Flirten met oma's
Download nu de hele video!

Twee vrouwen en één man, sensuele erotische massage

0 views
0%

Sensuele erotische massage

De mooie vriendin van Gerard liep al een tijdje rond met het idee om een trio te doen. Niet eentje met twee mannen, ze had genoeg aan Gerard, maar waar een vrouw aan mee zou willen doen. Ze hoefde niet ver te zoeken, want na een avondje wijnen met haar vriendin had ze de perfecte vrouw gevonden, haar vriendin zelf. Ze hadden de hele avond over sex gepraat, over hun fantasieën en Juliette had verteld over de grote pik van haar Gerard. Janine, haar vriendin, had er oren naar, zeker toen ze te horen kreeg dat het een langdurige sensuele erotische massage zou gaan worden.

Het was dus niet een trio waar ze met z’n drieën gelijk losgingen en er stevig en hard geneukt werd. Ze zouden er de tijd voor nemen en genieten van elkaars strelingen en aanrakingen.

“Misschien dat we daarna een keer een trio doen waarbij wij het met elkaar doen”, had Juliette dapper gezegd, “ik loop al een tijdje rond met biseksuele gevoelens en als ik dan toch sex met een vrouw ga hebben, dan ben jij me eerste keus.”

Afgesproken had Janine gezegd, die al een stuk verder was als het om lesbische sex ging. Ze had vaker met vrouwen de liefde bedreven en het leek haar verschrikkelijk opwindend om het met haar vriendin te doen.

“Maar nu nog niet hoor”, had Juliette een beetje geschrokken gezegd, “dat durf ik nog niet. Eerst maar eens een keer het trio en dan zien we verder.”

Visited 1.800 times, 19 visit(s) today
From:
Date: augustus 15, 2021

2 thoughts on “Twee vrouwen en één man, sensuele erotische massage

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *