Flirten met oma's
Download nu de hele video!

Een lesbisch trio, drie vriendinnen hebben lesbische sex met elkaar

0 views
0%

Hoezo een lesbisch trio?

Als je tegen Celeste, Elle en Malena had gezegd dat ze die middag een lesbisch trio met elkaar zouden hebben, dan hadden ze je waarschijnlijk recht in je gezicht uitgelachen. Ze waren al zolang vriendinnen en nog nooit hadden ze gedacht aan lesbische sex met elkaar. Het gebeurde ook eigenlijk bij toeval, vriendin nummer vier ging trouwen en ze waren allemaal voor de bruiloft uitgenodigd. Ze waren al twee dagen eerder naar de stad gegaan waar ze bruiloft werd gehouden, die lag een aardig eindje uit de buurt. Ze hadden een hotel genomen, zodat ze er een korte vakantie van konden maken.

Uitslapen en sexy lingerie

Op de avond dat ze aangekomen waren, hadden ze flink feestgevierd in één van de plaatselijke kroegen en waren laat richting bed gegaan. Ze hadden tot diep in de ochtend uitgeslapen en zich vervolgens verzameld in de hotelkamer van Celeste. Daar gingen ze eerst met z’n drieën in de grote Jacuzzi, zodat ze weer helemaal fris en fruitig waren. Vervolgens trokken ze hun lingerie en sexy ondergoed aan en ze wilden net beginnen met zich aan te kleden, toen Elle voorstelde dat ze nog even een dutje gingen doen. Daar had geen van de vriendinnen een probleem mee, want ze hadden het matras nog niet gevoeld, of ze waren al in slaap gevallen.

Erotische spanning is om te snijden

Pas tegen het begin van de avond werden ze weer wakker en ze lagen met z’n drie dicht tegen elkaar aan. Elle en Malena lagen dicht tegen elkaar aan en vanaf het moment dat ze hun ogen opendeden voelden ze een erotische spanning. Waar het vandaan kwam, wisten ze niet, maar zonder iets te zeggen begonnen ze elkaar te strelen en te zoenen. De mooie Celeste was ondertussen ook wakker geworden en zag hoe haar twee vriendinnen met elkaar bezig waren. Ze had een heftige erotische droom gehad, dus ging ze met haar hand in haar broekje en begon voorzichtig over haar clitoris te wrijven.

Orgasmes en genot

Dat was het begin van een lesbisch trio die ze totaal niet hadden zien aankomen. De drie mooie vrouwen zoenden elkaar, streelden elkaar en gingen met hun handen en monden naar elkaars kutje. Ze hadden allemaal nog nooit sex met een vrouw gehad, maar dat deerden ze niet. Ze lieten het over zich heenkomen en deden bij de andere vrouwen, wat ze bij zichzelf ook lekker zouden vinden. De erotische spanning was om te snijden en ze wilden alle drie klaarkomen. Eén voor één verwenden de vrouwen elkaar met hun tong en vingers, totdat ieder z’n orgasme had gekregen.

Daarna werd het een lange avond en nacht van experimenteren en ontdekken. De drie vriendinnen waren de volgende dag alleen uit hun bed gekomen om iets te eten en vervolgens gaven ze zich weer over aan de lesbische sex. Na de bruiloft hadden ze het hotel voor nog twee dagen geboekt, alleen dit keer maar één kamer, want ze waren toch niet bij elkaar vandaan te slaan.

Visited 459 times, 10 visit(s) today
From:
Date: oktober 7, 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *