Flirten met oma's
Download nu de hele video!

Nina’s sexavonturen, onderzoek en opleiding – deel 2

0 views
0%

2. Het onderzoek

Stout in het wc-hokje

Waar was ze toch aan begonnen, dacht ze. Maar een weg terug was er niet meer. Een slip voor de deur van het wc-hokje leggen was haar eerste opdracht. Nina droeg uiteraard geen gewoon slipje maar een zwarte string. Het was trouwens dezelfde string die ze aanhad op de dag dat Marc haar ontmaagdde. En nog een gelijkenis met die dag: ook nu weer was Nina kletsnat beneden. Het besef dat ze daarnet eigenlijk had ingestemd met een totale overgave was natuurlijk nog niet doorgedrongen. Nina was gewoon op slag verliefd geworden op Mr Victor. Ondanks het leeftijdsverschil vond ze hem enorm knap, kon hij goed praten… en kon ze dus eigenlijk niet wachten om hem tussen haar benen te voelen.

De string gleed over haar benen naar beneden. Met licht gegiechel raapte ze de string op, luisterde ze aandachtig of ze nog steeds de enige was op de wc’s en deed ze deur open. Terwijl ze volledig naakt was onder haar middel, dropte ze meteen de string voor de deur van het hokje en binnen de seconde had ze de deur terug veilig dichtgedaan. Wauw, wat vond ze dit spannend en ook: wat een ongelofelijk zin had ze nu. Vijf minuten waren ondertussen gepasseerd van de vijftien minuten die ze van Mr Victor had gekregen. Ze besloot haar stoute schoenen aan te trekken om de tijd wat vol te maken.

Ze zette haar neer, spreidde haar benen en bewoog haar vinger over de natte clitoris. Nina sloot haar ogen en liet haar de fantasie de vrije loop. Ze zat nog niet zo lang of een eerste hoogtepunt volgde. Een lichte kreun kon ze niet tegenhouden maar het kon Nina niet echt schelen: ze was echt zo geil. Een tweede orgasme volgde al snel op de eerste maar voor ze een derde kon bereiken werd Nina opgeschrikt door een slag van een deur. Vrij snel had ze door dat er nu iemand in het wc-hokje naast haar zat. Nina probeerde zich zo stil als mogelijk te houden en merkte tegelijk ook op dat er een papiertje onder de deur zat. Shit, dacht ze, de opdrachten van Mr Victor was ze compleet vergeten.

Mee met Sabine

Vliegensvlug pakte ze het papiertje vast. “Beste Nina. Allereerst: proficiat met je moedige keuze! Je stapt vandaag in een avontuur die veel mensen streng zouden afkeuren. Het feit dat je deze brief leest, geeft echter aan dat je je daardoor niet laat afschrikken. Die eigenschap siert je en zal je nog vaak nodig hebben. Het eerste deel van je examen zit erop maar het moeilijkste deel volgt nu. Er zal dadelijk iemand in het wc-hokje naast je binnengaan. Bij haar ga je de rest van je examen afwerken. Je mag je terug volledig aankleden en hierna twee keer kloppen op het wc-hokje. Doe je best want zij zal bepalen of je mijn adres krijgt of niet. Oh ja, niet of te laat opdagen = geen adres.”

Alsof Nina nog niet genoeg verrassingen en dilemma’s had, kwam deze er dus nog eens bij. En natuurlijk: als ze nu bij haar volle verstand was, zou ze nu gewoon zo snel als mogelijk het café verlaten. Maar Nina zat al lang ergens anders met haar gedachten. Op automatische piloot trok ze haar broek aan, opende ze de deur van het wc-hokje en klopte op de deur van het hokje erlangs. Vrijwel meteen ging de deur open. “Hoi, ik ben Sabine”, zei een vrouw met een vriendelijke stem tegen Nina. “Hoi,” zei Nina met een licht trillende stem. Ze schatte dat Sabine ongeveer 45 jaar oud was. Ze was iets kleiner en vooral een stuk molliger dan Nina. “Jij bent Nina dus, aangenaam”, en meteen schudde ze de hand van Nina. “Wandel je even mee met mij, Nina? Want zo aangenaam is de omgeving hier ook weer niet hé,” vertelde Sabine met een knipoog.

Ze deed er alles aan om Nina op haar gemak te stellen. Samen wandelden ze het café buiten maar gingen ze een paar deuren verder weer naar binnen. Een paar meter verder gingen ze een gesloten kantoor binnen. Nina was ondertussen volledig gerustgesteld. Sabine kwam namelijk heel vriendelijk over, had heel wat complimenten gegeven over de looks van Nina en benadrukte dat ze bij de minste twijfel dat gewoon moest aangeven. Het kantoortje waar ze binnen waren gewandeld was vrij basic: een bureau, een paar stoelen, een aparte tafel en een brede tweezits.

“Ik gebruik dit kantoortje als ik weer eens de trein heb gemist,” verklaarde Sabine al lachend wat ze hier vaak deed. “Zet je maar even neer, Nina.” En ze namen beide plaats aan weerskanten van het bureau. “Je zult dit waarschijnlijk allemaal heel ongewoon vinden, Nina, en dat is eigenlijk ook wel ergens”, vertelde Sabine. “Echter, de verwachtingen en eisen van Victor zijn enorm hoog. En hij wil ontgoochelingen zoveel mogelijk vermijden.” Nina bewoog wat ongemakkelijk op haar stoel en kon de nodige twijfel op haar gezicht niet verbergen. Sabine had dat uiteraard gezien en speelde er handig op in: “ik begrijp je onzekerheid, Nina. Ik vermoed dat dit nog allemaal nieuw voor je is en die onervarenheid ga je dus moeten compenseren door vooral snel te leren.”

Het mondelinge examen

Sabine probeerde de ijverige studente in Nina naar boven te halen en daar slaagde ze wonder wel in. “Ik zal hard mijn best doen”, antwoordde Nina. “Dat is je geraden”, reageerde Sabine lachend doch ook met een vrij strenge toon. “En we gaan daar ook meteen aan beginnen. Ik ga je wat vragen stellen, Nina. Bij sommige vragen zul je je vast en zeker wat ongemakkelijk voelen maar het is belangrijk dat je op al mijn vragen eerlijk antwoordt. “Ok”, antwoordde Nina met een geconcentreerde blik. “Oh ja, nog een ding voor we met de vragen starten: vanaf nu spreek je me aan met mevrouw, oké?” “Ja, mevrouw”, bevestigde Nina.

Het mondelinge examen was gestart. Nina kreeg eerst wat ‘eenvoudige’ vragen over haar hobby’s, studierichting… ze kon er vrij makkelijk en uitgebreid op antwoorden. Met de vraag “wanneer heb je voor het eerst seks gehad?” besloot Sabine een nieuw deel in het mondeling examen aan te vatten. De herinnering van haar eerste keer met Mark kwam meteen weer bovendrijven. “Op mijn zestiende”, antwoordde Nina terwijl ze wat ongemakkelijk bewoog op haar stoel. Ze besefte namelijk heel goed dat ze nu al de details van haar seksleven moest delen met een vrouw die ze voor vandaag nog nooit had gezien.

Met hoeveel jongens had ze het al gedaan en waar, haar favoriet standje en of ze het al eens anaal had gedaan… Sabine wou echt alles weten. Nina antwoordde op alles eerlijk en gaf zich zo figuurlijk volledig bloot. “Al eens iets gedaan met een meisje?” kwam plots een minder typische vraag. Nina was wat verbaasd over deze vraag maar antwoordde hier ook eerlijk op: “ja, eens getongzoend met een vriendin.” Een paar maanden geleden wou Inge – haar huisgenote – een ex van haar wat uitdagen. Wat begon met wat dirty dancing eindigde met een lange tongzoen. Uiteraard trok het niet enkel de aandacht van Inge’s ex maar ook van heel wat andere mannen. Nina had echter een belangrijke les en besloot wat vroeger te vertrekken. De volgende dag zag ze hoe twee jonge mannen – met een heel grote smile – uit het appartement van Inge kwamen.

De bekentenis

Sabine’s vragen gingen ondertussen verder: de vraag over hoe vaak ze masturbeerde was nog vrij onschuldig maar meer en meer kregen ze een kinky inslag. Of ze al eens iets met bondage, zweepjes of kaarsvet had gedaan. Nina antwoordde driemaal negatief maar de richting waarnaar de vragen bewogen maakte haar nog meer ongemakkelijk. Sabine voelde dat ook en wist dat ze een bepaald geheim van Nina op het spoor was. En toen Nina bevestigend antwoordde op de vraag of ze wel van ruwe seks hield, besloot ze: “en nu je laatste vraag, Nina, fantaseer je er wel eens over om verkracht te worden?”

Tot de laatste vraag had Nina steeds vlot en zonder aarzelen geantwoord. Maar met deze vraag had Sabine de “zwakke plek” van Nina gevonden. Er volgde een lange stilte waarbij Sabine Nina strak in de ogen keek. En ook al kwam er geen woord uit Nina’s mond, haar blik verraadde het antwoord. Ja, ze fantaseerde erover… vaak, heel vaak zelfs. En natuurlijk had ze dit nog nooit tegen iemand verteld en was ze ook niet van plan om het ooit met iemand te delen. En toch had ze dit nu gedaan. Op elk ander moment of tegen elk ander persoon zou Nina nu door de grond zakken van schaamte. Maar dit was niet het geval. Een gevoel van opluchting overheerste bij haar. Eigenlijk had ze nu pas aan haar zelf toegegeven dat een gewoon seksleven niks voor haar was.

En zoals alles vandaag was het gevoel van opluchting ook Sabine niet ontgaan. “Wel, Nina, het is echt de eerste keer dat ik iemand zo zie reageren na zo’n bekentenis.” “Hoe bedoelt u, mevrouw?” keek Nina Sabine wat vragend aan. Sabine glimlachte. “Wel, er hebben heel wat andere dames, die trouwens een stuk ouder waren dan jij op die stoel dezelfde bekentenis gedaan. Sommigen liepen huilend weg, anderen werden boos en zelfs agressief en bijna allemaal ontkenden ze meteen wat ze bekend hadden. Maar jij dus niet en daar mag je echt wel fier op zijn.” Het moest echt wel het gekste compliment ooit zijn dat Nina van iemand had gekregen. En toch moest ze er lichtjes van blozen.

“Je bent uiteraard met glans geslaagd, Nina,” vervolgde Sabine, “je past perfect in het beeld wat Victor zoekt. Maar, ik moet je wel waarschuwen: je gaat enorm hard afzien. Het feit dat je zo onervaren bent zal voor Victor als muziek in de oren klinken maar voor jou… ben je echt 100% zeker dat je dit wil?”. Nina aarzelde geen seconde: “ja, mevrouw, ik ben echt zeker.” Sabine was licht onder de indruk van hoe vlot en spontaan Nina had geantwoord. En ze was ook heel benieuwd hoe Nina op haar volgende opdracht zou reageren.

Mila Azul, onderzoek en opleiding Mila Azul, onderzoek en opleiding
Mila Azul, sexy lingerie Mila Azul, sexy lingerie
Knappe jonge vrouw heeft grote borsten Knappe jonge vrouw heeft grote borsten
Naakt en met haar benen wijd Naakt en met haar benen wijd
Mila Azul is nogal lenig Mila Azul is nogal lenig

Strippen voor een vrouw

“Oké, Nina, dan mag je je nu uitkleden”, zei Sabine met een brede glimlach. “Huh, wat?” dacht Nina. Meteen twijfelde ze of ze Sabine wel goed verstaan had. “Kleren mag je daar op je stoel leggen en daarna mag je voor die tafel gaan staan.” Nee, ze had het niet fout begrepen. Sabine wou echt dat ze uit de kleren ging voor haar. Nina keek vol ongeloof voor zich uit en wou protesteren: “maar, mevrouw, ik wil…”. Meteen werd ze onderbroken door Sabine die de brede glimlach op haar gezicht had vervangen door een strenge boze blik en bovendien was rechtgestaan. “Jonge dame, jij hebt niks te willen! Denk je dat dit gewoon een spelletje is?! Nog geen vijf minuten geleden zei je me dat je 100% zeker bent dat je je wilt laten verkrachten. Maar je kleren uitdoen voor mij is te veel gevraagd?!”

“Ik zeg het nog een keer: je gaat nu rechtstaan, trekt al je kleren uit en gaat voor die tafel gaan staan. En ik zal ook volledig duidelijk zijn: als je 100% zeker bent, ga je er ook volledig voor en is er geen weg terug. Dus, lief Nina’tje, je hebt twee opties: als je maar 99% zeker bent, sta je dadelijk op en verlaat je dit kantoor en vergeten we dat deze ontmoeting ooit heeft plaatsgevonden. Wie weet geniet je ook wel van gewone neukbeurtjes met een of andere student. De andere optie? Je volledig overgeven aan een ervaren, dominante en veeleisende man die jou alles kan geven waar je echt naar verlangt.” Sabine liet even een stilte. “Tijd om te beslissen, jonge dame. En, oh ja, ga je voor optie 2, dan heb je daarnet voor de laatste keer de zin “ik wil” uitgesproken.”

Nina kreeg dus nogmaals de keuze om een weg te kiezen. Maar een echte keuze was het niet en dat wist Sabine uiteraard ook. Nina had namelijk al een paar keer gekozen en werd nu gedwongen om volledig in het diepe te springen. Ze haalde een paar keer diep adem en ging toen rechtstaan. “Je mag je met je rug naar mij toe uitkleden als je je daar comfortabeler bij voelt Nina”, reageerde Sabine met opnieuw een glimlach. Bij de meeste andere dames die ooit waren langsgekomen, kostte het veel meer overtuigingskracht om op dit punt te raken of was het, in de meeste gevallen, niet gelukt. Nina besloot gebruik te maken van het aanbod en draaide haar om. De schoenen en kousen gingen als eerste uit.

Goedkeurend keek Sabine toe hoe Nina ook haar bloesje uittrok en nu nog enkel in bh en jeansbroek stond. Het feit dat niemand op haar vingers keek hielp Nina wel. Ze probeerde zich in te beelden dat ze gewoon in een kleedhokje van het zwembad stond. Met beide handen maakte ze daarop de slotjes van haar bh los en trok ze de bandjes over haar schouders naar beneden. Op haar eigen boezem was ze best wel fier – ook Inge had wel eens laten vallen dat ze best wel jaloers was op haar mooie tweeling. De jeansbroek bleef als laatste kledingstuk over. Nina bewoog met haar hand naar het knopje van de jeansbroek maar werd onderbroken door Sabine’s stem.

“Flinke meid, laat de broek maar aan. Zet je maar even voor de tafel.” Nina liet een diepe zucht van opluchting. Haar broek mocht ze dus aanhouden, dacht ze. Ze ging voor de tafel gaan staan, nog steeds met haar rug naar Sabine gericht. Ze hoorde hoe Sabine dichterbij kwam en een pen en papier op de tafel legde waar Nina voor stond. “Ik ga je een aantal instructies meegeven, Nina. Het is belangrijk dat je die ten alle tijde respecteert dus ik raad je aan om ze op te schrijven zodat je zeker niet vergeet.” “Ok, mevrouw”, reageerde Nina. Topless notities maken… het was eens wat anders, dacht ze.
Op naar de volgende pagina van dit erotische sexverhaal

Visited 56 times, 1 visit(s) today
From:
Date: september 23, 2022
Pornosterren: Mila Azul

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *