Online Lingerie- en Latex Shop
Download nu de hele video!

Wie is toch die mooie vrouw met dat lekkere kontje?

0 views
0%

Dat lekkere kontje is van mijn vriendin

We zouden die middag naar één of ander saai feestje gaan van vage kennissen, waar we eigenlijk niet gemist zouden worden, maar mijn vriendin had altijd het idee dat ze het niet kon maken om niet te komen. Zelfs de uitnodiging was een moetje geweest, maar dat kon ik haar niet in haar hoofd krijgen. Ik had haar geprobeerd te overtuigen, maar dat was eigenlijk vanaf het begin af aan al kansloos. Ik besloot dus om de zware wapens in de strijd te gooien, terwijl ze naakt in de badkamer stond om zich op te maken. Ik wist dat ze eigenlijk ook gewoon geen zin had om te gaan, maar haar aangeboren drang om toe te geven aan sociale druk was groter. Zelfs als die druk alleen maar in haar hoofd bestond. Eigenlijk had ze maar een kleine trigger nodig en dan zouden we lekker de hele zondag in bed kunnen blijven liggen.

Ik stond naakt voor de badkamer en was haar als een voyeur aan het bespieden en haar mooie naakte lijf aan het opnemen op mijn smartphone. Het was best geil om mijn mooie vriendin zo te bespieden en ik kreeg dan ook gelijk een stijve pik. Het enige wat ik nog hoefde te doen was haar aandacht te trekken en dat was niet echt moeilijk:

“Wie is toch die mooie vrouw met dat lekkere kontje?”, liet ik even op haar inwerken, terwijl ik snel op bed ging liggen. Mijn vriendin kwam lachend de badkamer uitrennen en besprong me op het bed. Ze is zeer gevoelig voor complimentjes en die geef ik maar al te graag, want ik spreek gewoon de waarheid als ik het over haar lekkere kontje heb.

Uiteindelijk heeft ze ook geen zin in het feestje

“Zo komen we nooit op tijd”, zei ze terwijl ze verlekkerd naar mijn pik keek die keihard omhoog stond.

“Misschien is dat ook wel de bedoeling. Noem nu de naam van de echtgenoot van de vrouw die het feest geeft.”

“Euhhhh…. dat weet ik niet”, zei ze en ik zag iets klikken in haar hoofd. “Ik weet eigenlijk ook alleen maar dat ze Gwen heet en haar achternaam weet ik niet eens. Nu ik erover nadenk, ze had me alleen maar uitgenodigd omdat ik naast een vage vriendin stond en het was volgens mij inderdaad uit beleefdheid. Dat probeer je me geloof ik al een tijdje te vertellen hé. Dat het niet eens de bedoeling is dat we gaan.”

“Bingo”, zei ik en ik zoende haar vol op haar mond, “het is net op tijd, maar je hebt het door.”

Wat kunnen we doen op onze vrije zondagmiddag??

“Nou, dan ben ik blij dat ik mezelf niet helemaal opgetut heb. Maar wat moeten we dan gaan doen”, zei ze met een diepe zucht en ik zag de twinkeling in haar ogen.

“Ik weet misschien wel iets, maar of jij dat ook wil is een beetje de vraag. Ik vind wel dat je een beloning verdiend hebt omdat je ervoor gezorgd hebt dat we niet naar dat feest gaan en met die opmerking over mijn lekkere kontje heb je ook gescoord. Dus mijn idee is om je te gaan pijpen en je daarna te gaan berijden. Ik weet alleen niet of je daar nu echt zin in hebt.”
 
 

 
 

Ze pijpt me ongelooflijk lekker

Ik wilde wat gaan zeggen, maar ze barstte in lachen uit en het volgende moment ging ze, nog een beetje hikkend van het lachen, met haar hoofd naar mijn pik toe en begon me heerlijk te pijpen. Dit was precies de manier hoe ik mijn zondagmiddag door wilde brengen. Mijn lieve en mooie vriendin maakte werk van het pijpen en ze wist me op het randje van een orgasme te houden. Ze hield zich trouwens ook aan haar woord, want ze liet me na haar heerlijke pijpbeurt even afkoelen, zodat de drang om klaar te komen minder werd. Het enige dat ze deed was me heel zachtjes aftrekken om mijn pik hard te houden en voor de rest zoog ze aan mijn tepels. Nadat ze vond dat ik er aan toe was, liet ze zich over mijn pik zakken en begon ze me zachtjes te berijden. Ik speelde met haar mooie stevige borsten en ik voelde hoe ze zichzelf langzaam naar een orgasme toe aan het werken was.

Een reverse cowgirl, genieten van haar lekkere kontje

“Dan wordt het nu tijd om nog meer van mijn lekkere kontje te genieten”, zei ze met een hese stem en ze liet zich heel even van mijn pik afglijden. Ze draaide zich vervolgens om en ik keek nu naar haar lekkere kontje, terwijl ze me achterstevoren aan het berijden was. Een echte reverse cowgirl en helemaal geen slecht uitzicht kan ik je vertellen. Ze ging steeds een stukje sneller en ik merkte dat ze zelf bijna ging klaarkomen en dat was maar goed ook, want ik kon met geen mogelijkheid mijn zaad meer in mijn ballen houden. Het was een heftig gezamenlijk orgasme, want ze ging nog een paar keer stevig op en neer en toen ik begon te spuiten, kwam ze hard klaar. Ze bleef langzaam heen en weer gaan om al het zaad met haar strakke kutje uit mijn pik te melken en vervolgens bleef ze doodstil op mijn pik zitten. Mijn mooie vriendin was van haar orgasme aan het genieten en ik had verwacht dat we daarna lekker bij elkaar zouden gaan liggen en knuffelen. Misschien dat we zelfs even een kort dutje zouden doen, maar ik zat er helemaal naast.

Ze wil dat ik snel klaar ga komen

Ze was opgestaan en zag dat mijn pik nog aardig stijf stond en ze keek me met lust in haar ogen aan.

“Aangezien je zo graag naar dat lekkere kontje van me kijkt, kunnen we net zo goed doorgaan. Tenminste, als je daar nog energie voor hebt, oude man.”

Dat liet ik me dus geen twee keer zeggen en ik ging heel even met mijn hand over haar kutje, waar mijn zaad langzaam uitliep. Vervolgens stootte ik mijn pik in haar en begon haar eerst voorzichtig te neuken.

“Je hoeft alleen maar aan jezelf te denken”, zei ze kreunend, “ik wil dat je m’n kutje nog een keer volspuit en snel ook.”

Ze weet dat ik een aardige controle heb over mijn klaarkomen en het vrij lang kan uitstellen, maar ik kan ook snel klaarkomen als ze dat wil. Tijdens een vluggertje bijvoorbeeld of zoals nu. Het enige probleem was dat ik net haar kutje al had volgespoten, dus het was een beetje een uitdaging. Ik dacht dat ik er moeite mee zou hebben, maar het kijken naar haar lekkere kontje en haar geile gepraat zorgden ervoor dat ik binnen een paar minuten haar kutje voor de tweede keer volspoot.

Ik ga haar in haar lekkere kontje neuken

“Je mag me in mijn lekkere kontje gaan neuken”, had ze ergens tijdens de stevige neukbeurt gezegd en ik wist dat dit best een grote stap voor haar was. Ze fantaseerde er veel over, maar ze was er een beetje bang voor. Ik had nooit aangedrongen, want dat moest haar eigen beslissing zijn, maar die tekst zorgde er wel voor dat ik op dat moment klaarkwam. Zelf kreeg ze ook een orgasme en weer melkte ze mijn pik helemaal leeg met haar geile strakke kutje.

“Die beloning wordt steeds groter”, zei ze terwijl ze in mijn armen lag bij te komen, “maar ik denk wel dat het de hoogste tijd wordt om het eens te gaan proberen, als je beloofd om heel voorzichtig te doen. Maar eerst gaan we slapen. Van al dat geneuk op de vroege zondagmiddag wordt je wel een beetje moe.”

Het volgende moment had ze haar ogen dichtgedaan en binnen een halve minuut lag ze op mijn borstkas te slapen. Ik volgde een minuutje later en kwam al snel in een erotische droom terecht waarin mijn pik tot aan mijn ballen in haar lekkere kontje zat en ze onze mooie buurvrouw aan het beffen was. Waar die ineens vandaan kwam wist ik ook niet, maar ik weet dat ik nogal creatief ben als het om erotische dromen gaat. Eerst maar eens beginnen met de anale sex.
 
 

From:
Date: januari 8, 2024

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *