Online Erotiek en Seksshop
Download nu de hele video!

Knappe vriendin is opgewonden, hij komt op haar kontje klaar

0 views
0%

Vriendin is opgewonden, dat betekent heerlijke seks

Zijn vriendin is opgewonden, dat zag hij gelijk al toen hij van zijn werk thuiskwam. Ze liep al in haar sexy ondergoed door het huis heen en het eerste dat ze deed was met hem zoenen toen hij de huiskamer kwam binnenlopen. Ze drukte zich stevig tegen hem aan en wreef over zijn kruis heen. Zijn pik kwam gelijk tot leven en hij had al snel een stijve pik in zijn strakke pantalon.

“Ga maar gauw naar de slaapkamer en trek die broek uit, want dit moet volgens mij een beetje pijn doen”, had zijn vriendin met een geile glimlach op haar gezicht tegen hem gezegd. “Ik moet nog even wat doen, maar kom er over een paar minuutjes aan.

Hij lag naakt op bed op zijn mooie vriendin te wachten en hij wist dat het een memorabele avond zou gaan worden, want ze had nieuwe sexy lingerie aan en een blik in haar ogen die verraadde dat ze erg opgewonden was. Ze ging naast hem liggen, nam zijn pik in haar mond en begon hem langzaam te pijpen. Heel even stopte ze ermee en keek hem recht in zijn ogen aan en zei:

“Ik wil dat je me zo hard neukt en dat je op mijn kontje klaarkomt. Daarna mag jij zeggen wat we gaan doen en ja, de pot vaseline staat al klaar.”

Visited 594 times, 2 visit(s) today
From:
Date: december 11, 2023
Pornosterren: KiraxxCherry

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *