Flirten met oma's
Download nu de hele video!

Petite yoga schoonheid krijgt de beste sex van haar leven

0 views
0%

Yoga-instructeur raakt opgewonden

Riley Reid deed aan yoga om haar strakke lichaam ook strak te houden. Ze verdient bakken met geld op Instagram, waar de vereiste is dat je er strak en mooi uitziet. Aangezien ze toch een goed gevulde bankrekening had, nam ze een privé yoga-instructeur in dienst die haar drie keer in de week kwam trainen.

Riley voelde vanaf het begin een seksuele spanning tussen haar en de yoga-instructeur. Dat bleek wederzijds, want bij de derde les hield de yoga-instructeur het niet meer van de opwinding. Hij had vol zicht op het lekkere kontje van Riley en voordat ze het allebei doorhadden zat de yoga schoonheid op haar knieën en was ze zijn grote pik aan het pijpen.

De beste sex van haar leven

Riley had een actief seksleven en ze vond zichzelf best wel ervaren als het om neuken ging. Haar andere minnaars vielen echter in het niet ten opzichte van de yoga-instructeur. Hij wist hoe je een vrouw moest bevredigen en een orgasme moest bezorgen. Ze merkte dat hij absoluut niet egoïstisch was en na haar twee orgasme ging ze hem stevig berijden omdat ze zijn zaad in haar kutje of mond wilde hebben.

De yoga-instructeur bleek een voorkeur voor haar mond te hebben. Net op het moment dat hij klaar ging komen duwde hij Riley voorzichtig van zich af. Die had gelijk door wat er ging gebeuren en ging op haar knieën klaarzitten, met haar mond open.

De yoga-instructeur gaf een paar rukken aan zijn pik en spoot vervolgens zijn zaad in de gewillige mond van Riley. Die slikte alles door en liet het overdreven zien aan haar personal trainer. Ze hoopte dat hij de boodschap begreep, want ze was nog lang niet klaar met hem. De petite yoga schoonheid wilde meer zaad van hem hebben.

Visited 154 times, 2 visit(s) today
From:
Date: juni 30, 2019
Pornosterren: Bruce Venture / Riley Reid

3 thoughts on “Petite yoga schoonheid krijgt de beste sex van haar leven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *