Flirten met oma's
Online Lingerie- en Latex Shop
Download nu de hele video!

Raven Snow gaat solo en bezorgt zichzelf een heerlijk orgasme

0 views
0%

Raven Snow gaat solo

Raven Snow is een knappe brunette die wat quality time voor zichzelf heeft ingepland. Ze gaat op de bank liggen en denkt aan haar nieuwe collega op het werk. Een leuk uitziende man, iets jonger dan zijzelf, die er altijd verzorgd uitziet. Ze voelde gelijk iets in haar buik tintelen toen ze aan hem voorgesteld werd en ze moest haar best doen om niet als een bakvis te gaan giechelen.

Ze zouden veel gaan samenwerken en dat bevalt Raven uitstekend. Ze was er snel achter dat hij geen vrouw of vriendin had en ook dat hij niet homoseksueel was. Dat laatste vind ze helemaal niet erg, maar het bespaard wel een hoop moeite.

Overwerken, een fantasie

Raven beeld zich in dat ze aan het overwerken zijn en ze haar jongere mannelijke collega met iets moet helpen. Ze heeft de twee bovenste knoopjes van haar blouse opengedaan, zodat hij in haar decolleté kan kijken als ze voorovergebogen over zijn bureau staat. Ze moet heimelijk lachen, want ze ziet dat hij een rood hoofd krijgt en moeite moet doen om naar het computerscherm te kijken.

Ze zorgt ervoor dat ze met haar lichaam dicht tegen hem aanstaat en als ze hem zeer omslachtig alles uitgelegd heeft, loopt ze terug naar haar eigen computer en laat haar pen vallen. Ze bukt om die op te rapen en ze weet dat Johan, de collega, naar haar lekkere kontje aan het kijken is. Ze wist dat ze die dag moesten overwerken, dus had ze een strak mantelpakje aangetrokken. Ze werkten allebei een uur stevig door toen Johan weer tegen een probleem aanliep waarbij ze moest helpen.

De knappe brunette deed hetzelfde als de eerste keer, toen Johan iets deed wat ze niet verwacht had. Hij legde zijn hand op haar kontje en begon haar billen te kneden. ze keek even opzij en zag dat hij geen last meer had van een rood hoofd. Ze voelde hoe zijn hand haar rokje omhoog schoof en in haar onderbroek verdween. Nu gaat het echt gebeuren dacht ze bij zichzelf en ze ging met haar benen iets wijder staan en steunde met haar ellebogen op het bureau.

Op het bureau genomen worden

Neuk me hard“, was het enige dat ze zei. Ze trilde van verlangen en kwam bijna klaar, zowel in haar fantasie als in werkelijkheid, toen ze zijn grote pik tegen haar kletsnatte kutje aanvoelde. Hij gleed in één keer naar binnen en begon haar zachtjes te neuken. Hij voerde het tempo langzaam op totdat hij aan haar wens voldeed en haar hard aan het neuken was.

Ondertussen ging ze steeds sneller over haar clitoris heen en zag ze in haar fantasie haar jonge collega weer voor zich die klaar was om haar vol te spuiten. Ze zette zich schrap, want ze verwachtte dat zijn paar laatste stoten stevig zouden zijn en ze had gelijk. Hij beukte nog een paar keer hard in haar kutje en begon haar toen vol te spuiten.

Dat was het moment dat ze, liggend op het rode bed, hard klaarkwam. Het was een heftig orgasme en nadat ze een beetje bijgekomen was maakte ze een belangrijke beslissing. Wat er ook ging gebeuren, de eerstvolgende keer dat ze samen met Johan moest overwerken zou ze er voor zorgen dat ze niet alleen in haar fantasie op het bureau genomen zou worden, maar dat het in het echt ook zou gebeuren.

Visited 177 times, 1 visit(s) today
From:
Date: september 1, 2018
Pornosterren: Raven Snow

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *