BE2 Online Dating
Online Erotiek en Seksshop
Download nu de hele video!

Erotisch aftrekken door vriendin met grote borsten

0 views
0%

Erotisch aftrekken als voorspel

Mijn vriendin, die een paar hele mooie grote borsten heeft, houdt net als ik van een uitgebreid voorspel. We proberen allebei vaak iets nieuws om te kijken of we het voorspel nog opwindender kunnen maken. Het is mijn vriendin in ieder geval gelukt om een nieuw element aan onze sex toe te voegen. Ze is erachter gekomen mij erotisch aftrekken ervoor zorgt dat ze zelf aardig opgewonden raakt.

Ze heeft me in onze relatie wel vaker afgetrokken, maar dat deed ze vaak heel snel, omdat ze dacht dat wij mannen dat zo wilde hebben. Pas later is ze zich erin gaan verdiepen en na het kijken van een heleboel video’s en het lezen van een groot aantal: “top 10 lijsten” over wat je wel en niet moet doen bij het erotisch aftrekken, is ze er voor het eerst mee begonnen. Ik wist niet wat me overkwam en na de eerste keer moest ik al toegeven dat het een seks ervaring was die ik nog nooit op deze manier had meegemaakt.

Op het randje van een orgasme

Mijn mooie vriendin nam de tijd en hield me een hele tijd op het randje van een orgasme. Ze trok mijn pik niet snel af, maar wreef met haar vingers over mijn eikel of onder mijn eikel en ze had geen haast. Ze had ergens opgepikt dat het een heel erg gevoelig plekje was en ik kon niets anders doen dan het beamen. Dat deed ik door luidkeels te kreunen om aan te geven dat ze goed bezig was. Uiteindelijk raakte ze zo opgewonden van mijn grote pik in haar handen en de macht die ze over me had tijdens het aftrekken, dat ze zich snel uitkleedde en me net zo lang ging berijden, totdat we gezamenlijk klaarkwamen.

De pornovideo heb ik zelf gemaakt, een POV view, want ze wilde kijken hoe ze het deed. Het gevolg was dat ze weer supergeil werd toen we naar het filmpje aan het kijken waren en wat denk je, haar hand ging automatisch naar mijn pik toe en deed weer en rondje erotisch aftrekken.

Visited 336 times, 4 visit(s) today
From:
Date: november 8, 2022

One thought on “Erotisch aftrekken door vriendin met grote borsten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *