Download nu de hele video!

Een opwindende erotische anale massage

0 views
0%

Alleen in een spa resort

De mooie Keisha, een knappe brunette met grote borsten, heeft een lang weekend in een spa resort geboekt. Ze zou met een vriendin gaan, maar die moest op het laatste moment afzeggen en ze er alleen naar toe moest. Uiteindelijk vond ze dat helemaal niet erg, want ze hield er meerdere heerlijke erotische ervaringen aan over. Ze had zich namelijk voor de “speciale massage” ingeschreven, waarvoor ze extra moest betalen, maar dat was het geld meer dan waard. Als haar vriendin er bij was geweest, dan had ze dat nooit gedurfd.

Ze is klaar voor de erotische anale massage

Ze was helemaal klaar voor de erotische anale massage, die verder niet in de folders of iets dergelijk stond. Degene die haar de eerste dag een massage had gegeven, had haar goed ingeschat. Hij had laten weten dat er naast de normale massage meer mogelijkheden waren. Keisha had geïnteresseerd gevraagd waar die dan uit bestonden en ze kreeg een beetje cryptische omschrijving als antwoord. Als ze een vrouw was geweest die er niet mee lastig gevallen wilde worden, eentje die direct naar de directie zou lopen, dan kon de masseur er altijd nog mee wegkomen dat ze hem verkeerd begrepen had.

Keisha had hem zeker niet verkeerd begrepen, want ze had uit de omschrijving opgemaakt dat ze een erotische anale massage zou gaan krijgen en dat was precies wat ze nodig had. Ze had het zo druk gehad de afgelopen tijd, dat ze weinig tijd voor zichzelf en voor sex had vrijgemaakt. De knappe brunette was verzot op anale sex en ze was reuze benieuwd hoe de massage zou zijn. Zou alleen haar kontje gemasseerd worden of zou de masseur haar ook in haar kontje nemen. Dat zou ze zeker geen probleem vinden, want het was een lekker ding en als ze nog steeds goed was in maten raden, dan moest hij een grote pik hebben.

Ze pijpt de mooie pik van de masseur

De massage was precies wat ze ervan verwacht had, want ze raakte steeds meer opgewonden. Ze hoopte vurig dat het niet alleen bij de massage zou blijven en net toen ze wilde gaan zeggen dat ze een pik wilde voelen, zei de masseur dat ze haar hoofd moest optillen. Ze kwam een beetje moeizaam overeind en toen ze haar ogen opendeed, keek ze tegen de mooie grote pik van de masseur aan. Ze liet geen tijd verloren gaan en nam zijn grote pik in haar mond en begon hem te pijpen.

De masseur had al een keiharde pik, want hij wilde niets liever dan sex met deze mooie vrouw hebben. Hij nam een risico, maar volgens hem was Keisha er ook aan toe. Dat was een goede inschatting, want nadat Keisha hem uitgebreid had gepijpt, zei hij dat ze op haar rug moest gaan liggen en begon hij haar te neuken. Ze was kletsnat en door alle massageolie, was haar kontje ook goed glad en kreunend riep ze dat hij haar anaal moest nemen.

Ze wil anaal geneukt worden door hem

Dat was het teken waar de masseur op aan het wachten was, want tijdens de erotische anale massage, had hij genoten van haar mooie billen. Hij hield net zoveel van anale sex als Keisha, dus verspilde hij geen tijd en drukte zijn eikel voorzichtig tegen haar kontgaatje aan. Hij gleed in één keer naar binnen en begon haar langzaam te neuken. Haar kontje was heerlijk strak en ze genoten allebei van het rustige tempo van het neuken. Keisha had ondertussen al haar eerste orgasme te pakken en ze wilde niets liever dan dat de masseur ook klaarkwam. Ze besloot om hem te gaan berijden om hen sneller te laten klaarkomen.

De masseur was druk bezig om zijn orgasme uit te stellen, maar met de mooie vrouw bovenop hem, was dat onmogelijk. Ze voelde hoe hij bijna ging spuiten en snel ging ze voor hem op haar knieën op de grond zitten en liet ze de masseur op haar grote tieten en op haar gezicht spuiten. Alles wat in haar mond kwam, slikte ze keurig door en ze was verbaasd over de hoeveelheid zaad dat hij aan het spuiten was.

Een geheim afspraakje

Nadat hij een beetje bijgekomen was, drukte ze zich tegen hem aan en fluisterde in zijn oor: “wat denk je ervan als ik vanavond je pik eens goed ga masseren, mijn kamernummer is 117. Ik zorg dat de deur open is.” Ze gaf hem een intense zoen op zijn mond en liep vervolgens, met het zaad nog op haar gezicht en borsten naar de aangebouwde badkamer, waar ze eerst een snelle douche nam en vervolgens ging ze lekker relaxen in de jacuzzi.

Dit zou een heerlijk lang weekend voor haar gaan worden.

From:
Date: maart 30, 2021
Pornosterren: keisha grey

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *