Flirten met oma's
Download nu de hele video!

Romantische sex met zijn knappe lerares

0 views
0%

Knappe lerares komt oud-leerling tegen

“He, wat leuk dat ik je weer eens een keertje zie”, zei Barbara, toen ze haar favoriete leerling tegenkwam, waar ze twee jaar daarvoor les aan had gegeven. Ze was nog nat achter haar oren als het om lesgeven ging en Stephan, de leerling, was één van de redenen dat ze zich steeds zekerder begon te voelen. Hij was leergierig, stelde vragen en zorgde er hoogstpersoonlijk voor dat het in haar klas niet uit de hand liep. Hij was één van de populaire jongens op de middelbare school en de andere leerlingen keken tegen hem op.

Dat had haar zeker in het begin geholpen, want ze had nog niet al teveel praktijkervaring. Naarmate het jaar vorderde ging het steeds beter en ze kon zichzelf nu een echte lerares noemen. Ze had geen problemen om de orde in haar klas te handhaven en ze werd door veel van haar leerlingen, vooral de jongens, als hun favoriete lerares bestempeld.

Gezellig samen koffie drinken

“Heb je zin om lekker een kopje koffie bij me te komen drinken?”, vroeg ze spontaan, “ik weet nog dat je bent gaan studeren, maar daarna ben ik je een beetje uit het oog verloren.”

Stephan zei gelijk ja, want hij kreeg dezelfde kriebels in zijn buik die hij ook had toen hij les van haar had. “Dat lijkt me een goed plan, mevrouw de Vries”, zei hij netjes.

“Geen mevrouw de Vries alsjeblieft, ik ben maar een paar jaar ouder dan dat jij bent, gewoon Barbara.”

“Ok Barbara, dat lijkt me een goed plan.”

Een kwartiertje later zaten ze bij haar op de bank en waren ze in een druk gesprek verwikkeld. Ze wilde alles weten over zijn studie en het studentenleven. De knappe lerares merkte dat ze iets van jaloezie voelde toen ze het over zijn vriendinnen kregen en ze vroeg zich af waar dat vandaan kwam. Ze merkte trouwens nog wat, kriebels in haar buik en ze vroeg zich verschrikt af of ze spontaan verliefd op Stephan aan het worden was.

Kriebels in haar buik

Ze had hem altijd al leuk gevonden, maar een relatie met een leerling was natuurlijk helemaal uit de boze. Haar gedachten dwaalden af en ze vroeg zich af hoe het zou zijn om een relatie met hem te hebben. Dat moest makkelijk kunnen. Ze was nu 29 jaar en als ze het goed uitgerekend had was Stephan eind twintig. Dat was een te verwaarlozen leeftijdsverschil tegenwoordig. Ze voelde ene genotstinteling in haar kutje toen ze zag hoe Stephan heel onopvallend in haar decolleté probeerde te kijken.

Sexy in haar korte spijkerbroekje

Hij zou toch niet hetzelfde voelen of was hij alleen maar opgewonden geraakt van haar. Ze moest zeggen dat ze er best sexy uitzag, want ze had alleen een blouse en een heel kort spijkerbroekje aan. Het was een warme dag en aangezien ze in een andere stad woonde, dan waar ze les gaf, dus de kans dat ze iemand tegenkwam was klein. Dan had ze misschien niet haar laarzen aangetrokken, want ze kon zich voorstellen dat ze er “geil en neukbaar” uitzag. Ze vond het namelijk af en toe heerlijk om zich een beetje sletterig te gedragen en stiekem was ze er wel blij om, want het leek voor de nodige opwinding bij Stephan te zorgen.

Het was ook stom toeval dat ze hem tegen was gekomen, want zijn ouderlijk huis stond in de stad waar ze les gaf en hij had een studentenappartementje in de stad waar hij studeerde. Het bleek dat hij iets gekocht had op Marktplaats en dat was komen ophalen. Op de terugweg naar zijn auto was hij haar tegengekomen en met haar meegegaan.

“Zo, dus jij hebt een hele stapel vriendinnen daar in je studentenstad, is dat niet vermoeiend?”, vroeg ze met een bitcherig toontje in haar stem.

Hoort ze het goed?

“Nah, dat valt wel mee, zo af en toe, maar ze halen het allemaal niet bij u”, zei hij, terwijl hij haar vol in haar ogen aankeek.

“Niet bij jou”, zei ze streng, “ik ben geen u”.

Pas nadat ze hem verbeterd had drong het pas tot haar door wat hij gezegd had. Hij vond haar knapper en leuker dan zijn studentenvriendinnen of zou hij dat alleen maar gezegd hebben om charmant over te komen en bedoelde hij er niets mee.

“Oh, is dat zo”, zei Barbara terwijl ze op haar beurt diep in zijn ogen keek, “en waarom halen ze het niet bij mij.”

Stephan begon schattig te stotteren en ze werd spontaan verliefd op hem. Het liefst had ze hem naar zich toegetrokken en hem vol op zijn mond gezoend, maar ze wist uit alle macht “normaal” te blijven doen.

“Nou”, zei Stephan, die uit gestotterd leek te zijn, “ze zijn niet zo knap dan jou en ze hebben zeker niet van die mooie benen.”

Barbara begon te glimmen van trots, daar zat een jongeman van bijna 21 jaar, die haar mooi en knap vond. Ze besloot om hem een beetje te plagen en zei:

“Is dat alles, dan ben ik toch niet echt bijzonder”, zei ze met een lieflijke glimlach op haar gezicht.

Stephan viel even stil, want hij wist niet wat hij moest zeggen en plotseling flapte hij er iets uit, waar hij zelf van schrok:

“Ze hebben niet van die mooie borsten en ze zien er niet zo sexy uit. Zelfs als je een vuilniszak aanhebt, raak ik nog opgewonden van je.”

Sex met zijn favoriete lerares

Dat was het moment dat er een stilte viel en Stephan had verwacht dat hij met kop en kont uit het huis van zijn vroegere lerares gezet zou worden. Dat had hij haar niet eens kwalijk genomen, maar er gebeurde echter iets totaal anders.

Barbara stond op en wenkte dat Stephan ook op moest staan. Ze pakte zijn hand en trok hem, zonder een woord te zeggen, achter zich aan naar haar slaapkamer. Daar duwde ze hem op het bed en ging op hem zitten. Ze pakte zijn hoofd vast en drukte die naar die van haar toe en al snel waren ze aan het tongzoenen. Stephan duwde haar blouse omhoog, want hij moest aan haar prachtige borsten zitten en Barbara voelde dat hij een aardige stijve pik had.

Stephan had één van haar borsten uit haar bh gehaald en was driftig aan haar tepel aan het zuigen.

“Zal ik die even uitdoen”, zei ze met een schorre stem en ze genoot van de geile blik die haar oud-leerling haar toewierp toen ze topless voor hem zat.

Ze kan heerlijk pijpen

“Dan is het nu de hoogste tijd dat we iets aan die stijve pik van je gaan doen, want ik kan niet wachten totdat ik die in mijn mond heb. Ik heb hier wel eens over gefantaseerd, dat ik je mooie pik aan het pijpen was.”

Nu was het Stephan zijn beurt om te glimmen van trots, zijn knappe lerares had over hem gedroomd. Echt veel beter kon het niet worden. Tenminste, dat dacht hij, want vanaf het moment dat Barbara haar lippen om zijn eikel had gesloten, voelde hij dingen die hij nog nooit had gevoeld. De mooie juf kon erotisch pijpen op een manier zoals hij dat nog nooit had meegemaakt. Ze bedreef de liefde met zijn lul en dat was een ervaring die zijn weerga niet kende, hij hoopte vurig dat het dan ook niet bij deze ene keer zou blijven.

Barbara stopte toen ze voelde dat hij bijna ging spuiten en zei met een geil stemmetje:

“De volgende keer pijp ik je klaar en mag je in mijn mond klaarkomen, maar nu stellen we het even uit, dat vind je toch niet erg he? Ik wil je in me voelen klaarkomen.”

Hij beft haar naar een orgasme

Stephan vond het allang best, want hij begreep dat het niet bij deze ene keer zou blijven. Hij zou in de mond van zijn vroegere lerares klaar gaan komen en dat was een heerlijk iets om naar uit te kijken.

Barbara was ondertussen op haar rug op bed gaan liggen en ging er vanuit dat Stephan haar onderbroekje van haar kontje zou trekken en haar stevig zou gaan neuken, maar ze werd blij verrast. Stephan had namelijk een heel ander plan en dat beviel haar uitstekend. Hij deed haar sexy onderbroekje een stukje opzij en begon haar toen te beffen. Ze begon te trillen en voelde een orgasme opkomen toen hij niet alleen aan haar clitoris aan het likken was, maar ook een paar vingers in haar natte kutje deed en haar daar zachtjes mee begon te neuken.

Ze voelde zich nu helemaal schuldig dat zij wel een orgasme zou gaan krijgen en ze Stephan niet had laten klaarkomen. Ze moest echter zijn pik in haar kutje voelen, maar toen hij haar ging beffen, werd dat plan voor even in de ijskast gelegd. Dat waren haar laatste gedachten, want vanaf dat moment voelde ze alleen maar genot door haar lijf stromen. Haar kutje tintelde en er ontplofte iets in haar hoofd. Dit had ze keihard nodig, een heerlijk orgasme, want het was al een tijdje geleden dat ze sex had gehad en toen moest ze uiteindelijk zichzelf klaar vingeren toen haar vriendje vroegtijdig klaarkwam en zich omdraaide en in slaap viel. Die relatie heeft ook niet lang stand gehouden. Niet dat ze sex het allerbelangrijkste vind, maar hij bleek ook nog een raar figuur te zijn, die dat tijdens het daten goed had weten te verbergen.

Knappe lerares wil genomen worden

“Zou je me willen nemen, lieverd”, hijgde ze, terwijl ze Stephan met een sensuele blik aankeek, “ik heb die grote pik van je nodig, in me.”

Stephan bleek dat, net als zij, een goed plan te vinden en langzaam stootte hij zijn lul in haar strakke kutje. Het leek wel alsof er een handschoen omheen gedaan werd, zo strak voelde het aan. Hij bleef haar steeds wat sneller neuken en hij voelde hoe ze haar armen om hem heensloeg en haar nagels in zijn rug zette. Hij was blij dat ze, net als hij, van romantische sex hield en het was ongelooflijk lekker om met zo’n mooie vrouw de liefde te kunnen bedrijven.

Haar vroegere leerling sprak op een gegeven moment zijn gedachten uit en dat zorgde er alleen maar voor dat Barbara hem nog leuker begon te vinden dan ze al vond. Iets dat ze niet voor mogelijk had gehouden.

Niet alleen mooie borsten, ook een lekker kontje

“Wat ben jij toch een ongelooflijk mooie vrouw”, had hij er tijdens het neuken uitgegooid en dat deed haar goed. Ze was altijd al een beetje onzeker geweest, ook als dat helemaal niet nodig was, dus de woorden van Stephan klonken als muziek in haar oren.

“Oh, zeker alleen van de voorkant”, zei ze gemaakt serieus. “Dan wordt het de hoogste tijd dat je ook de achterkant ziet en je mij nog steeds ongelooflijk mooi vindt.”

Ze was naar complimentjes aan het hengelen en de subtiliteit had ze allang achter zich gelaten. Ze draaide zich om en Stephan kwam bijna klaar toen hij haar mooie kontje zag.

“Die is helemaal van jou, schatje van me”, zei Barbara en ze hoopte dat ze niet te clingy overkwam met dat “schatje” gedoe.

“Ook van achteren ben je ongelooflijk mooi”, zei Stephan met een diepe zucht, voordat hij zijn grote pik van achteren in haar kutje liet verdwijnen. Hij begon haar eerst zachtjes te neuken, maar Barbara spoorde hem aan, ze wilde dat hij sneller ging, want ze was alweer toe aan nog een orgasme. Hij begon haar wat steviger te neuken en aan het gekreun van zijn vroegere lerares te horen, was hij goed bezig. Barbara kwam steeds dichter bij een orgasme en besloot om de controle over te nemen. Als ze hem ging berijden, dan kon ze zelf het tempo bepalen en zich langzaam naar haar hoogtepunt werken.

Stephan was nu helemaal verrukt, want hij keek tegen haar stevige borsten aan, terwijl ze hem aan het neuken was.

Ze komen allebei klaar

“Oh ja, oh ja, wat lekker, ik ga klaarkomen, ik ga klaarkomen”, schreeuwde Barbara bijna uit, terwijl ze hem bleef berijden. Ze wilde haar orgasme zo lang mogelijk vasthouden en ze vond het eeuwig zonde dat Stephan zijn pik uit haar kutje haalde en op haar mooie billen klaarkwam. Haar orgasme was net wat minder aan het worden en het had haar heerlijk geleken als hij in haar klaar was gekomen.

Haar vroegere leerling merkte haar teleurstelling en zei op een verontschuldigende toon:

“Ik wist niet of je wel wilde dat ik in je klaar zou komen, sorry.”

Een weekend vol sex en dan daten

“Je gaat toch geen sorry zeggen hoop ik. De sex is heerlijk met je en als je het niet erg vindt om het hele weekend te blijven, dan mag je overal klaarkomen waar je wil, als je mijn mondje en kutje maar niet vergeet.”

“Je bedoelt het hele weekend sex?” zei Johan terwijl hij keek alsof zijn verjaardagscadeaus en zijn kerstcadeaus tegelijkertijd op hem aan het wachten waren.

“Ja”, zei Barbara, “tenminste, als je daar zin in hebt. Dan gaan we daarna officieel daten en kijken of we het dan nog steeds heel erg goed met elkaar klikken. Ik weet namelijk niet hoe het met jou zit, maar ik heb de vlinders in mijn buik van je.”

Barbara had besloten om open kaar te spelen. In het ergste geval hield ze er een weekend vol met sex aan over en in het beste geval zouden ze op weg naar een relatie gaan.

“Met mij is het niet anders”, zei Stephan een beetje onwennig. Hij kon het idee, dat zijn knappe lerares verliefd op hem was nog niet helemaal vatten.

“Dat is dan afgesproken”, zei Barbara vrolijk. Ze stond op en vroeg of hij misschien zin had om samen in bad te gaan. Dan zouden ze weer fris en fruitig zijn voor de tweede ronde.

From:
Date: december 2, 2020
Pornosterren: Barbara Bieber

3 thoughts on “Romantische sex met zijn knappe lerares

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *