50 Plus Liefde
Download nu de hele video!

Nina’s sexavonturen, onderzoek en opleiding – deel 2

0 Aantal keer bekeken
0%

Controle afstaan

“Regel 1 gaat over kleding. Bij Victor dien je steeds ‘bereikbaar’ te zijn. Jeansbroeken zijn dus geen optie. Je draagt jurkjes, rokjes… in elk geval, iets waardoor Victor eenvoudig aan je kan, oké?” Nina knikte. Zoveel rokjes of jurkjes had ze niet dus ze mocht weer eens lekker gaan shoppen. “Vanonder draag je steeds een string en bij voorkeur een openkruisstring.” Sabine stond ondertussen langs Nina die eigenlijk al vergeten was dat ze nu zonder bh stond. Nina maakte even de zin af maar keek toch even vragend naar Sabine. “Nog niet van een openkruisstring gehoord, jonge dame?” lachte Sabine. “Het is nochtans heel eenvoudig.” Sabine haalde hierop iets uit haar zak en legde het op tafel. Het was de zwarte string van Nina. “Bij een openkruisstring is er van hier tot daar een snede waardoor bij de meeste dames de schaamlippen lichtjes uitsteken. In het begin is het misschien wat wennen maar beter dat dan teveel kapotte strings, hé.”

Nina vond het wat gênant daar haar string nu recht voor haar op tafel lag. “Naar regel 2 dan. Gebruik je de pil, Nina?” vroeg Sabine. Nina antwoordde bevestigend. “Oké, dan maak je best zo snel als mogelijk een afspraak met je gynaecoloog om dat te laten vervangen voor bijvoorbeeld een spiraaltje.” Ook nu weer keek Nina Sabine vragend aan. Dit ging echt wel veel te ver voor haar. “Victor vindt de pil niet betrouwbaar”, ging Sabine verder, “en, denk even terug aan de eerste regel 1: je dient altijd bereikbaar te zijn. Het spiraaltje zorgt daar beter voor.”

“In de tussentijd zorg je dat je steeds condooms bij je hebt. En op het moment dat je je regels hebt, maak je dat ook kenbaar door je volledig in het grijs te kleden. Aangezien je nog een anaal maagdje bent, zal ik Victor wel adviseren om het voorlopig bij pijpen te houden als je ongesteld bent.”
Het toekomstige seksleven van Nina was al volledig uitgetekend zonder dat ze er zeggenschap in had. “Allemaal goed genoteerd?”, vroeg Sabine kurkdroog. Nina maakte vlug haar notities af.

“Regel 3 gaat over toewijding, trouw en ode brengen. En in deze fase kun je die op twee manieren inwilligen. Allereerst kies je voor een jurkje of open bloesje met een V-uitsnijding langs de voorkant. Ten tweede: je scheert je uiteraard overal maar bij het scheren van je schaamhaar zorg je dat op je venusheuvel een kleine ‘v’ blijft staan. Een kettinkje of een riem met de letter “v” mogen uiteraard ook altijd. Het doel is natuurlijk steeds om Victor zijn ego te strelen.” Nina giechelde. “Wat vind je zo grappig?” vroeg Sabine. “Euh, niks, mevrouw,” antwoordde Nina al lachend, “ik ben al blij dat ik geen tattoo met de letter “V” moet zetten aan de binnenkant van mijn bovenbeen.” Sabine grijnsde: “wat nog niet is, kan nog komen hé, ondeugende meid.”

Date SM

“Tijd voor regel nummer 4: je houding. Van het moment dat je Victor ziet, ga je in volgende houding staan.” Sabine pakte de pols van Nina vast en dwong haar om haar linkerarm in de nek te leggen. Hetzelfde deed ze met Nina’s rechterarm. “En nu, spreid je benen. Zet met je rechtervoet een pas naar rechts van ongeveer een halve meter.” Nina deed wat haar werd gevraagd. Ze had ook geen extra uitleg nodig waarom ze in deze houding moest staan: bereikbaarheid stond bij Victor centraal, wist ze al. “Mocht je Victor tegenkomen op een publieke plaats, is deze houding uiteraard wat vreemd,” vervolgde Sabine, “zorg er wel steeds voor dat je benen nooit tegen elkaar zijn en dat je je armen achter je rug houdt.”

Het lichamelijk onderzoek

“Alles duidelijk, Nina?” vroeg Sabine. “Ja, mevrouw,” glimlachte Nina. Alle spanning die ze had toen ze haar moest uitkleden was ondertussen volledig verdwenen. “Oké, dan gaan we eindigen met de laatste maar ook belangrijkste regel: jouw gezondheid. Voor Victor is er niks belangrijker dan dat en dat is ook de voornaamste reden dat ik er ben en dat je regelmatig bij mij gaat langskomen. Wat doe je momenteel van sport, Nina?” “Euhm,” bloosde Nina, “eigenlijk niet zoveel. Wat fietsen en wandelen.” “Oké, dat had ik toch wat anders ingeschat,” reageerde Sabine. “Op dit vlak ga je dan echt het meeste afzien, Nina. Toch zeker in het begin. Ik raad je aan om minstens 1x per week 1 uur te gaan zwemmen.” “Euh oké mevrouw,” reageerde Nina. Uit haar reactie kon Sabine duidelijk afleiden dat Nina er de noodzaak niet zo van in zag. “Je zal er snel achter komen hoe belangrijk het is om een goede conditie te hebben. Dus ik raad je echt aan om mijn advies ernstig te nemen. Met een “ik kan niet meer” kom je niet weg.” Nina knikte.

“Goed, Nina, dan kunnen we bijna afronden…” Oef, dacht Nina in haar zelf. Met al die vragen en regels te noteren was ze best wel moe geworden. “Maar eerst gaan we nog een kort lichamelijk onderzoek doen. Ga daar eens even op die weegschaal gaan staan,” wees Sabine naar de hoek van een kamer. Nina had eigenlijk al een stap richting de stoel waar haar kleren lagen gezet maar moest daar dus op terugkomen. De weegschaal gaf 57 kg aan wat gezien Nina’s lengte het perfecte gewicht was. “Heel goed, Nina, zorg ervoor dat je rond dat gewicht blijft. Kom maar terug en ga voor de tafel staan met je rug naar me toe en je handen in de nek.” Nina gehoorzaamde en wist eigenlijk meteen wat de bedoeling was toen Sabine vlak achter haar kwam staan.

“Ik ga je borsten betasten, Nina, even voelen of ik niks vreemd voel, oké?” “Oké mevrouw,” antwoordde Nina. Enkele seconden later bewogen Sabine’s handen over de borsten van Nina. Elk plekje werd betast en Nina vond het maar een vreemde manier om borsten te controleren. Het was uiteraard een excuus dat Sabine telkens opnieuw gebruikte om de reactie van een dame te testen. En dat werd Nina ook volledig duidelijk toen de vingers van Sabine wel heel lang bleven plakken rond haar stijve tepels. Vrouwenhanden aan haar tepels… ook dat was compleet nieuw voor haar. En in tegenstelling tot al de mannen die er ooit aan hadden gezeten, wist Sabine wel hoe Nina het wou.

Broek uit!

Tergend langzaam maakte Sabine met haar wijs- en middelvinger rondjes rond de tepels van Nina, die de verontwaardiging over de speciale manier van borsten controleren al vergeten was. Fuck, wat vond ze dit lekker en Sabine was nog maar net begonnen. Het rondjes maken werd afgewisseld met het lichtjes kneden van de borsten. En toen Sabine ook lichtjes aan de tepels begon te trekken, werd Nina helemaal gek. Als er nu een man achter haar stond, had ze al lang gesmeekt om genomen te worden. Maar dat was uiteraard niet het geval en Sabine was ook niet van plan om snel te stoppen. Het voelde bijna als een marteling voor Nina, die meer en meer moeite moest doen om een luide kreun te onderdrukken.

En toen ze het op een bepaald moment echt niet meer kon houden en haar lichaam zo probeerde te bewegen dat haar borsten niet meer werden betast, trok Sabine Nina tegen zich aan, maakt ze met een hand de knopjes van Nina’s jeansbroek los en fluisterde ze in haar linkeroor: “Zo’n geil sletje heb ik nog niet op bezoek gehad.” En nog voor Nina een reactie kon geven, had Sabine in een ruk Nina’s jeans naar beneden getrokken. Daar stond Nina dan: volledig naakt en opgegeild met achter haar een vrouw die haar net als het geilste sletje ooit had bestempeld.

In een reflex had Nina, toen Sabine haar jeansbroek had uitgetrokken, haar benen tegen elkaar gezet. Het was ook het enige wat ze nog kon doen om het intiemste plekje van haar lichaam nog min of meer verborgen te houden. Maar ze wist ondertussen goed genoeg wat Sabine van plan was. “Benen spreiden, buig voorover en leg je bovenlichaam op tafel met je armen voor je!” En nog geen drie seconden later lag Nina in de houding die haar was opgedragen. Had iemand haar ooit gezegd dat ze ooit in deze positie zou zitten, ze zou die persoon voor gek verklaard hebben. Maar daar lag ze nu, zonder dat Sabine daar veel moeite voor moest doen.

Ze voelde hoe Sabine’s blik over haar benen en billen ging en vooral veel aandacht had voor haar roos kontgaatje en blinkende schaamlipjes die door de spreidstand lichtjes geopend waren. “Zo, Nina, dan gaan we eens verder met het lichamelijk onderzoek, hé. Ik ga controleren wat je aan kunt en waar je moeite mee hebt.” En Sabine wandelde hierop terug naar haar bureau waar ze een schuif van een kastje opende. Uit een ooghoek zag Nina hoe Sabine vier verschillende dildo’s uit de kast nam en weer terug naar haar wandelde. De exacte grootte en vormen van de dildo’s had Nina niet gezien maar ze wist wel dat ze duidelijk verschillend waren.

Mila Azul, sexy in lingerie Mila Azul, sexy in lingerie
Ze doet haar lange kniekousen uit Ze doet haar lange kniekousen uit
Mila Azul heeft mooie grote borsten Mila Azul heeft mooie grote borsten
Benen wijd en een geil kutje Benen wijd en een geil kutje
Ze zit met haar hand aan haar ku tje Ze zit met haar hand aan haar ku tje

Genieten in stilte?

Sabine ging terug achter Nina staan en nam ruim haar tijd. “Oh ja, voor we beginnen: dat gekreun van in het wc-hokje wil ik absoluut niet horen. Een geil sletje zoals jij wilt natuurlijk niets liever dan iets in haar kutje voelen maar ik wil dus geen kik horen.” Nina sloeg volledig rood aan: ze was dus wel degelijk betrapt. “Goed begrepen, Nina?” vroeg Sabine ter bevestiging. “Ja, mevrouw”, zei ze met een stille stem. Ze kende haarzelf natuurlijk goed genoeg om te weten dat dit een vrij zware uitdaging ging worden.

En een tiental seconden later ging het lichamelijk onderzoek dus echt weer van start. Nina voelde hoe de eikel van een dildo langzaam over haar schaamlippen ging. Sabine bewoog de dildo heel langzaam en lette sterk op de reactie van Nina. Al snel plaatste ze de dildo tussen de schaamlippen maar nog steeds op zo’n manier dat enkel de eikel de intieme delen van Nina raakte. Het duurde natuurlijk niet lang voor Nina echt op haar tanden moest bijten om niet te kreunen. Sabine wist uiteraard heel goed wat ze moest doen om Nina helemaal gek te krijgen.
En nadat ze met de eikel een aantal rondjes rond Nina’s clitoris had gedaan, bewoog ze de dildo langzaam in Nina’s vagina.

Het verbaasde Sabine niet dat de dildo er wel heel gemakkelijk in gleed. Een paar keer stootte ze in en uit zodat de dildo ongeveer half in Nina’s vagina zat. Damn, wat vond ze dit lekker. En toen plots Sabine de volledige dildo in haar stak en bleek dat de dildo ook een clitoris stimulator had die nu gewoon pal op dat plekje zat, hield Nina het niet meer. Met een luide, gillende kreun kwam ze klaar. Vrijwel meteen besefte ze dat Sabine’s bevel had genegeerd en verwachtte ze een reactie van Sabine. Maar de reactie die ze verwachtte kwam er niet. Integendeel: Sabine bewoog de dildo nu een stuk sneller in en uit Nina’s vagina en liet natuurlijk ook de clitoris stimulator haar werk doen. Nina wist niet meer waar ze het had en het duurde niet lang alvorens ze met haar handen het uiteinde van de tafel vastpakte en met een nieuwe luide kreun een tweede orgasme kreeg.

Nina mocht heel even bekomen maar al snel voelde ze hoe een nieuwe dikkere dildo in haar verdween. Sabine vertraagde het tempo van de stoten zodat Nina de volledige dikte en lengte van de dildo goed kon voelen. Na twee orgasmes was Nina zo nat als maar kon zijn en de opwinding nam absoluut niet af. En toen op een bepaald moment Sabine’s middelvinger lichtjes druk begon te zetten op Nina’s kontgaatje, volgde Nina’s derde climax, waarbij ze opnieuw een diepe kreun niet kon onderdrukken.

De dildo verdween uit Nina’s gaatje en ze was maar al te blij dat ze op adem kon komen. Er volgde plots een lange stilte waarbij Nina probeerde haar ademhaling terug stabiel te krijgen. Nog steeds lag ze voorovergebogen op de tafel met de benen gespreid en dus volledig klaar voor een nieuwe “beurt”. Maar die kwam er niet. “Wel, Nina,” zei Sabine plots, “de meeste dames proberen hun gekreun te onderdrukken. Jij deed nog niet eens de moeite. Je bent op deze opdracht dus volledig gebuisd. Maar omdat je je examen voor de rest perfect was, geef ik je nog een herexamen. Slaag je daarin, dan mag je naar Victor. Slaag je niet, dan eindigt het hier en nu.”

Nina, die nog steeds wat aan het bekomen was van haar laatste orgasme, was al het getest al lang beu. Maar het verlangen om Victor te voelen en de huidige geile toestand waar ze momenteel nog in verkeerde, deden haar opnieuw overstag gaan. “Oké, mevrouw”, was haar antwoord. “In de ruimte hierlangs staat een douche waar je je snel kunt wassen en opfrissen. Ik verwacht je over 15 minuten, gekleed in de witte badjas die naast de douche hangt.” Nina slaakte een zucht van opluchting; ze was echt wel blij dat ze even wat tijd alleen kreeg, ook al was het maar om haar te wassen en klaar te maken voor een nieuwe opdracht.

Van:
Datum: september 23, 2022
Pornosterren: Mila Azul

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *