Online Erotiek en Seksshop
Flirten met oma's
Download nu de hele video!

Seks met mijn beste vriendin, die ik al 40 jaar ken

0 views
0%

Mijn eerste ontmoeting met mijn beste vriendin

Ik ben Christine tegengekomen toen we samen als brugpiepers, voor het eerst een klaslokaal op de middelbare school kwamen binnenlopen. We probeerden tegelijkertijd door de deuropening te gaan en galant als ik was in die tijd, duwde ik haar opzij en wilde naar binnen lopen om het beste plekje achteraan te krijgen.

Het volgende moment lag ik op mijn platte snufferd omdat Christine me vakkundig had laten struikelen en met een nuffig stemmetje zei: “zo wens ik niet behandeld te worden.”

Ik stond snel op om het gelach voor te zijn en keek mijn rivale eens goed aan. Ze was knap en had al duidelijke rondingen op de juiste plekken en als hormonaal gevulde tiener, moest ik mijn best doen om niet gelijk een stijve te krijgen, toen ik aan haar grote borsten dacht. Dat was een automatisch iets, waar jongens last van hadden in die leeftijd. Ik wilde wat gaan zeggen, maar de lerares was me voor en als gevolg van onze eerste ontmoeting werden we vooraan naast elkaar gezet.

Over verkering en sletjes

“Als je maar niet denkt dat ik nu verkering met je neem ofzo”, waren haar legendarische woorden en dat hebben we 40 jaar volgehouden. Al snel werd ze mijn beste vriendin en gleden we probleemloos door onze middelbare schooltijd heen. Ik had toen al nooit te klagen over vrouwelijke aandacht, want ik scheen bovengemiddeld te scoren bij de dames en ik maakte dankbaar gebruik van mijn aantrekkingskracht.

Om de zoveel tijd had ik een nieuwe verkering en Christine was uiteindelijk gestopt met het bijhouden met wie ik op dat moment een romantische relatie had. Als het te serieus dreigde te worden, dan zorgde ze er op haar manier voor dat het uitging, want ze vond dat ik niet al mijn tijd aan die sletjes moest besteden. Ik moest voor haar ook tijd vrijhouden en ik was er stiekem ook blij om. Dan hoefde ik zelf het “ik maakt het uit” gesprek niet te houden.

Christine is nogal preuts en netjes

Zelf was ze niet zo promiscue als ik was, in tegendeel, ze was heel erg preuts en de enige keer dat ze verkering had, was het na twee dagen alweer uit omdat hij het gewaagd had om over haar borsten te wrijven, toen ze samen in de bioscoop zaten. Ik had geprobeerd aan haar uit te leggen dat haar grote borsten een onweerstaanbare aantrekkingskracht op jongens hadden en dat ik het hem niet echt kwalijk kon nemen.

Ze was boos op me geworden en waren in een verhitte discussie terechtgekomen. Het was best heftig, want we zagen elkaar een hele week niet, wat ongehoord was. Gelukkig was ik wel slim genoeg om te zien dat ik iets moest doen om haar niet kwijt te raken, want het was wel m’n beste vriendin. Ik stond met een grote bos bloemen bij haar voor de deur en haar moeder, die opendeed, kreeg een grote glimlach op haar gezicht.

“Dit doe je goed”, zei ze, “ga maar naar boven, ze zit al op je te wachten.”

Getuige op haar bruiloft

Onze vriendschap overleefde uiteindelijk ook onze studententijd en ik was haar getuige op haar bruiloft. Ze was tijdens haar studie rechten verliefd geworden op een leuke studiegenoot en hij ook op haar. Ik kon gelijk goed met hem opschieten en het was voor hem vanaf het begin af aan duidelijk dat ik geen bedreiging vormde voor hem. Hij vond het in het begin een beetje vreemd dat ze een man als beste vriend/vriendin had, maar dat verdween snel toen hij erachter kwam dat we geen enkele romantische of lustgevoelens voor elkaar hadden.

Succesvol in de zaken, niet in mijn relaties

Ik was zelf ook afgestudeerd als advocaat en was al snel een succesvol advocatenkantoor begonnen. Christine wilde niets liever dan moeder worden en hun eerste kind kwam precies negen maanden nadat ze elkaar het jawoord hadden gegeven. Een jaar later kwam kind nummer twee ter wereld en ze had het gezinnetje waar ze altijd van gedroomd had.

Bij mij liep het iets anders. Ik was wel getrouwd geweest, maar dat bleek niet echt een succes en na drie jaar huwelijk was ik al gescheiden. Dat was het moment dat ik had besloten om nooit meer te gaan trouwen en ik had ook niet de behoefte om aan kinderen te beginnen. Ik had regelmatig een vriendin en af en toe zelfs een wat langere relatie. Christine wist altijd feilloos te bepalen wanneer het echt iets dreigde te worden en maakte dan pas echt kennis met de vrouw in kwestie. Ik had er zelfs eentje gehad, die er niet mee om kon gaan dat ik een vrouw als beste vriendin had en zeker niet eentje die grote borsten had dan zijzelf.

Die was kwaad de deur uitgelopen toen ik had geweigerd om alle contact met Christine te verbreken. Een typisch gevalletje van opgeruimd staat netjes. Eén van de vrouwen waarmee het serieus dreigde te worden was Carla, een wervelwind die in mijn leven was gekomen en waarmee ik hoge toppen en diepe dalen had meegemaakt. De seks met haar was ongelooflijk en ik moest voor mezelf bekennen dat ik waarschijnlijk daardoor iets te lang bij haar gebleven was.

Op de één of andere manier bleek ze het heel erg goed met Christine te kunnen vinden, twee totaal verschillende vrouwen, en de twee dames werden elkaars beste vriendinnen. Zelfs nadat Carla en ik onze relatie verbroken hadden, bleven ze met elkaar omgaan en nu had ik twee vrouwen die kritiek leverde op mijn scharrels en one-night-stands.
 
[masterslider id=”22″]  

 

Mijn beste vriendin komt bij me werken

Ik kreeg het steeds drukker met mijn advocatenkantoor en ook steeds meer personeel. De kinderen van Christine hadden ondertussen een leeftijd bereikt dat ze naar school gingen, dus had ze meer tijd en ik nam haar aan als officemanager. Doordat ze rechten had gestudeerd wist ze precies hoe het reilde en zeilde in de advocatuur en als we het echt druk hadden, dan kon ze zaken overnemen. Het was een druk leven en de jaren leken voorbij te vliegen.

Mijn plan was om rond mijn 50ste genoeg verdiend te hebben om ruim met pensioen te kunnen gaan en dat doel ging ik met gemak halen. Ondanks dat ik een duur 4-kamer appartement had, een voorliefde had voor wat duurdere auto’s, had ik genoeg gespaard en geïnvesteerd om het te bereiken. Christine was ook niet onvermogend, want die had hetzelfde doel als ik voor ogen en haar salaris net zo zorgvuldig geïnvesteerd en de erfenis die ze na het overlijden van haar ouders had gekregen, was naar een aparte rekening gegaan.

Ze gaat scheiden

Dat bleken twee goede beslissingen te zijn geweest, want 40 jaar nadat we elkaar hadden leren kennen op de middelbare school, stond ze met een grote tas, een rolkoffer en een betraand gezicht op een zaterdagmiddag bij me voor de deur. Ze kwam binnen denderen, zette haar tassen neer en liep naar de wijnkoelkast. Met een fles witte wijn in haar handen liep ze naar de huiskamer en ik liep verbaasd achter haar aan. Ze had nog geen woord gezegd, maar ik had allang door dat het goed mis was en besloot om het rustig af te wachten, ik kende haar goed genoeg om te weten dat alles er vanzelf zou uitkomen.

Ze had voor mij ook een glas ingeschonken en ik had van de gelegenheid gebruik gemaakt om mijn date, die ik die avond zou hebben, een appje te sturen dat ik onze afspraak moest afzeggen. Wel spijtig, want het was een 30-jarige schoonheid met lange benen, die volgens welingelichte bronnen nogal atletisch in bed zou moeten zijn. Ik had me er al op verheugd om die lange benen in mijn nek te krijgen, maar dit was veel belangrijker. Het ging niet goed met mijn beste vriendin en ik moest er gewoon zijn voor haar.

Christine had door dat ze haar jas nog aanhad toen ze op de bank ging zitten en zonder omhaal stond ze op en gooide ze die over een stoel heen. Dat zou ze normaal nooit doen, want ze was nogal netjes, dus ik bereidde me voor op een rampzalig verhaal en dat bleek het te zijn.

Ze verbrak uiteindelijk de stilte met: “hij is er met Carla vandoor en vindt dat ik te saai ben en dat hij meer in bed wil beleven dan ik hem te bieden heb. En dat van de meneer die net zo introvert is als ik ben en me met heel veel moeite wel eens een orgasme heeft bezorgd. De kinderen zijn nu de deur uit, dus leek het hem een goed moment om van zijn leven te gaan genieten.”

Een vat vol emoties

Ik kon niet zeggen dat ik het niet aan had zien komen en ik had haar zelfs op minder subtiele wijze gewaarschuwd dat ze misschien wat moest veranderen, maar in dat opzicht was het alsof je bij haar tegen een muur praatte. Het was niet het moment om met “zie je wel, ik heb het je gezegd” op de proppen te komen, dus voldeed ik volledig aan mijn taak en dat was luisteren en begrip tonen.

Het hele verhaal kwam er met horten en stoten uit en nadat we aan de tweede fles wijn waren begonnen, wist ik dat ze de rode vlaggen had genegeerd en dat het waarschijnlijk al langer dan een jaar bezig was. Ze hadden het zorgvuldig gepland en een huis gekocht in een andere stad en het enige dat ze nog hoefde te doen was de scheidingspapieren ondertekenen. Het huis waar ze zolang gelukkig waren geweest zou verkocht worden en alles zou keurig in tweeën worden verdeeld.

“Ik laat me niet zomaar opzij zetten”, brieste ze, “ik hem aanpakken in de rechtbank en de dag dat hij de scheidingspapieren neerlegde zal hem nog lang heugen. Oh ja, ik kom bij je intrekken totdat ik een nieuwe woonruimte heb gevonden en ik zit er over te denken om hier een appartement te kopen. Dus in de tussentijd wens ik niet gestoord te worden door al die sletjes van je, dus mocht je de behoefte hebben dan neem je maar een hotel.”

Dit was op en top Christine, dominant en prinsessengedrag. Ik wist dat het haar manier was om te verbergen dat ze eigenlijk heel erg verlegen en niet zo zelfverzekerd was, maar het werd wel tijd dat ik mijn mond opendeed, want anders zou ik die avond nog in de logeerkamer slapen en had zij mijn bed overgenomen.

“Natuurlijk mag je hier blijven wonen, zolang als je maar wilt, maar ik ben nog steeds degene die bepaalt wat er wel en niet met mijn sletjes gebeurt. Ik beloof je dat je er niet mee lastig gevallen wordt, maar denk je ook niet dat dit soort gedrag een beetje de reden is dat Ivo het ergens anders gezocht heeft.”

Ik vond dat ik het recht had om niet de hele tijd met haar mee te praten, maar ook af en toe eens te zeggen waar het op stond. Ik had me wel schrap gezet in mijn stoel, want ik verwachtte een furie over me heen te krijgen, waarin ze al haar frustraties kwijt kon. De reden dat ik het ook zei, zodat ze alles er echt uit kon gooien, want ze was nogal gereserveerd en had moeite om haar echte emoties te tonen.

Ze keek me met een blik aan die niet veel goeds beloofde, maar toen veranderde ze en begon zachtjes te snikken.
 
 
De tweede pagina van: “Seks met mijn beste vriendin”
 
 

Visited 464 times, 6 visit(s) today
From:
Date: juni 24, 2023
Pornosterren: Christine 0

One thought on “Seks met mijn beste vriendin, die ik al 40 jaar ken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *