Flirten met oma's
BE2 Online Dating
Download nu de hele video!

Erotisch voorspel in een groot bad, anale sex op bed

0 views
0%

Erotisch voorspel in een groot bad

Mireille kan haar geluk niet op met haar nieuwe vriend. Ze klikken op emotioneel vlak, maar ook als het om sex gaat. Hij weet haar telkens weer te verrassen met romantische sex en het o zo belangrijke erotische voorspel. Dit keer heeft hij een prachtige hotelkamer geboekt, die voorzien is van een groot bad. Ze hebben het hele weekend om van elkaar te genieten en het begint gelijk al de eerste avond. Ze zijn laat in de middag aangekomen en hebben nog net tijd voor een heerlijke wandeling in de mooie bosrijke omgeving van het hotel. Daarna genieten ze van een luxueus diner in het restaurant van het hotel. De knappe blonde vrouw is heerlijk aan het relaxen en ze is benieuwd wat het lange weekend verder gaat brengen.

Daar komt ze snel genoeg achter als haar vriend richting badkamer gaat en zegt dat hij even niet gestoord wil worden. Ze gaat er vanuit dat hij langdurige van het toilet gebruik moet maken, maar die gedachte ligt mijlenver van zijn werkelijke activiteiten. Daar komt ze achter als ze haar ogen dicht moet doen en meegenomen wordt naar de badkamer. Als ze weer mag kijken, kan ze haar ogen niet geloven. Overal staan waxinelichtjes en kaarsen. Hij heeft het bad vol laten lopen en er heerlijke badzout in gedaan. Ze vliegt hem om de nek en al snel zijn ze met elkaar aan het zoenen. Als ze zich met moeite van elkaar los weten te weken, kleden ze zich allebei uit en gaan het grote bad in. Het begin van een erotisch voorspel.

Standje 69 en een eerste orgasme

Hij wrijft zachtjes over haar mooie grote borsten, waar hij geen genoeg van kan krijgen. Al snel houdt ze het niet meer uit, want ze heeft hele gevoelige borsten, waardoor ze super opgewonden is geraakt. Ze staat op uit bad, pakt zijn hand vast en trekt hem mee naar het grote bed in de hotelkamer. Daar wordt het erotische voorspel zonder problemen voortgezet en al snel zijn ze in een standje 69 beland en krijgt ze haar eerste orgasme. Haar vriend was er al snel achtergekomen wat haar genotsplekjes waren en zijn tong voelt goddelijk.

Zelf laat ze zich ook niet onbetuigd en zuigt zachtjes aan zijn ballen, terwijl hij haar clitoris aan het verwennen is. Ze moest even bijkomen van haar eerste orgasme, maar is er nu weer helemaal klaar voor.

Knappe jonge vrouw wil anale sex

“Lieve schat”, zei ze zachtjes, “ik wil je iets vragen en als het je niets lijkt moet je het gewoon zeggen.” Ze was best zenuwachtig, want ze wilde vragen of hij anale sex met haar wilde hebben. De mooie jonge vrouw had het nog nooit gedaan, maar was er wel altijd benieuwd naar geweest. “Ik weet dat jij voorzichtig met me bent, dus ik wilde vragen of je me in m’n kontje wil nemen. Alleen moet je wel stoppen als het pijn doet of ik het niets vindt. Ik ben namelijk nog maagd op dat gebied.”

Haar vriend keek haar met een blik vol liefde en opwinding aan en knikte: “weet je het zeker? Het lijk mij een hemelse ervaring en natuurlijk stop ik gelijk als het niets is voor je.”

Aangezien ze al het voornemen had om het hem te gaan vragen had ze een potje Vaseline klaarstaan. Ze deed het rijkelijk over zijn penis en hij zorgde ervoor dat haar kontje goed ingesmeerd was.

Hem berijden en een wederzijds oragsme

“Ik wil de controle hebben”, zei ze een beetje hijgend, “dus als je gaat zitten, dan laat ik me over je pik glijden.”

Hij deed wat er van hem gevraagd werd en Mireille liet zich langzaam over zijn grote pik glijden. Het voelde in het begin ongemakkelijk en ze was bijna gestopt, maar ze was nu zover dat ze besloot om door te gaan. Nadat zijn pik helemaal in haar kontje was gegleden, zat ze even stil om hem vervolgens langzaam te gaan berijden. Het werd steeds beter en ze voelde dat ze zowaar een orgasme zou kunnen krijgen van anale sex.

Het werd helemaal lekker toen hij op zijn rug op bed ging liggen en ze hem weer begon te berijden. Ze voelde hoe zijn grote pik begon op te zwellen en ze riep bijna dat hij in haar kontje klaar moest komen. Ze was op het randje van een orgasme en toen ze de eerste hete stralen van zijn zaad in zich voelde spuiten, kwam ze voor een tweede keer klaar en het was een heel heftig orgasme. Het genot stroomde door haar lichaam en ze was bijna helemaal weg. Ze voelde hoe haar vriend nog een paar keer in haar stootte om zijn laatste restjes zaad er uit te spuiten. De knappe jonge vrouw legde haar hoofd op zijn borstkas en ze lagen een paar minuten te genieten van het wederzijdse orgasme.

Als dit het begin van het lange weekend was, dan stond haar nog een heleboel genot te wachten.

Visited 405 times, 3 visit(s) today
From:
Date: juli 30, 2020

One thought on “Erotisch voorspel in een groot bad, anale sex op bed

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *