Online Lingerie- en Latex Shop
Download nu de hele video!

Knappe zakenvrouw met grote borsten haalt een nieuwe klant binnen

0 views
0%

In gesprek met de klant

Jane is een knappe zakenvrouw met grote borsten die zo haar eigen manier heeft om grote klanten binnen te halen. Dit keer heeft ze de vertegenwoordiger van het bedrijf die een grote order bij haar gaat plaatsen in haar thuiskantoor ontvangen.

Hij krijgt een speciale behandeling

Ze had ervoor gezorgd dat haar volle decolleté goed in zicht was voor de klant. De dag ervoor had ze al gehint dat hij een speciale behandeling zou krijgen als de deal doorging. De knappe zakenvrouw wist dat ze de opdracht zou krijgen, want hij kon zijn ogen niet van haar grote borsten afhouden.

Nadat hij de handtekening had gezet, kwam ze in actie en zei met een geile stem: “dan wordt het nu tijd voor de speciale behandeling.” Jane stond op en gebaarde dat hij naar haar toe moest komen. Hij was snel, want hij had een keiharde pik gekregen en eindelijk mocht hij die mooie grote memmen vastpakken.

Hij komt bijna klaar van haar grote topless tieten

Hij deed haar blouse open en haalde haar grote tieten uit haar bh. De knappe zakenvrouw ging op haar bureau liggen en moest hard kreunen toen ze zijn grote pik in haar kutje voelde. Het was een mooie meevaller dat hij een grote pik had, want dan was de kans groot dat ze zelf ook een orgasme zou krijgen. De man wist waar hij mee bezig was en Jane, die wel vaker een speciale behandeling aan een klant had gegeven, was er dit keer stevig van aan het genieten.

Aan haar tiet likken terwijl ze geneukt wordt

Ze begon aan één van haar grote tieten te likken, terwijl hij haar door bleef neuken. Het genot schoot door haar lichaam en haar kutje tintelde. Als hij nog even zo door zou blijven neuken, dan had ze haar eerste orgasme te pakken. Hij bleef doorstoten en Jane kwam goed klaar. Het was geen heftig orgasme, maar een mooi begin.

Knappe zakenvrouw gaat hem oraal verwennen

Ze ging op haar knieën zitten om haar klant goed te verwennen en ze genoot van die heerlijke grote pik die in haar mond verdween. De knappe zakenvrouw kon goed pijpen en ze wist hoe ze hem op moest winden. Hij was idolaat van haar grote tieten en om hem te plezieren, liet ze zich na het pijpen tussen haar grote memmen neuken. Ze had gevoelige borsten en ze voelde dat haar lichaam zich klaar begon te maken voor haar tweede orgasme.

Ze rijdt zichzelf naar een orgasme

Ze wilde het orgasme zelf timen en zei tegen haar klant dat ze op de stoel moest gaan zitten. De mooie vrouw liet zich over zijn stijve paal zakken en ze moest hard kreunen toen zijn pik tot aan zijn ballen in haar kletsnatte kutje zat.

Dit was goddelijk en ze kon zelf het tempo bepalen en na een paar heerlijke minuten, kwam ze voor de tweede keer klaar. Ondanks dat het gevoelig werd, bleef ze hem berijden. Het was echter een lastig standje om lang vol te houden, dus gingen ze verder op het tapijt. Ze voelde dat haar klant ook op het punt van klaarkomen stond en nadat hij stevig geneukt had zei ze met een hese stem:

“Kom op m’n tieten klaar.”

Hij komt op haar grote tieten klaar

Die opmerking zorgde ervoor dat hij bijna klaar ging komen. Hij kon nog net zijn pik uit haar kutje halen en Jane ging vlug op haar knieën voor hem zitten. Hij gaf nog een paar rukken aan zijn pik en begon vervolgens zijn dikke klodders zaad op haar grote tieten te spuiten.

Hij wist nu al dat de volgende order ook bij deze knappe zakenvrouw terecht zou komen. Dan zou hij zijn baas meenemen, want hij had allang door dat de mooie vrouw geen enkel probleem zou hebben met twee pikken.

Visited 629 times, 4 visit(s) today
From:
Date: oktober 5, 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *