Flirten met oma's
Download nu de hele video!

Een sexy latex jurkje en opwindende sex

0 views
0%

Sexy latex jurkje en opwindende sex

Mijn vriendin wilde graag een keertje proberen om dominant te zijn tijdens de sex. Ze had een nogal opwindend erotisch boek gelezen en het leek haar wel iets om mij alle kanten op te domineren. Aangezien we nogal van experimenteren houden ging ik gelijk in haar plan mee, maar wel met de toevoeging dat ik de keer erop de dominante persoon zou zijn. Dat vond ze helemaal goed, want dat was het volgende dat ze wilde voorstellen, dat zij onderdanig zou zijn en ik alles met haar mocht doen.

Ze had speciaal voor de gelegenheid een sexy latex jurkje gekocht en ze zag er fantastisch uit. Ze was die middag gaan shoppen en ik moest alvast naakt klaar gaan liggen, want ze had een speciale verrassing voor me. Ik had al een pik die half omhoog aan het komen was bij het idee dat we hele geile sex gingen hebben. Die pik werd heel snel keihard toen ik haar in haar sexy latex jurkje zag en ik wachtte met spanning af wat er ging gebeuren en wat ze me zou gaan opdragen.

Mijn knappe vriendin keek naar mijn stijve pik en zei alleen maar:

“Dat dominante slaan we over, ik wil die pik van je. Ik ga je eerst pijpen, dan gaan we neuken en gelijk verder naar het stukje waarin ik onderdanig ben. Vergeet dan alsjeblieft niet om me de opdracht te geven dat ik me moet gaan omkleden. Dit is namelijk niet het enige sexy latex jurkje dat ik heb gekocht en ik moet m’n lange latex handschoenen en de rest ook nog aantrekken.”

Visited 798 times, 5 visit(s) today
From:
Date: januari 28, 2024
Pornosterren: Candy Love

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *