Online Lingerie- en Latex Shop
Download nu de hele video!

Pegging, top 5 redenen waarom zijn echtgenote het wil doen

0 views
0%

Pegging, het komt ter sprake op een zaterdagmiddag

Het was op een zaterdagmiddag en totaal uit het niets wist zijn echtgenote het onderwerp op pegging te krijgen. Of hij wist wat pegging was? Had hij wel eens naar sexvideos op het internet gekeken waar er aan pegging gedaan werd? Is het misschien iets om ons seksleven nog leuker mee te maken? En als last but not least, de belangrijkste, hoe zou hij het vinden om een voorbinddildo in zijn kont te krijgen?

“Het valt allemaal best mee”, had zijn echtgenote gezegd, “en ik denk dat je het heel erg lekker gaat vinden.”

Hij had meer dan genoeg sexvideos gekeken waarin een man in zijn kont geneukt werd door een vrouw en tegelijkertijd werd afgetrokken. In theorie werd hij er wel opgewonden van, maar de praktische kant van pegging was toch dat hij een grote dildo in zijn kont zou krijgen en dat leek hem wat minder comfortabel.

“Hoe kom je hier ineens bij?”, had hij gevraagd en als antwoord kreeg hij dat zijn echtgenote het in één of ander vrouwenblad had gelezen. Dat het trendy zou zijn en ze was benieuwd geworden. Ze had even zijn laptop geleend om wat filmpjes te bekijken en ze hoefde alleen maar het woord in te typen en ze kreeg een complete lijst van wat hij al had gekeken. Dat ze blij was dat hij zijn zoekgeschiedenis nooit verwijderde, dat maakte het leven een stuk eenvoudiger voor haar.

Het lijkt haar zeer opwindend om te doen

Ze had zelf een paar van de sexfilmpjes opgezet en ze moest zeggen dat het haar vreselijk opwond. Het leek haar geil om haar man in zijn kont te neuken en hem af te trekken totdat hij klaar zou komen. Ze zou zelf waarschijnlijk ook een orgasme krijgen, omdat ze een voorbinddildo in gedachten had die twee kanten had. Een klein gedeelte voor in haar kutje en aan de andere kant het grote gedeelte om in zijn kont te stoppen.

“Het lijkt mij ook best opwindend, maar ik zit met een klein dingetje, of beter gezegd een groot ding, en dat is dat apparaat in mijn kont, volgens mij moet dat pijn doen. De reden dat ik het liever niet doe.”

“Je bent ook wel een klein beetje een jankertje”, had zijn vrouw smalend gezegd, “ik kan me niet herinneren dat je jezelf daar al te druk over maakt als je die grote pik van je in mijn kontje steekt. En ja, het voelt heel even ongemakkelijk en het kan een beetje pijn doen, maar daarna is het heerlijk. Dat kan ik je verzekeren.”

De 5 redenen waarom hij aan pegging gaat doen

“Ik zal er over nadenken”, had hij gezegd, maar dat was precies waar zijn echtgenote geen genoegen mee nam. “Ik sta niet vaak op m’n strepen als het om seks gaat, maar hier kom je niet zo makkelijk onderuit. Ik probeer ook altijd zoveel mogelijk in je fantasieën en experimenten mee te gaan en dat vind ik helemaal niet erg. Je hoort vanzelf van me of ik het lekker vind of niet, maar ik doe er in ieder geval iets mee.”

Ze zag hoe hij zijn hersens aan het pijnigen was om een manier te vinden om onder het pegging uit te komen en ze wist al precies met welke argumenten hij op de proppen zou komen. Om het één en ander te versnellen, was ze hem voor en zei:

“Laat ik het anders stellen. Als we dit niet gaan proberen, dan kan je de partnerruilavond met de buren van volgende week op je buik schrijven en kan je de eerste tijd heel veel seks met je rechterhand gaan hebben. Ik zei het al, ik vraag nooit veel, maar als ik het vraag dan zou ik het leuk vinden als jij spontaan zou reageren en het gewoon aangaat. Als het niet lekker is of het is echt te pijnlijk, dan stoppen we er gewoon mee. Zo moeilijk is het niet.”

Ze was even stil en besloot toen om het even kort samen te vatten voor hem.

“Ik volg even de vrouwenbladen en geef je me top 5 redenen waarom we het gaan doen:

1. Het lijkt me geil
2. Jij gaat het ook geil en heel lekker vinden want als ik je pijp en ik doe een vinger in je kont hoor ik je ook niet klagen.
3. Ik wil gewoon experimenteren en ik heb het al gezegd, als we het niets vinden stoppen we ermee.
4. Ik wil je laten voelen hoe het is om in je kont geneukt te worden. Ik vind het vreselijk lekker en ik denk dat jij er ook verslaafd aan raakt.
5. Je moet niet zeuren en het gewoon doen.
 
 

 
 

Zijn vrouw heeft al aan alles gedacht

Hij keek haar verslagen aan en ze wist dat ze het pleidooi gewonnen had.

“Maar hoe gaan we het dan doen?”, vroeg hij en dat was iets dat ze allang had uitgedacht en uitgewerkt had.

“Heel simpel, ik ga glijmiddel in en op je kont doen, daarna voorzichtig beginnen met een paar vingers en vervolgens een kleine vibrator. Dan gaan we steeds groter, totdat je één van mijn grote dildo’s erin hebt zitten. Als je die kan hebben, dan doe ik de voorbinddildo om en ga je in je kont neuken.”

“Nou regel het maar, dan gaan we het over een weekje of twee doen, want volgend week is het partnerruil, dus dan hebben we er weinig tijd voor.”

Het was eigenlijk een top 6 met redenen

“Oh”, zei zijn echtgenote vrolijk, “ik denk dat we het een stuk eerder kunnen gaan doen. Nu bijvoorbeeld. Ik ben blijkbaar helemaal vergeten om reden nummer zes op te noemen.”

Ze kreeg een ondeugende glimlach op haar gezicht en ging verder:

“De buurvrouw is nu waarschijnlijk al bezig om haar man in haar kont te neuken. Want wij dames hebben besloten dat het een onderdeel van de partnerruilavond gaat worden. Dan neukt zij jou in je kont en ik hem. Lijkt ons gewoon geil.”

Zijn echtgenote topless en in sexy lingerie

Zonder verder nog iets te zeggen, stond de mooie echtgenote op en liep naar de slaapkamer. Na een minuut of tien was ze terug en hij moest zeggen dat ze er opwindend uitzag. Ze had lingerie aangetrokken waar haar grote borsten topless in te zien waren en dat was iets waar hij altijd heel erg opgewonden van raakte. Hij voelde hij een stijve kreeg, die langzaam weer naar beneden ging toen hij zag wat ze in haar hand had. Een voorbinddildo die er in het echt toch een stuk groter uitzag dan in de sexvideos die hij had gekeken. In haar andere hand had ze een vibrator en twee dildo’s en hij wist dat hij er niet meer onderuit zou komen.

“Euh, maar ik moet me er mentaal op voorbereiden”, zei hij nog, maar wist dat hij een verloren strijd aan het vechten. “Ik ben er niet klaar voor.”

Ze pijpt hem en bereidt zijn kont voor op pegging

“Ik zorg wel dat je er klaar voor bent”, had zijn echtgenote gezegd en was voor hem op haar knieën gaan zitten. Ze trok zijn schoenen en broek en onderbroek uit en nam de halfstijve pik van haar echtgenoot in haar mond. Ze begon hem uitgebreid te pijpen en nam er de tijd voor. Ze was al bezig met het voorbereidende werk, want ze had het potje met glijmiddel klaarstaan en tijdens het pijpen deed ze eerst één vinger en vervolgens twee vingers in zijn kont. Dat ging vrij eenvoudig en ze hoorde hoe haar man aan het kreunen was en ze wist dat het helemaal goed ging komen met het pegging.

Hij schrok heel even toen hij het gezoem van de vibrator hoorde, maar zijn vrouw was te lekker bezig met haar mond, dus liet hij het over zich heen komen. Hij moest schoorvoetend voor zichzelf toegeven dat het eigenlijk best lekker was, die vingers in zijn kont tijdens het pijpen, dus die vibrator zou het waarschijnlijk nog lekkerder maken.

Dat bleek ook het geval te zijn en zijn vrouw was al iets meer bezig om hem in zijn kont te neuken, dan dat ze hem aan het pijpen was. De volgende stap was om de wat grotere dildo in zijn kont te krijgen en ze nam zijn pik tot aan zijn ballen in haar mond en haalde de vibrator uit zijn kont. Die verving ze voor haar niet al te grote dildo en dat was het moment dat het even ongemakkelijk voelde voor haar man. Ze merkte dat hij zijn kont samentrok en de indringer eruit wilde duwen, maar dat had ze al verwacht.

“Gewoon relaxen en genieten, het gaat zo heel lekker voelen, geloof me”, zei ze en ze kreeg gelijk. Nadat hij enigszins aan het formaat van de dildo gewend was en zijn vrouw haar pijpkunsten helemaal op hem losliet voelde het best goed. Hij maakte zich nog wel even druk over de laatste stap en dat was haar Tarzan. Hij wist hoe groot die was, maar als dat net zo lekker zou voelen als het tot nu toe voelde, dan had hij er geen problemen mee.

Zijn echtgenote bracht hem tot aan het randje van een orgasme en stopte toen. Hij kreunde teleurgesteld, maar had al snel door dat de pauze belangrijk was, want de Tarzan ging zijn kont in en zijn vrouw had daar al haar aandacht bij nodig. Ze had hem goed ingesmeerd met glijmiddel en had nog een beetje extra in zijn kont gedaan en toen voelde hij de rubberen eikel tegen zijn kontgat aan.

Het ging veel beter dan hij ooit had durven dromen, want de grote dildo gleed stukje bij beetje naar binnen en het voelde goed toen zijn vrouw er langzaam mee heen en weer ging. Ze richtte haar aandacht weer op zijn pik en begon hem weer te pijpen, terwijl ze langzaam het tempo opvoerde waarmee ze hem in zijn kont aan het neuken was.

 
 

Milffinder
 
 

Pagina 2 van dit erotische pegging verhaal

Visited 491 times, 2 visit(s) today
From:
Date: december 19, 2023
Pornosterren: Sophia B

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *