Flirten met oma's
Online Lingerie- en Latex Shop
Flirten met oma's
Download nu de hele video!

Erotische seks nadat ze bij me in bad stapte

0 views
0%

Ze stapt met kleren en al aan bij me in bad

Ik wist dat het een hele interessante avond ging worden toen mijn vriendin thuiskwam van haar werk. Ze was duidelijk erg opgewonden, want ze kwam de badkamer binnenlopen waar ik lekker in bad lag te relaxen. Mijn mooie vriendin deed niet eens de moeite om haar kleren uit te trekken, maar stapte zo bij me in het bad.

“Ik denk al de hele dag aan die lekkere pik van je”, zei ze met een geil stemmetje, “weet je hoe lastig het dan is om nog normaal te werken?”

Ze pijpt me in bad

Ze hoefde duidelijk geen antwoord op de vraag, want ze trok haar natte kleren snel uit en de stijve die ik had werd alleen maar nog harder. Mijn vriendin heeft een prachtig figuur en heerlijke grote borsten waar ik nog lang geen genoeg van ga krijgen. Ook niet van haar mond trouwens, want het duurde niet lang of ik voelde hoe haar zachte lippen zich om mijn eikel sloten en ze me in bad begon te pijpen.

“Weet je wat ik wil?”, vroeg ze en weer blijk mijn inbreng onbelangrijk te zijn, want ze ging naadloos verder. “Ik wil dat je me zo naar bed tilt en dat we de rest van de avond en nacht erotische seks gaan hebben, en nee, je hoeft geen antwoord te geven, maar het gewoon doen. Dan ga je me heerlijk neuken en als je klaarkomt, dan wil ik je zaad op mijn gezicht hebben. En bedenk, dat is nog maar het begin van de avond.”

Visited 765 times, 3 visit(s) today
From:
Date: juni 12, 2024
Pornosterren: Josie Jess / Julie Jess

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *