje geneukt te worden of aan partnerruil met de buren te doen. Zoals het nu gaat is goed, en zijn we er allebei content mee.

Ik neem een lifter mee, een leuke jongeman

Ik vraag me dus nog steeds af wat me bezielde toen ik tijdens het autorijden een lifter aan het aftrekken was. Ik ben zo monogaam als het maar kan, maar daar heb ik zeker een steek laten vallen. Ik neem wel vaker lifters mee, want we hebben een slechte busverbinding met de grote stad en ik ga toch die kant op.

Op een doodnormale dinsdagochtend stond er een jongeman langs de kant van de weg, die er goedverzorgd en vriendelijk uitzag. Meestal zijn het bekenden die ik meeneem of mensen die ik ooit wel eens in het dorp heb zien rondlopen. Deze jongeman, die er aangenaam uitzag, kende ik echter niet. Ik besloot om de gok te wagen, want de eerstvolgende bus zou er pas over een uurtje of vier zijn en ik vond het altijd wel gezellig om iemand mee te nemen. Dan kan je gezellig kletsen.

De jongeman bleek ik via-via te kennen, want een vriendin van zijn moeder woonde in het dorp en hij was bij haar op bezoek gegaan op zijn doorreis naar de grote stad, die 20 kilometer verderop lag. Hij was keurig netjes en hij vertelde dat hij een nieuwe baan had en een appartement gehuurd had. Alles was al verhuisd en zijn leaseauto zou klaar staan. Hij had zijn eigen auto verkocht en een weekje vrij, voordat hij aan het werk moest. Hij had besloten om al liftend en via het openbaar vervoer richting zijn plaats van bestemming te gaan. Hij woonde aan de andere kant van het land en had de kans gegrepen om vrienden en familie te bezoeken op zijn weg naar zijn nieuwe huis. Dit was het laatste stukje en hij was dolblij dat ik hem meenam.

Hij heeft zijn grote pik uit zijn broek gehaald

We waren gezellig aan het kletsen en ik viel even stil toen ik op de weg moest letten, omdat er van alles gebeurde. Toen ik weer opzij keek, viel mijn mond open. De jongeman had zijn pik tevoorschijn gehaald en ik wist niet wat ik zag. Hij had een enorme grote pik en ik viel helemaal stil. Als keurige getrouwde vrouw had ik de auto aan de kant moeten zetten en hem vriendelijk doch dringend moeten verzoeken om verder te gaan lopen. Dat deed ik dus niet, want ik was onder de indruk. Ik had moeite om mijn blik op de weg te houden en zag tot mijn stomme verbazing, dat hij ook gewoon zijn broek helemaal uittrok en zich langzaam begon af te trekken.

Ik voelde de tintelingen door mijn kutje gaan, want ik begon me af te vragen hoe het zou zijn om zo’n grote pik in me te hebben. Hoe die mij zou vullen en hoe het zou voelen als die zijn zaad in me zou spuiten. Mijn man heeft een kleine piemel, die met afstand niet in de buurt komt van dit exemplaar.

Ik ga hem aftrekken

We waren ondertussen op een rustige provinciale weg terechtgekomen, waar weinig verkeer was en je feitelijk alleen rechtdoor hoefde te rijden. Ik kon me iets meer concentreren op wat er naast me gebeurde en staarde gebiologeerd naar die grote paal. We hadden allebei nog niets gezegd en ik wist dat het moment dat ik zijn pik vast zou pakken, heel erg dichtbij was. Het liefst was ik naar een rustige parkeerplaats gereden en had hij me op de achterbank mogen nemen, maar dat wist ik met al mijn wilskracht te voorkomen. Ik was natuurlijk wel een nette getrouwde vrouw en wat ik nu ging doen, was voor mij al een hele grote stap.

Ik pakte zijn pik vast en begon hem af te trekken. Ondertussen was ik zo opgewonden geraakt, dat ik een klein orgasme kreeg toen ik mijn hand om zijn grote lul had gedaan. Het voelde zo goed en ik dreef zowat. Ik had genoeg ervaring met aftrekken, want voordat ik getrouwd was, was dat zo ongeveer de enige seks die we hadden. Ik wilde als maagd het huwelijk ingaan en dat was me op deze manier gelukt.

Het tempo lag gelijk hoog, want ik vond het toch wel spannend. Stel dat iemand het zou zien, een bekende of iets dergelijks. Dan zou het als een lopend vuurtje door het dorp gaan en kon ik me er niet meer vertonen. Hij bleek het wel te waarderen, want ik hoorde hem kreunen. Ondertussen moest ik nog steeds op de weg letten, want ik had geen zin om de auto om een boom te vouwen. Dat was deze spontane seksuele opwelling ook weer niet waard.

Hij komt klaar en ik ook

Het lukte me uiteindelijk om een goed ritme te vinden en de auto recht op de weg te houden. Ik voelde hoe zijn pik strakker werd en zijn eikel voller, dus ik wist dat het niet al te lang meer ging duren voordat hij klaar zou gaan komen. Ik ging ietsje langzamer aftrekken, want ik wilde ten volle van het moment genieten en toen gebeurde het, hij begon te spuiten. Dat was dus de tweede keer dat ik een mini-orgasme kreeg, iets dat me nog nooit gebeurd was zonder dat mijn man of ikzelf m’n kutje aangeraakt had.

Ik bleef langzaam met mijn hand heen en weer gaan, totdat er geen sperma meer uitkwam. Nee, ik ging niet mijn hand schoonlikken om zijn sperma te proeven. Ik zei dat hij wat papieren zakdoekjes uit het handschoenenkastje moest pakken en zijn pik schoon moest maken en verder geen rotzooi moest achterlaten. Ik maakte m’n hand schoon en reed hem toen naar zijn plaats van bestemming. Hij zei dat ik goed kon aftrekken en reageerde een beetje bitcherig door te zeggen dat het nooit had mogen gebeuren en dat hij er met niemand over mocht praten.

Hij kreeg een grote glimlach op zijn gezicht en pakte een agenda uit zijn binnenzak en schreef er iets in. Vervolgens scheurde hij het papiertje eruit en legde die naast de papieren zakdoekjes in het handschoenenkastje.

Ik ben bang dat hij het aan iemand gaat vertellen

Hij woonde in een nette, aardig dure buurt, en ik zei hem wel vriendelijk gedag, want hij was niet de enige die dit had veroorzaakt. Ik was er in meegegaan en ik vroeg me de hele tijd af waarom dit kon gebeuren. Mijn schuldgevoel kwam steeds duidelijker naar boven en toen ik er aan dacht dat hij dit misschien tegen zijn die vriendin van zijn moeder zou vertellen, sloeg de schrik me om mijn hart. Ik stopte de auto en keek wat hij op het briefje had gezet. Het bleek een telefoonnummer te zijn met daaronder de tekts:

“Bel me”.

Dat deed ik dus meteen, want ik moest er zeker van zijn dat hij zijn mond zou houden en ik was gerustgesteld toen hij vertelde dat hij ging enkele intentie had om het met die vrouw te delen, want hij was alleen bij haar langsgegaan om haar een goede beurt geven. Ik voelde een rust over me heenkomen en wilde hem gedag zeggen, maar dat liep anders.

“Waarom kom je niet even langs, kunnen we gezellig koffiedrinken. Neem je lekker een dagje vrij.”

Dat was het moment dat ik hem vriendelijk gedag moest zeggen, het papiertje met het telefoonnummer moest verscheuren en verder met mijn leven moest gaan. Dat deed ik echter niet, want ik zei dat ik over tien minuten bij hem zou zijn. Zijn grote pik had een onweerstaanbare aantrekkingskracht op me en hijzelf ook trouwens. Ik belde mijn werk en zei dat ik die dag niet zou komen, wat geen enkel probleem was en ik reed met lood in mijn schoenen naar zijn appartementengebouw toe.
 
 

 
 

Ik weet dat hij me gaat neuken en ik kan geen weerstand bieden

Ik wist dat ik door hem geneukt zou gaan worden en dat was op dat moment eigenlijk het enige dat ik wilde. De tweestrijd tussen wat ik moest doen en wat ik ging doen, was op afstand door de twee optie gewonnen. Vijf minuten later stond ik bij hem voor de deur en zat ik met mijn vinger bij de bel. Ik belde echter niet aan, maar draaide me met al mijn kracht om en liep weer naar de lift toe. Dit kon ik als getrouwde vrouw niet maken, het zou m’n huwelijk in gevaar brengen en dat alleen maar om seks.

Hij doet naakt, en met een stijve pik, open

Het was echter onbegonnen werk, want ik stond bij de lift en de lust won het. Dit keer belde ik wel aan en hij bleek nogal overtuigd van zichzelf te zijn, want hij deed helemaal naakt de deur open en zijn mooie pik stond stijf overeind. Ik ging snel naar binnen en ik wilde hem dolgraag pijpen, maar dat moest even wachten, ik moest eerst die pik in mijn kletsnatte kutje voelen en ik zei dat ik naar zijn slaapkamer wilde. Ik was er (nog) niet aan toe om me door hem te laten nemen, terwijl ik met mijn handen tegen de muur leunde en hij hem er van achteren instak.

Dat was een brug te ver, ik moest een bed hebben en in de missionarispositie liggen. Dan mocht hij me neuken. Een minuut later stond ik in zijn mooie slaapkamer en was blij dat er nieuwe lakens op het bed lagen. Ik kleedde me snel uit en voordat hij zijn mooie grote pik in me ging steken, zei ik wel dat dit de eerste en laatste keer was dat ik dit zou doen.

Hij spuit me helemaal vol

Hij kreeg weer die zelfvoldane glimlach op zijn gezicht en hij wist, net als ik eigenlijk, dat dit loze woorden waren, maar ik gaf er nog niet aan toe. Dat was echter van later zorg, hij moest me nu neuken. Heel even was ik bang dat zijn grote lul niet zou passen, maar die gleed in één keer naar binnen en toen hij me langzaam begon te neuken, voelde ik dat hij tegen m’n baarmoeder aantikte. Van de vrouwen die zo’n grote pik in zich hebben gehad, vindt een groot aantal dat niet prettig, maar ik kwam er op klaar. Ik was nog nooit zo goed gevuld geweest en de opwinding van het aftrekken in de auto en de gedachten aan zijn grote piemel, kwamen er in één keer uit.

Hij voerde het tempo van het neuken op en ik begon zijn stoten op te vangen en actief mee te neuken. Het neukritme was heerlijk en hij hield me op het randje van een orgasme. Het was pure passie en lust en ik wilde op dat moment niets liever dan dat hij zou gaan spuiten. Ik deed weer iets dat ik nog nooit had gedaan en begon tegen hem te praten.

“Maak me je sletje en spuit die keurige getrouwde vrouw vol. Ik wil je zaad in me voelen, ik wil je hebben, ik wil klaarkomen op die grote pik van je. Weet je wat je met me doet? Ik ben nog nooit zo goed geneukt, maak me klaar lieverd, spuit me vol. Ik ben van jou.”

Het leek wel alsof ik een luisterboek aan het schrijven was, maar het floepte er allemaal uit. Ik was in een totaal andere sekswereld terechtgekomen en het leek wel alsof ik iets wat ik jarenlang had onderdrukt er nu allemaal uitgooide.

Het had in ieder geval effect, want nog geen minuut later voelde ik hoe hij zich klaar ging maken om zijn hete zaad in me te spuiten en kreeg ik een orgasme zoals ik nog nooit van mijn leven had gehad. Een golf van genot nam mijn lichaam over en er ontplofte iets in mijn hoofd. Ik zag met recht sterretjes en een paar seconden was ik helemaal van de wereld. Toen ik mijn ogen weer opendeed begon de wereld langzaam iets minder snel te draaien en schokte ik met mijn onderlichaam en was bezig om zijn laatste restjes zaad er uit te persen.

Hij was trouwens een echte lieverd, want hij ging naast me liggen en nam me in zijn armen. Hij hield me stevig vast, terwijl ik in de naweeën van mijn orgasme zat en ik vond het heerlijk om mijn hoofd op zijn gespierde borstkas te leggen.

De hele dag seks met de lifter

Vanaf dat moment veranderde mijn leven totaal. Ik was de hele dag bij hem gebleven en heb dingen gedaan die normaal niet in me op zouden komen. Hij is klaargekomen in mijn mond, nadat ik hem gepijpt had en hij spoot ook een gedeelte op mijn gezicht. Ik was gestopt met het bijhouden van het aantal orgasmes dat ik had gehad en ik liet hem zelfs tussen mijn grote borsten neuken. We deden allerlei standjes waar ik het bestaan niet van afwist en uiteindelijk stapte ik doodvermoeid aan het einde van de middag in de auto. Ik had me gronding gedoucht om elk bewijsstukje van mijn vreemdgaan te vernietigen en had heftig met hem getongzoend, voordat ik zijn appartement uitliep naar mijn rustige en beschermde leventje.

Ik had een nieuwe afspraak met hem op zaterdag en ik kreeg het voor elkaar om iets te verzinnen waardoor mijn man geen argwaan kreeg. Ik liet me volledig door hem uitwonen en ik voelde de kriebels in mijn buik toen ik voor de tweede keer bij hem wegreed. Ik wist wat er aan de hand was, ik was verliefd op hem aan het worden en ik was verslaafd geraakt aan zijn grote pik.

Dus ja, het was nogal heftig en ik ben er nog steeds niet uit of ik getrouwde vrouw blijf en voor mijn man kies of dat ik het avontuur aanga met de lifter, die me een totaal nieuw seksleven heeft gegeven, waar ik moeilijk zonder kan. Ik weet dat hij het nu alleen bij de seks wil houden en dat een relatie er niet inzit. Ik moet mijn verliefde gevoelens dus opzij zetten en me gewoon door hem moet laten neuken, terwijl ik 20 kilometer verderop in mijn geboortedorp de keurige echtgenote uithang.

Mijn man wil kijken als ik geneukt wordt

Voor nu laat ik het zo, maar er komt een punt dat ik het tegenover mijn man niet meer kan en wil verbergen, omdat ik teveel van hem hou en hem niet aan het lijntje wil houden omdat ik zo nodig een grote pik in mijn kutje wil hebben.

Dat gesprek, waar ik heel angstig naar had uitgekeken, bleek dus een totaal andere wending te krijgen dan ik ooit had gedacht. Mijn keurige, saaie, echtgenoot vond dat ik de seksrelatie gewoon moest doorzetten en dat ik me ook bij ons thuis door hem moest laten neuken. Dan zou hij een webcam ophangen en kijken. Misschien dat ik zelfs kon voorstellen dat hij er bij mocht zijn en dat hij kon zien hoe een andere man me naar een knetterend orgasme neukte. Dan wilde hij graag daarna over me heen gaan als het zaad nog uit mijn kutje liep.

Ik was met stomheid geslagen en vroeg me af hoe een simpele dinsdagochtend heeft kunnen leiden tot iets waar ik nooit van had durven dromen. Mijn man bleek al jarenlang een verborgen cuckold te zijn en ik was eigenlijk gewoon een sletje die zich maar wat graag liet neuken door mannen met grote pikken.

Hoezo keurige getrouwde vrouw? Seks me mannen met grote pikken

Je leest het inderdaad goed. Ik heb me nog een paar keer laten neuken door de lifter, maar de nieuwigheid ging er vanaf en mijn kalverliefde was als sneeuw voor de zon verdwenen. We namen afscheid van elkaar en ik zie hem nog wel eens, ook als gewone vriend, maar verder dan dat gaan we niet meer. Ik heb me vervolgens op een sekssite ingeschreven waar ik als “keurige getrouwde vrouw” door het leven ga. Ik heb er een paar geile naaktfoto’s opgezet en aangegeven dat ik met mannen wil neuken die een grote pik hebben. Er staat ook bij dat mijn echtgenoot toekijkt als ze me nemen en ik heb verbazingwekkend veel reacties gekregen.

Ik zit nu om de drie weken in een hotel ergens in het land en laat mijn kutje helemaal vullen, terwijl mijn man toekijkt en ik tegen hem roep dat ik eindelijk door een echte man geneukt wordt en dat zijn kleine pikkie niets meer dan een teleurstelling is. Daar schijnt hij nog meer van opgewonden te raken en als mijn seksdate is vertrokken, neukt hij me en komt meestal binnen vijf minuten al klaar.

We zijn allebei tevreden met ons nieuwe leven en ik ben blij dat ik niet hoef te scheiden, want ik hou nog steeds heel veel van hem.

 
 

Milffinder
 
 

Visited 1.261 times, 29 visit(s) today
From:
Date: mei 21, 2023

Related videos

One thought on “Keurige getrouwde vrouw trekt lifter af tijdens het autorijden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *