Online Lingerie- en Latex Shop
Download nu de hele video!

Kinky seks voor een beter liefdesleven

0 views
0%

Zo breng je wat spice in je liefdesleven

Zijn jullie zo’n stel waarbij de seks een beetje naar de achtergrond is geraakt? Kinderen, werk, sociaal leven, het slokt allemaal tijd op. En eenmaal in bed ben je te moe om er nog wat van te maken. Wil je dat het weer wordt zoals vroeger? Dan is het tijd om te bedenken hoe je het weer spannend maakt in de slaapkamer. Met deze tips gaat het zeker lukken.

Kinky seks kan heel spannend zijn

Het kan heel spannend zijn om de seks een beetje kinky te maken. Dat kun je bijvoorbeeld doen door de man een penisplug te laten dragen. Dit zorgt voor extra gevoel tijdens de penetratie. Wees wel voorzichtig bij het inbrengen van deze plug, zodat je de gevoelige huid en de bloedvaten in de penis niet beschadigt. Kinky seks kan ook met andere hulpmiddelen zoals tepelklemmen of een gag ball. Wil je het iets minder heftig, dan kun je ook experimenteren met een blinddoek of handboeien van zacht materiaal.

Is BDSM iets voor jullie?

BDSM klinkt heftiger dan het is. Het valt of staat met wederzijds vertrouwen en het respecteren van elkaars grenzen. Je hoeft bij BDSM echt niet meteen voor het hoogste level te gaan. Je kunt eens beginnen met bondage en ervaren of dat iets is waar jij en je partner zich prettig bij voelen. Ook het gebruik van bijvoorbeeld een buttplug kan heel spannend zijn. Deze plugs zijn te koop in verschillende maten. Begin altijd met een klein model en gebruik glijmiddel als je de buttplug inbrengt.

De natuur een beetje helpen

Zowel mannen als vrouwen hebben soms moeite met opgewonden raken. Een man kan moeite hebben met het krijgen en vasthouden van een erectie. Een vrouw kan problemen hebben met vochtig worden, waardoor penetreren of het inbrengen van bijvoorbeeld een dildo of vibrator moeilijk gaat. Voor beide problemen kun je hulpmiddelen gebruiken. Voor mannen zijn er verschillende middelen in de handel die het krijgen van een erectie vergemakkelijken. Ook kun je hiervoor een penispomp gebruiken. Die zuigt vacuüm waardoor de bloedvaten in de penis vollopen en er een erectie optreedt. Voor vrouwen zijn er ook stimulerende pillen, maar ook crèmes die prikkelend werken en dus voor extra opwinding kunnen zorgen waardoor de vagina vochtig wordt.

Zorg dat jullie allebei blijven genieten

Bij sleur in de slaapkamer geldt zoals voor zoveel dingen: voorkomen is beter dan genezen. Zorg er dus voor dat jullie tijd voor elkaar blijven maken. Plan een weekendje weg of een romantische avond waarbij jullie elkaar weer opnieuw kunnen ontdekken. Zo houd je een relatie ook na heel wat jaren samen spannend.

Visited 20 times, 1 visit(s) today
From:
Date: mei 28, 2022

One thought on “Kinky seks voor een beter liefdesleven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *