Download nu de hele video!

Knappe milf met grote borsten is geil aan het aftrekken

0 views
0%

Een knappe milf, donker haar en grote borsten, had aan de beste vriend van haar zoon gevraagd of hij haar met een paar klusjes kon helpen. Het was een warme dag, dus de jongeman had al snel zijn t-shirt uitgetrokken en dat zorgde voor de nodige opwinding bij de mooie moeder. Het liefst had ze zich door hem laten nemen, want haar kutje stuurde continue genotsscheuten door haar lijf heen. Ze wist echter dat ze dat niet kon maken, wilde ze haar zoon nog steeds onder ogen komen zonder dat ze een schuldgevoel had.

Knappe milf is een geile fantasie van hem

Nadat Brian, de vriend van haar zoon, een korte pauze had genomen van het opruimen van de garage en op de bank was gaan zitten, hield ze het niet meer. Ze keek hem diep in zijn ogen aan en zei dat als hij ooit wat zou vertellen over wat er ging gebeuren, ze hem nooit meer aan zou kijken. Brian kwam al vanaf jongs af aan bij ze thuis en Marga, de mooie milf, was een soort van tweede moeder voor hem. Dat niet alleen, ze was ook nog eens zijn grootste fantasie als hij zich aan het aftrekken was. In zijn natte droom, kwam ze naast hem zitten en begon ze hem af te trekken. Dan had ze haar jurkje nog aan, maar al snel ging ze topless. Net voordat hij klaar zou gaan komen, ging ze voor hem op haar knieën zitten en liet ze hem op haar grote tieten spuiten.

Meer sex als hij klaar is met opruimen

Het leek wel of Marga zijn gedachten kon lezen, want ze deed precies waar hij altijd over gefantaseerd had. Hij spoot zijn zaad op haar grote borsten en stond te trillen op zijn benen toen ze haar lippen om zijn eikel sloot en de laatste restjes sperma uit zijn pik zoog. Daarna stond ze op, maar maakte ze geen enkele aanstalten om haar jurkje weer aan te trekken. Integendeel, ze trok haar jurkje helemaal uit en liep alleen nog in haar tangaslipje door het huis heen. Ze had tegen hem gezegd dat er meer zou gebeuren in haar slaapkamer als hij klaar was met het opruimen. Dat liet hij zich geen twee keer zeggen en binnen drie kwartier, een recordtijd, stond hij naakt in haar slaapkamer en ging Marga voor de tweede keer die dag voor hem op haar knieën. Dit keer om hem keihard te pijpen zodat ze hem goed kon neuken. Ze had zich ondertussen al gevingerd bij de gedachten aan de knappe zoon van haar beste vriendin, die zijn grote pik diep in haar kutje zou stoten. Ze hoopte dat hij een beetje onervaren was, zodat ze hem alles kon leren en hem helemaal te vormen. De knappe milf was namelijk niet van plan om er een eenmalige gebeurtenis van te maken, als het even kon zouden ze nog heel veel sex met elkaar gaan hebben.

En het schuldgevoel? Daar had ze zich overheen gezet op het moment dat ze de grote pik van Brian in haar handen had. Ze was al twee jaar gescheiden en had zeggen en schrijven twee keer sex gehad en twee keer was het een sof geweest. Ze liet zich deze mogelijkheid tot sex met een jongeman niet ontnemen. Haar zoon was aan het studeren in een andere stad en kwam één keer in de twee weken thuis om zijn was te laten doen en goed eten naar binnen te werken. Dat zou pas het volgende weekend zijn en omdat het nu pas zaterdagmiddag was, kon ze de hele week genieten van sex met zijn beste vriend.

Visited 215 times, 3 visit(s) today
From:
Date: augustus 5, 2019

3 thoughts on “Knappe milf met grote borsten is geil aan het aftrekken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *