Flirten met oma's
Milffinder
Online Lingerie- en Latex Shop
Download nu de hele video!

Rijke rijpe vrouw heeft erotische sex met een knappe jongeman

0 views
0%

Rijke rijpe vrouw zoekt invulling van haar leven

Janet was sinds anderhalf jaar weduwe en totaal niet op zoek naar een nieuwe liefde. Haar overleden echtgenoot was zeer vermogend geweest, waardoor ze niet meer hoefde te werken of zich druk te maken over geld. Ze woonde alleen in het grote huis en zat af en toe te denken om een appartement te nemen, maar dat kon ze niet over haar hart verkrijgen. Dit was het huis waar ze veel gelukkige momenten had gehad en ze kon het niet over haar hart verkrijgen om het te verkopen.

Na anderhalf jaar alleen zijn, stonden de mannen voor haar in de rij, van jong tot oud, maar daar zat ze totaal niet op te wachten. Ze had geen zin om elke keer te kijken of het om haar ging of het vele geld dat ze op haar bankrekening had staan. Ze had een sociaal leven, deed veel dingen met haar vriendinnen en ging wekelijks naar de sportschool en yogalessen. Toch mistte ze iets en ze besloot om te kijken of ze erachter kon komen wat dat precies was.

Een appartement in de stad

Ze kocht een klein appartement in een nabijgelegen stad, waar niet iedereen haar direct zou herkennen. Minimaal twee keer in de week zat ze in haar appartement en begon daar ook een sociaal leven op te bouwen, totaal anders dan in haar andere woonplaats. Ze besloot om een cursus tekenen te gaan doen en ze meldde zich aan als vrijwilliger bij de plaatselijke voedselbank. Stiekem doneerde ze elke maand een groot bedrag en ze was zeer geïnteresseerd hoe het geld, dat onder andere bij haar vandaan kwam, besteedt werd.

De rijke rijpe vrouw vond het heerlijk om mensen te helpen en ze had al snel vrienden gemaakt bij de andere vrijwilligers. Niemand wist van haar andere leven af en dat beviel haar uitstekend. Ze nam steeds vaker een week of meer afscheid van haar andere leven en het liefst zou ze helemaal in de stad gaan wonen. Ze was echter emotioneel teveel gehecht aan haar oude huis en daar kwam het leven dat ze daar leidde automatisch bij.

Manager is een knappe jongeman

Aan haar vriendinnen vertelde ze dat ze veel aan het reizen was om de wereld te ontdekken en dat was een mooi alibi. Ze hoefde zich niet druk te maken dat die per ongeluk bij een tekencursus in een wijkcentrum of de voedselbank kwamen opdagen. Dan hadden ze haar waarschijnlijk aangekeken alsof ze een klap van de molen hadden gehad en was ze gelijk een paar vriendinnen kwijt geweest.

Die gedachten gingen door haar hoofd toen er een knappe jongeman op haar af kwam lopen. Hij stelde zich voor als de nieuwe manager van de voedselbank en ze hadden gelijk een klik. Ze was ondertussen opgeklommen tot een soort van vrijwillige assistent-manager en ze moesten veel samenwerken. Na verloop van tijd keek ze zelfs uit naar zijn aanwezigheid, want ze konden heel goed met elkaar praten. Hij dacht dat ze mevr. de Vries was die met vervroegd pensioen was gegaan en niet de mevr. de Vries die 30 kilometer verderop in een onmetelijk groot huis woonde.

Stiekem kijken naar haar grote borsten

Het viel haar de laatste tijd op dat hij tijdens hun gesprekken af en toe moeite moest doen om recht in haar gezicht te praten, zonder dat zijn blik afdwaalde naar haar grote borsten. Dat vond ze aandoenlijk en om hem te plagen, deed ze af en toe haar decolleté wat dieper en dan zag ze hem rood aanlopen. Ze had nooit gedacht dat hij haar echt aantrekkelijk zou vinden, want wat moest zo’n knappe jongeman met zo’n oude vrouw. Die waarschijnlijk genoeg knappe jonge vriendinnen waar hij zich mee vermaakte. Dat ze zich daar in vergist had, kwam ze al snel achter.

Een avondje stappen

Nadat ze een uitzonderlijk goede maand hadden gehad en ze tot laat bezig waren geweest om alles administratief te verwerken, vroeg hij tussen neus en lippen door of ze misschien zin had om samen een drankje te gaan doen.

“Maar ik zie er niet uit”, was de eerste reactie van Janet, “en ik moet nog eten.”

“Dat betekend dus een ja, neem ik aan”, zei Michael, haar manager, “en mag ik dan ook de eer hebben om je mee uit eten te nemen. Je ziet er fantastisch uit en we gaan echt niet naar een duur sterrenrestaurant, dus het valt niemand op dat je niet in een Christian Dior komt binnenlopen.”

“Hij moest eens weten”, dacht ze bij zichzelf toen ze aan haar kledingkamer dacht in haar grote huis. Daar hingen inderdaad een paar creaties van de modeontwerper die de goede man nog net niet hoogstpersoonlijk was komen langsbrengen.

Ze keek even vlug in de spiegel en ze zag er inderdaad presentabel uit. Ze was graag goed verzorgd en ook in haar stadse leven hield ze er niet van om er als een slons bij te lopen. De kleren die ze kocht waren een stuk goedkoper, maar ze had gevoel voor stijl, dus zag ze er altijd goed uit.

“Nou, jongeman, als jij het zegt, dan neem ik je uitnodiging aan. Maar ik sta erop dat ik de rekening betaal, anders ga ik niet mee.”
De volgende pagina van dit erotische sexverhaal

From:
Date: januari 25, 2020
Pornosterren: Erica Lauren

4 thoughts on “Rijke rijpe vrouw heeft erotische sex met een knappe jongeman

    1. dan ben je niet de enige deze zalige geile sexy vrouw vraagt er gewoon om goed genomen en vol gespoten te worden daar heb ik meer dan zin in heerlijk

  1. deze geile hete sexy vrouw moet regelmatig worden verwend volgespoten in alle gaatjes en dan lang en diep schoonlikken zo,n buurvrouw wil ik ook wel hebben

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *