BE2 Online Dating
Online Erotiek en Seksshop
Download nu de hele video!

Buitensex met een onbekende man

0 views
0%

Onverwachte buitensex

Svetlana is op vakantie en ze had van tevoren al besloten dat ze een paar dingen van haar sexlijstje kon gaan afvinken. Buitensex was er eentje van, alleen had ze niet verwacht dat dit met een onbekende man zou zijn. Ze had een heerlijk plekje gevonden aan de zee, een paar minuten lopen van haar hotel. De knappe blonde vrouw zat van de rust te genieten en was helemaal Zen, toen er een onbekende man aankwam lopen. Ze had gelijk door wat voor type het was, eentje die probeerde zo snel mogelijk in haar broekje te komen. Normaal had ze hem vriendelijk doch dringend verzocht om door te lopen en was hij vasthoudend, dan kon ze altijd gebruik maken van haar zwarte band karate, als hij echt handtastelijk werd.

De man was zijn riedeltje aan het afwerken en Svetlana vond het allemaal te lang duren. Ze deed iets wat ze niet van zichzelf had verwacht en de man zeker niet van de onbekende vrouw. Ze zei dat hij stil moest zijn en ging op haar knieën voor hem zitten. De mooie Russische vrouw haalde zijn pik tevoorschijn en begon hem te pijpen. De man, die al aardig opgewonden was geraakt van de knappe vrouw, wist niet wat hem overkwam en hij moest zijn uiterste best doen om niet spontaan klaar te komen. Hij had nooit verwacht dat hij succes zou hebben met deze vrouw, maar zijn motto is: “nooit geschoten is altijd mis”, en af en toe was er zowaar een vrouwelijke toerist die het wel zag zitten.

Ze is hem enthousiast aan het pijpen

De passie die Svetlana tentoonspreidde was echter van een totaal ander niveau. Hij had nog nooit een vrouw gehad die hem zo goed aan het pijpen was en toen hij vroeg of hij haar borsten mocht zien, trok ze gelijk haar zomerjurkje naar beneden. Ze raffelde het pijpen niet af en ze wist hem steeds geiler te krijgen. De onbekende man wist dat hij door deze onverwachte buitensex met deze mooie vrouw, het niet lang vol zou gaan houden. Hij wilde echter de kans om haar te neuken niet aan zich voorbij laten gaan, dus vroeg hij het gewoon. Op z’n vorige vraag had hij ook een zeer positief antwoord gekregen en dit keer was het niet anders.

De mooie Svetlana trok haar zomerjurkje over haar billen omhoog, ze had geen ondergoed aan, en ging op handen en knieën klaar zitten voor hem. De onbekende man bedacht zich geen moment en wilde zijn pik in haar kutje steken, maar Svetlana hield hem heel even tegen en zei:

“Ik pijp je klaar en dan wil ik je zaad op mijn gezicht hebben, is dat duidelijk?”. Ze wilde nog iets van haar lijstje afvinken en dat was een facial. Ze was thuis een hele nette jonge vrouw, die dat soort dingen niet deed, maar tijdens haar vakantie gaf ze zich helemaal over aan haar onvervulde fantasieën. Ze wist ook al dat er nog een fantasie uit ging komen, want ze had wel het idee dat de onbekende man een vriend zou hebben die geen nee zou zeggen tegen een trio met een knappe vrouw in de buitenlucht. Het maakte haar niet uit dat de mannen heel normaaltjes waren en niet knap ofzo. Dat boeide haar weinig, het ging er haar om dat haar lijstje steeds korter werd.

Er stond ook nog sex met een vrouw op of een trio met twee vrouwen en een man, maar daar had ze al iemand voor op het oog. Ze was in het hotel een vrouw tegengekomen, een knappe echtgenote, die haar wel zag zitten. Daar zou ze zich de volgende dag verder mee gaan bezig houden, eerst moest de onbekende man op haar gezicht klaarkomen. Ze wist dat het niet lang ging duren, want ze had hem de hele tijd al op het randje van een orgasme gehouden. Hij neukte haar dan ook maar een paar minuten, want ze voelde dat hij al snel ging komen. Ze liet zijn lul snel uit haar kutje glijden, ging op haar knieën zitten en pijpte hem tot het punt dat hij zijn ik uit haar mond haalde, er een paar rukken aan gaf en hij zijn zaad op haar gezicht begon te spuiten. Hij was in extase door de onverwachte buitensex en het leek wel alsof hij niet kon ophouden met zijn zaad spuiten.

Ze krijgt zijn zaad op haar gezicht

Ze voelde zich ultiem sletterig en kwam klaar toen hij zijn eerste stralen zaad op haar gezicht spoot. Dit was nog beter dan in haar erotische dromen en ze had nog niet eens haar clitoris aangeraakt, wat ze normaal wel nodig had om klaar te komen. Nadat ze zijn pik helemaal had leeggezogen en schoongemaakt, trok ze haar zomerjurkje weer goed en ging weer op haar plekje bij de zee zitten. De onbekende man dacht dat het was afgelopen met de buitensex, maar hij kreeg een vurige blik in zijn ogen toen de blondine tussen neus en lippen vroeg of hij misschien een vriend had, die een trio wel zag zitten, maar wel buiten.

Een trio en sex met een knappe oudere vrouw

Nog geen half uur na de eerste keer buitensex, had ze één pik in haar mond en eentje in haar kutje en ze kwam nog een paar keer hard klaar. Ze was moe maar voldaan en na een snelle duik in het water liep ze weer richting het hotel. Stom toevallig kwam ze onderweg de knappe vrouw tegen, die haar met een geile blik aankeek en vroeg of ze genoten had van het trio.

“Ik heb gekeken lieverd”, zei de iets oudere vrouw, “en ik moest m’n best doen om er niet aan mee te doen. Ik wilde je pleziertje echter niet verstoren, dus heb ik achter een boom staan masturberen en kwam klaar toen jij ook klaarkwam. Mijn man is de hele dag op pad, dus ik heb tot vanavond de tijd. Zal ik anders lekker met je meegaan naar je hotelkamer, ik denk dat wij ons uitstekend gaan vermaken met elkaar.”

Svetlana keek haar aan, liep naar haar toe en zoende de oudere vrouw vol op haar mond.

“Dat lijkt me een goed plan”, zei ze, terwijl ze de hand van de vrouw vastpakte. Ze liepen samen over het strand, op weg naar het hotel en nog een paar vinkjes op haar sexlijst.

Visited 293 times, 6 visit(s) today
From:
Date: december 22, 2022

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *