Flirten met oma's
Flirt met Vrouwen
Download nu de hele video!

Milf heeft sex met de vriend van haar dochter

0 views
0%

Vriend van haar dochter wil ook sex met haar

Het was een beetje vreemde situatie. De vriend van haar dochter zou die avond blijven slapen alleen was haar dochter er niet. Die moest halsoverkop terug naar de stad waar ze studeerde omdat haar deadline voor een belangrijke opdracht verschoven was en ze die nu een week eerder in moest leveren. Dat betekende dat ze de rest van de week in de bibliotheek moest doorbrengen om het allemaal af te krijgen. Ze zat aardig in de stress en was totaal vergeten om haar vriend af te bellen en toen ze daar uiteindelijk achter kwam had ze haar moeder gebeld en gevraagd of hij kon blijven slapen. Hij woonde namelijk een aardig eindje uit de buurt en dan moest hij onverrichter zake weer terugrijden en dat vond ze maar niets. Ondertussen had ze haar vriend geappt, maar die had nog niet op z’n telefoon gekeken want hij was al onderweg en hij stond dan ook even vreemd te kijken toen de moeder van zijn vriendin het verhaal vertelde.

“Ik wil niemand tot last zijn”, had hij gezegd en hij wilde zich weer omdraaien, maar de moeder had hem naar binnen getrokken.

“Niet zo raar doen”, had ze gezegd, “het is rotweer en ik wil niet dat je terugrijdt en mijn dochter ook niet. Je blijft gewoon slapen en wij gaan het gewoon gezellig maken, tenminste, als je daar zin in hebt.”

Gewoon gezellig kletsen en verder niets

De mooie milf had totaal niet het idee om op dat moment sex met de vriend van haar dochter te gaan hebben. Ze vond het wel gezellig dat ze aanspraak had en hij werd dan ook op de bank neergezet met een biertje, nadat ze uitgebreid voor hem gekookt had. Ze vond het eigenlijk wel weer leuk om een beetje voor een man te zorgen, want dat was alweer een tijdje geleden. Ze was nu anderhalf jaar gescheiden en had al die tijd geen behoefte gehad om te daten of aan een relatie te beginnen. Het enige dat ze mistte was de sex, maar ze redde zich met haar uitgebreide verzameling sex toys en als ze echt behoefte had aan een pik, dan had ze genoeg gewillige mannen om uit te kiezen.

Moeder en dochter hebben blijkbaar dezelfde smaak in mannen

Ze zat tegenover hem op de bank en was gezellig met hem aan het kletsen toen het haar pas goed opviel dat haar dochter precies dezelfde smaak in mannen had als zijzelf. Mike had veel weg van haar ex-man als het om uiterlijk ging, alleen was hij een stuk leuker in de omgang, een stuk intelligenter ook. Ondanks dat hij nog maar net in de 20 was, kon ze al een goed gesprek met hem voeren en ergens tijdens de avond, nadat ze een paar glazen wijn ophad, voelde ze dat er iets begon te tintelen in haar kutje. Heel even zag ze voor zich hoe de vriend van haar dochter op het punt stond om zijn pik in haar te stoten en ze was gelijk van slag. Dit soort fantasieën hoorde ze niet te hebben en ze besloot dat het de hoogste tijd werd om naar bed te gaan. Ze kon dan wel geen sex hebben met de vriend van haar dochter, maar dat wilde niet zeggen dat ze niet uitgebreid kon gaan masturberen.

Opwinding die ze niet hoort te hebben

De mooie milf excuseerde zich even en ging nog even naar de wc, voordat ze de boel ging opruimen en naar bed zou gaan. Dan kon hij gewoon nog lekker opblijven en achter zijn laptop duiken of televisie kijken. Het bleef echter knagen bij haar en ze voelde dat haar seksuele frustraties naar boven kwamen, ze had het eigenlijk al veel te lang zonder sex moeten doen en ergens ging er een schakelingetje verkeerd in haar hoofd. Het schakelingetje dat voor plotselinge heftige opwinding zorgde leek direct in verbinding te staan met haar kutje en ze wist dat ze heel sterk moest zijn om de verleiding te weerstaan.

Ze liep de huiskamer weer in om te melden dat ze ging slapen en al haar kracht was ze in één keer kwijt toen ze hem diep in zijn ogen aankeek. Ze meende iets van lust in zijn ogen te zien en het was haar eigenlijk ook opgevallen dat hij best wel veel naar haar keek en het wel leek alsof hij haar lichaam in zich opnam. Dat had ze naast zich neergelegd, maar ze had het idee dat de gevoelens wederzijds waren. Dat hij het maar wat graag met de moeder van zijn vriendin wilde doen. Dat idee zorgde ervoor dat haar laatste restje weerstand uit de weg werd geruimd en ze besloot gewoon om het aan te kijken. Ze zou niet actief gaan verleiden, maar als het zou gebeuren, dan wist ze nu al dat ze er in mee zou gaan.

“Ik heb van Sandra gehoord dat jullie een hele goede telescoop hebben”, zei hij voordat de knappe moeder kon melden dat ze ging slapen, “zou je het erg vinden als ik daar even doorheen kijk.”

“Geen probleem, maar ik ga wel zo slapen”, zei ze nog dapper en ze liep voor hem uit naar de kamer waar de telescoop stond. Vanaf dat moment wist ze niet helemaal meer hoe het gegaan was, alleen nog maar dat ze met de vriend van haar dochter stond te zoenen en het een hele intense zoen was. Haar kutje stond in vuur en vlam en ze deed nog een slappe poging om hem van zich af te duwen en te zeggen dat dit echt niet kon, maar ze wist dat ze de strijd verloren had.

Mooie milf valt als een blok voor hem

Ze viel als een blok voor hem, want hij kon vreselijk goed zoenen en daar had ze altijd al een zwak voor gehad. Ze nam hem uiteindelijk mee naar de slaapkamer waar ze haar truitje voor hem uittrok en ze had ergens verwacht dat hij de broek van haar billen zou trekken en haar hard zou neuken, maar hij daar had hij totaal geen behoefte aan. Voorspel bleek voor hem net zo belangrijk te zijn als voor haar en hij nam de tijd. Dat zorgde er alleen maar voor dat ze nog geiler werd en op dat moment wist ze dat ze alles voor hem gedaan zou hebben. Hij genoot zichtbaar van haar borsten en lijf en dat deed haar goed. Het was toch een veel jongere man waar ze mee in bed lag en die was haar strakke dochter gewend, dus dat was iets waar ze zich een beetje druk om had gemaakt.

Dat hoefde ze absoluut niet te doen, want hij lag zichtbaar te genieten. Zeker toen ze zijn grote pik in haar mond nam en hem sensueel begon te pijpen. Het was een tijdje geleden dat ze een pik oraal had verwend, maar dat was iets wat ze nooit zou verleren. Ze liet hem dingen en plekjes voelen die hij waarschijnlijk nog nooit had gevoeld. Ze had het geen enkel probleem gevonden als hij in haar mond was klaargekomen, iets dat ze eigenlijk ook wel had verwacht gezien zijn leeftijd, maar hij bleek het allemaal goed onder controle te hebben.

Ze krijgt een heel heftig orgasme

“Ik wil je”, zei hij met een schorre stem en ze trokken allebei snel hun laatste kleren uit en toen was daar het moment dat ze al heel lang had moeten missen, een mooie grote pik in haar kutje. Het voelde heerlijk om weer helemaal gevuld te zijn en de vriend van haar dochter wist zijn pik ook nog eens te gebruiken. Het voelde zo goed dat ze snel klaar wilde komen en ze liet zijn pik uit haar kutje glijden en duwde hem op z’n rug. Ze liet zich over zijn mooie lul zakken en begon hem erotisch te berijden. Op die manier had ze het onder controle en kon ze langzaam naar haar orgasme toewerken. Het zou een heftige gaan worden, want tijdens de opbouw leek haar lijf wel één grote genotsbundel te zijn. Net voordat ze klaar zou gaan komen, besloot hij om haar van achteren te neuken en er kwam een teleurgestelde kreun uit haar mond. Dat veranderde echter snel in kreunen van genot, want hij neukte haar stevig naar haar eerste orgasme toe en daar bleef het niet bij. Het leek wel alsof ze bleef klaarkomen en uiteindelijk was ze blij dat ze het heel even rustig aan deden en ze lekker aan het knuffelen waren.

Op haar klaarkomen en de hele nacht sex

“Ik wil je zien klaarkomen”, zei ze met een hese stem, toen ze voelde dat haar kutje het weer aankon en hij begon haar gelijk sneller te neuken. Ze zag aan zijn gezicht dat hij het niet lang meer ging houden en al snel haalde hij zijn pik uit haar kutje en ze keek gebiologeerd hoe hij er een paar keer aan trok en toen zijn zaad op haar buik en haar vagina spoot. Ze was nog een paar keer snel met haar hand over haar clitoris gegaan en toen ze het eerste sperma op zich voelde kreeg ze nog een orgasme. Niet zo’n heftige, maar gewoon heel erg lekker.

Die hele nacht hadden ze sex, afgewisseld met slapen en de volgende ochtend werd ze wakker met een vreselijk schuldgevoel. Ze keek naar de vriend van haar dochter die naast haar lag te slapen en ze wist dat dit op geen enkele manier goed te praten was. Ze zou eerst een goed gesprek met hem gaan hebben en aan de hand daarvan zou ze de afweging maken om schoon schip met haar dochter te maken. Ze was uit bed opgestaan omdat ze heel nodig moest plassen en toen ze terugkwam, keek ze in het breed lachende gezicht van de vriend van haar dochter.

Dochter en de vriend van haar dochter hebben het opgezet

“Ik moest je de groeten doen en of het lekker was?”, zei hij en hij hield zijn smartphone voor haar neus. Ze zag daadwerkelijk het bericht staan en nog steeds geloofde ze het niet. Was haar dochter hiervan op de hoogte? Was het gewoon opgezet door die twee? Ze keek hem een beetje verrast aan en besloot dat het goede gesprek er ging komen en wel meteen. Ze wilde een heel verhaal tegen hem beginnen en precies op dat moment hoorde ze het geluid van nog een Whatsappje dat op z’n telefoon binnenkwam. Het leek wel alsof de glimlach op zijn gezicht nog groter werd en weer hield hij de telefoon onder de neus van de moeder van zijn vriendin.

“Ze moet niet moeilijk gaan doen, maar gewoon genieten en anders moet ze mij maar bellen. Dus ga ervoor?”

Hij blijft de hele week

Dat was dus ook wat hij deed en ze was gelijk heel haar monoloog vergeten die ze tegen hem wilde gaan afsteken, want hij trok haar zonder pardon op het bed en duwde haar op haar rug in de kussens. Vervolgens deed hij haar benen wijd en voordat ze alles goed en wel verwerkt had, voelde ze zijn tong op haar clitoris en nam haar kutje het weer over. Het was zo lang geleden dat ze gebeft was en hij deed het zo goed, dat ze vond dat het gesprek met haar dochter en de vriend van haar dochter wel even kon wachten. Ze lag al na een paar minuten keihard klaar te komen en hij nam haar in zijn sterke armen toen ze lag te trillen van haar heftige orgasme.

“Oh”, zei hij, “Sandra had gevraagd of ik de hele week wilde blijven, dat vind je toch niet erg hoop ik?”

Ze was een beetje van slag, want het leek voor hem de normaalste zaak van de wereld dat hij sex had met de moeder van zijn vriendin, terwijl haar dochter daar volledig van op de hoogte was en het waarschijnlijk zelf had geregeld. Ze knikte een beetje moeizaam en zou zich de week erop wel druk maken over de ideeën over sex van de “jeugd van tegenwoordig”, tot die tijd zou ze gewoon genieten van de heerlijke jonge man die blijkbaar de hele week in haar bed zou liggen.
 
 

 
 

Visited 1.109 times, 14 visit(s) today
From:
Date: januari 17, 2024
Pornosterren: Zoey Holloway

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *