Flirten met oma's
Online Lingerie- en Latex Shop
Download nu de hele video!

De penis van haar vriend in het kutje van haar vriendin

0 views
0%

Ze wilde dat één van de meest geile fantasieën van haar vriend uitkwam. Hij had haar een keer verteld dat het hem heerlijk leek om sex met twee vrouwen te hebben. Zij was absoluut niet jaloers ingesteld, alleen wist ze niet hoe ze het aan moest gaan pakken. Ze zouden een vrouw in een kroeg kunnen oppikken of via een sexdatingsite een geschikte kandidate kunnen vinden, maar die twee opties leken haar niets. Ze was bang dat ze dicht zou klappen als ze sex met een onbekende vrouw zou hebben. De knappe jonge vrouw wist dat het namelijk onvermijdelijk zou zijn dat ze sex met een andere vrouw zou hebben tijdens het trio. Dat vond ze een vreselijk opwindende gedachte en zo zou ze twee vliegen in één klap staan. De fantasie van haar vriend zou uitkomen, maar die van haar ook: sex met een andere vrouw.

Lesbische sex met haar vriendin

Ze besloot om het met haar beste vriendin te delen, iets dat een onverwacht gevolg had. De twee vrouwen raakten zo opgewonden van hun gesprekken over het trio, dat ze na een paar wijntjes opeens met elkaar aan het zoenen waren. Daarna rukten ze elkaar de kleren van het lijf en hadden ze lesbische sex. In het begin onwennig, maar nadat ze elkaar naar een orgasme gevingerd hadden, gingen ze een stapje verder. Ze verplaatsten de sex van de huiskamer naar de slaapkamer, waar ze in een standje 69 terechtkwamen. Ze likten elkaars kutje en kwamen klaar zoals ze nog nooit waren klaargekomen. Het beffen was toch anders als een vrouw het deed, die voelde intuïtief wat het lekkerste zou zijn bij de ander. Nadat ze de hele zaterdagavond sex hadden gehad, ging Marielle vroeg in de ochtend weer naar huis toe. Haar vriend was gaan stappen en die bleef ook tot in de late uurtjes weg. Ze kwamen elkaar nog net niet bij de voordeur tegen, maar dat scheelde niet veel.

Ze pijpt hem geil klaar

De mooie vriendin was nog steeds opgewonden van de heerlijke sex die ze had gehad en ging in de huiskamer op haar knieën klaarzitten toen ze de voordeur open hoorde gaan. Haar vriend kwam een beetje aangeschoten naar binnen en wist niet wat hem overkwam. Hij liep naar zijn vriendin toe en keek haar vragend aan, want het laatste dat hij verwacht had, was dat hij seks zou krijgen. Marielle zei niets, maar knoopte zijn korte broek open en trok die, samen met zijn onderbroek, naar beneden en begon hem geil te pijpen. Net voordat hij klaarkwam, keek ze omhoog en zei: “volgende week komt Danielle langs en gaan we je trio fantasie werkelijkheid laten worden.”

Zijn penis in het kutje van haar vriendin

Dit was teveel voor haar vriend en ze kon nog net haar mond om zijn pik sluiten en zijn zaad, dat hij krachtig in haar mond spoot, door te slikken. Ze namen samen een douche en doken allebei uitgeput het bed in. Voordat ze haar ogen sloot, vroeg Marielle zich af waarom ze het nog een week zouden uitstellen. Danielle hoefde morgen nergens naar toe, dus kon haar vriend de zondag erop al zijn penis in het kutje van haar vriendin stoppen.

From:
Date: juli 24, 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *