Flirten met oma's
Flirten met oma's
Download nu de hele video!

De beste vriendin van mijn zus, naakt onder de douche

0 views
0%

De vriendin van mijn zus begluren

Ik was met mijn zus en haar beste vriendin naar een bruiloft van een goede vriendin van hun gegaan. De bruidegom was een goede vriend van me, dus hadden we besloten om met z’n drieën te gaan. We hadden twee hotelkamers gereserveerd maar toen we aankwamen bleek er iets mis te zijn met de reservering. Het enige dat ze nog over hadden was een grote suite, waar we met gemak met z’n drieën inpasten. Er werd zelfs een bed extra voor me neergezet, dus hoefden we niet met z’n allen in één bed.

Ik had altijd al een oogje gehad op de beste vriendin van mijn zus, maar ik had het idee dat dit niet wederzijds was. Daar vergistte ik me dus in en kwam er eigenlijk per toeval achter. Mijn zus was een paar uur op stap om nog wat dingen te regelen voor de bruiloft, waar ze haar vriendin niet voor nodig had. Die had ook niet aangedrongen dat ze mee wilde en dat was dus voornamelijk om alleen met mij te kunnen zijn. Dat vertelde ze me later pas, toen we uitgebreide sex hadden gehad. Ze had het hele plan tot in de puntjes uitgedacht en ze had zelfs een plan B als haar eerste in duigen viel. Die bestond eruit dat ze naakt ging douchen, de badkamerdeur openliet en vervolgens nogal geschrokken zou reageren als ze me betrapte op gluren.

Masturberen met de douchekop

Ze wist dat ik de kans om haar naakt te zien waarschijnlijk niet kon weerstaan, dus had ze van tevoren overduidelijk aangekondigd dat ze ging douchen. Ik had geen enkele intentie om daar iets mee te doen, totdat gekreun hoorde uit de badkamer. Ze had de deur opengelaten en ik was bang dat er iets met haar aan de hand was. Dat bleek dus niet het geval, ze was nogal luidruchtig aan het masturberen met de douchekop. Ik kreeg gelijk een stijve pik toen ik de mooie vriendin van mijn zus helemaal naakt onder de douche zag staan met de douchekop op haar kutje en een blik van opwinding.

Ik wilde net mijn pik uit mijn broek halen om ook te gaan masturberen, maar ik werd uit mijn roes van opwinding gehaald doordat ze me had gezien en dat niet echt op prijs leek te stellen. Ik verdween razendsnel naar het bed en ging er op liggen, wachtend op de vriendin van mijn zus, die me er waarschijnlijk flink van langs zou gaan geven. Ik had het aardig verprutst en kon waarschijnlijk ergens anders een hotelkamer gaan boeken. Ze had alleen een blouse en een onderbroekje aan toen ze binnen kwam lopen en ik had een woedende blik in haar ogen verwacht, maar het was totaal het tegenovergestelde. Ze keek me met een lieve blik in haar ogen aan en ik meende zelfs een zweempje van opwinding te zien.

Geen verwijten, wel seks

“Ik hoop dat je niet al te opgewonden geraakt bent van wat je gezien hebt, gluurdertje”, zei ze met een lach op haar gezicht en kwam op bed zitten. Ik wist echt even niet hoe ik het had, want ik had me ingesteld op een lang verhaal met nogal wat verwijten. De beste vriendin van mijn zus was echter duidelijk wat anders van plan. Ze begon voorzichtig maar naarmate we verder kwamen vroeg ze tussen neus en lippen door of ik het mooi vond wat ik gezien had.

Ik knikte en zei dat ze er prachtig uitzag, als een droomvrouw. Dat compliment deed haar goed, want ze deed langzaam haar blouse open en ik kwam bijna klaar toen ik haar prachtige grote borsten te zien kreeg.

“Je mag ze aanraken hoor, ze bijten niet”, zei ze met een geile glimlach op haar gezicht en langzaam ging ik met mijn hand naar haar borsten toe en het zag er naar uit dat mijn fantasie werkelijkheid begon te worden. Zeker toen ze met haar hand over mijn pik begon te wrijven en hem tevoorschijn haalde.

“Hij is nog lekkerder dan ik had verwacht, vind je het heel erg als ik er even aan ga likken?”

Visited 1.255 times, 37 visit(s) today
From:
Date: mei 29, 2024
Pornosterren: Chloe Foxxe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *