Online Lingerie- en Latex Shop
Download nu de hele video!

Softcore BDSM, opwindende lesbische sex in een hotelkamer

0 views
0%

Een opwindende stedentrip

“We gaan van het weekend een stedentripje houden”, zei Karina die met haar vriendin aan het bellen was, “en vergeet niet om het speciale koffertje mee te nemen.” Vervolgens drukte ze haar smartphone uit zonder gedag te zeggen en ging verder waar ze mee bezig was. De oudere moeder lag naakt op bed en had net haar vibrator uit het nachtkastje gepakt. Ze was al aardig opgewonden geraakt en het telefoongesprekje met haar onderdanige jongere vriendin, zorgde ervoor dat ze nog geiler was geworden. Het duurde dan ook niet lang voordat ze klaarkwam, maar het jeukende gevoel in haar kutje was nog niet helemaal verdwenen. Ze nam een kleine pauze om bij te komen en pakte vervolgens haar lievelingsdildo uit hetzelfde nachtkastje. Het was een nogal groot apparaat dat ze er alleen uithaalde als ze echt opgewonden was en dat was nu het geval. Het idee dat ze een heel weekend geile lesbische sex met haar nieuwe vriendin zou hebben, zorgde voor onverwachtse genotsgevoelens.

Oudere moeder is aan het masturberen

Ze duwde de kop van de dildo tegen haar kletsnatte kutje aan en duwde de Tarzan er voorzichtig helemaal in. Ze moest even wennen aan de lengte van het apparaat, maar al snel ging ze zichzelf sneller neuken. Ze zag haar vriendin voor zich, die haar armen achter haar rug had. Ze had handboeien om, dus was ze machteloos en dat wond de moeder vreselijk op. Ze was nooit zo dominant geweest tijdens de sex, maar sinds ze haar nieuwe vriendin had ontmoet was dat in rap tempo veranderd. Ze was altijd wel biseksueel geïnteresseerd geweest, maar had er nog nooit naar gehandeld. Ze vond het daarom best vreemd dat ze zich zo aangetrokken voelde tot de jongere vrouw die ze op een chatsite had ontmoet. Ze begonnen voorzichtig, maar al snel zaten ze elke avond te chatten en deelden ze hun diepe emoties met elkaar. Merel had aangegeven dat ze in principe biseksueel was, maar ze de laatste tijd steeds meer de lesbische kant opging. Ze hield alleen niet van jongere vrouwen, dus Karina paste perfect in het plaatje.

Webcamsex met haar nieuwe jongere vriendin

Karina had op een gegeven moment voorgesteld om de webcam aan te zetten, nadat ze een paar foto’s hadden uitgewisseld. Ze was spontaan verliefd geworden op de mooie jonge vrouw en dat gevoel was wederzijds. Ze vonden het heerlijk om met elkaar te praten, maar er was nu een voelbare seksuele spanning bijgekomen. Karina had al snel door dat Merel niet een vrouw was die knopen doorhakte, dus nam ze het heft in handen. Ze had voorgesteld om allebei naakt voor de computer te gaan zitten en naar elkaar te kijken terwijl ze aan het masturberen waren. Merel deed gelijk wat er van haar gevraagd werd en trok haar zomerjurkje uit. Ze had geen ondergoed aan, dus zat ze gelijk helemaal naakt achter de webcam. Karina genoot van de schoonheid van de 24-jarige Merel en kleedde zich vervolgens zelf uit. Ze was een stuk molliger dan Merel en de moed zonk haar bijna in haar schoenen.

“Wat moest zo’n mooie jonge vrouw met zo’n oud wijf”, dacht ze bij zichzelf. Ze was net veertig geworden en dat had al voor een aardige knauw in haar zelfvertrouwen gezorgd. De reactie van Merel kwam dan ook als een grote verrassing. “Wat bent u een mooie vrouw”, zei ze spontaan en Karina zag hoe Merel verlekkerd naar haar grote moederborsten keek.

“Wil je dat U gelijk laten”, zei ze quasi boos, “ik voel me al zo oud.”

“Ja mevrouw, sorry dat ik u hebt teleurgesteld.”

Karina zat met open mond naar haar computerscherm te kijken, want ze had nog niet helemaal door wat er aan de gang was. Toen herinnerde ze zich opeens een artikel dat ze in één of ander vrouwenblad had gelezen, waarin een dominante meesteres haar verhaal had verteld. In haar gevallen waren het onderdanige mannen waar ze mee omging, maar Karina had het vermoeden dat dezelfde aanpak gold voor onderdanige vrouwen. Ze besloot om het spel een stukje mee te spelen, om te kijken of haar intuïtie haar niet in de steek liet.

“Inderdaad”, zei ze op een dominante toon, “je begrijpt dat ik je hier niet mee weg kan laten komen.”

Als Merel niet had gereageerd als ze verwacht had, dan kon ze er altijd nog een grapje van maken. Dat was echter niet nodig want Merel keek gelijk naar beneden en zei dat ze de consequenties zou accepteren.

“Ga eerst maar eens uitgebreid masturberen, dan praten we verder. En je komt pas klaar als ik dat zeg.”

Karina was aan het uittesten tot hoever ze kon gaan en het gevoel van macht gaf haar een genotsgevoel dat nieuw voor haar was. Merel deed gelijk wat haar opgedragen was en begon zichzelf uitgebreid te vingeren. Karina hield haar goed in de gaten en ze zag dat de jonge vrouw moeite had om haar orgasme in te houden.

“Je mag nu klaarkomen, daarna kleed je jezelf aan en komt naar mij toe.”

Voor het eerst sex met een vrouw

Merel maakte bijna geen geluid toen ze haar orgasme kreeg, maar Karina zag aan haar gezicht dat het puur genot was dat er door haar heen ging. Nadat ze was bijgekomen stond ze snel op, trok haar zomerjurkje weer aan en maakte aanstalten om het huis te verlaten.

“Eerst douchen en dan pas hier naar toe komen, moet ik je alles vertellen?”

“Sorry mevrouw, ik heb even niet nagedacht. Ik ga me nu gelijk douchen en sta binnen een half uur bij U voor de deur.”

“Dat is je geraden ook en waag het niet om te laat te komen.”

Karina verbrak de webcamverbinding en ging snel het internet op om zoveel mogelijk te lezen over sex en onderdanigheid. Ze werd er steeds geiler van en voor het eerst dacht ze dan niet over een penis in haar kutje, maar aan een mond van een vrouw die haar oraal aan het verwennen was. Merel wist waar ze woonde en precies op tijd ging de deurbel en stond haar nieuwe vriendin voor de deur. Karina had allang het besluit genomen dat ze hun relatie zou uitbreiden en Merel wilde niets liever. De oudere moeder had helemaal naakt de deur opengedaan en Merel wist even niet hoe ze het had. Ze stapte schuchter naar binnen en Karina deed vlug de deur dicht. Ze kon het risico nemen omdat haar buren niet op haar voordeur konden kijken, maar ze wilde de kat ook niet op het spek binden.

“Op je knieën en je gaat ervoor zorgen dat ik goed klaarkom. Daarna gaan we eens een goed gesprek hebben, aangezien je mijn nieuwe vriendin bent en er een paar dingen duidelijk moeten zijn.”

Merel zat al op haar knieën voordat Karina was uitgepraat en begon haar intens te beffen. Het was goed dat de mollige moeder tegen de muur aanleunde, want ze stond te wankelen van genot. De tong van haar nieuwe vriendin deed wonderen. Merel ging af en toe snel en dan weer langzaam over de clitoris van Karina heen en toen ze voelde dat de oudere vrouw bijna klaar ging komen, ging ze snel met haar tong heen en weer en dat had meer dan het gewenste resultaat. Karina had even de tijd nodig om bij te komen en liep toen een beetje lichtjes op haar voeten naar de huiskamer en ging op de bank zitten. Merel bleef voor haar staan en keek haar onderzoekend aan.

Spontane liefde en wederzijds respect

“Nu kom je even lekker bij me zitten, want we hebben nog niet eens met elkaar gezoend”, zei Karina veel milder. Ze vond dat dominante gedoe wel leuk, maar als ze dit de hele tijd moest volhouden, dan was de lol er snel vanaf. Nadat ze voor het eerst met elkaar getongd hadden, liep de oudere vrouw naar de keuken en pakte ze er een fles witte wijn bij. Ze bleven tot diep in de nacht met elkaar praten en Karina vond het heerlijk om naast Merel wakker te worden. Ze hadden de hele ochtend sex en, ondanks dat Merel veel meer ervaring had in vrouwenseks, leerde Karina snel.

Merel had haar uitgelegd dat ze onderdanige trekjes had en het af en toe heerlijk vond om gedomineerd te worden. Als het met wederzijds respect gebeurde, dan vond ze het niet erg om er aan toe te geven. Ze had een gok genomen tijdens het webcammen, maar ze had er een goed gevoel over. De twee vrouwen bleven het hele weekend bij elkaar en de basis van hun relatie was gelegd. Allebei de vrouwen vonden het belangrijk om hun eigen huis te hebben, maar besloten dat het in de toekomst niet uitgesloten was dat ze ooit gingen samenwonen. Dat had echter nu niet hun hoogste prioriteit.

Nieuwe vriendin houdt van soft bdsm

De jonge vrouw had haar zelfs een paar soft BDSM video’s laten zien en Karina moest zeggen dat ze daar aardig opgewonden van was geraakt. Ze ging creatief aan de gang en had een paar panty’s gepakt waar ze de handen van Merel mee vast bond en neukte haar vervolgens met haar grote dildo naar een orgasme toe. De jonge vrouw kwam heerlijk klaar en daarna vielen ze in elkaars armen in slaap. Het begin van een lesbische relatie waar ze zich allebei goed in voelden.

Ze vond het dan ook heerlijk om leuke dingen te gaan doen met Merel en een spannend stedentripje, inclusief hotel, was er eentje van. Ze had een goede camera gekocht, waar ze de soft BDSM sex mee opnam, ook dit keer. Ze zorgde er alleen voor dat hun gezichten er niet op kwamen te staan, want ze moest er niet aan denken als de sexfilmpjes in verkeerde handen zouden vallen.

Visited 374 times, 4 visit(s) today
From:
Date: april 28, 2020

2 thoughts on “Softcore BDSM, opwindende lesbische sex in een hotelkamer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *