50 Plus Liefde
Online Erotiek en Seksshop
Download nu de hele video!

Seks met mijn beste vriendin, die ik al 40 jaar ken

0 views
0%

We hebben gevoelens voor elkaar

Christine keek me met een angstige blik aan, want dit was het gedeelte dat ze absoluut niet in de hand had en ik wist hoe erg ze het vond om de controle kwijt te zijn. Ik liet haar niet spartelen en zei direct:

“Ik voel meer voor je dan ik ooit heb durven toegeven en dat heb je net bij me naar bovengehaald. Natuurlijk wil ik het met je gaan proberen en we zien wel hoe het gaat.”

“Dus, dus, dus”, nu was zei degene die een beetje begon te stotteren, “dus jij hebt ook gevoelens voor mij.”

“Ja muts”, zei ik, “altijd al gehad, maar goed naar de achtergrond weten te verdringen. Ik had hetzelfde als jij, twee totaal verschillende werelden. Als ik er goed over nadenk ben jij er waarschijnlijk de oorzaak van dat ik me nooit echt heb kunnen binden. Ik was altijd op zoek naar iets en de toekomst zal moeten uitwijzen of jij dat bent.”

Ik zag dat ze een gelukzalige glimlach op haar gezicht deed en ik zag dat ze aan het twijfelen was of ze nog wat wilde gaan zeggen. Er was namelijk iets tussengekomen en dat was mijn stijve pik. Ze had er een soort van automatisch over gewreven, tijdens onze diepe ontboezemingen. Tel daarbij op dat ik haar grote borsten op mijn lijf voelde drukken, dan is mijn reactie daarop niet al te vreemd. Als ze gewoon door was blijven praten had ik het ook niet erg gevonden, maar ik merkte dat Christine ook nog steeds opgewonden was.

Ze heeft bijna nooit een man gepijpt

Ze ging met haar hoofd naar mijn pik toe en ik ontplofte bijna van de erotische spanning die in de lucht hing. Ik was vaak genoeg gepijpt en lekker ook, maar dat Christine het nu zou gaan doen was het lekkerste dat ik me kon voorstellen.

Net voordat ze haar lippen om mijn eikel wilde sluiten, aarzelde ze en draaide ze haar hoofd om.

“Ik heb eigenlijk niet zoveel ervaring met pijpen. Ivo vond het niets en ik heb het wel geprobeerd bij hem, maar na twee keer zei hij dat het voor hem niet hoefde. Jaren later heb ik het nog een keer geprobeerd, want ik vond het altijd een geil idee om een pik in mijn mond te hebben, maar hij dacht er nog steeds hetzelfde over. Dus ik hoop dat je het niet erg vindt, maar ik ben dus niet zo goed als één van die sletjes …euhhhh…. vrouwen die aan je pik zuigen.”

Ik moet zeggen dat ik het best opwindend vond om al die seksueel getinte woorden uit de mond van de keurige nette Christine te horen. Ik had haar in al die jaren nog nooit kunnen betrappen op het gebruik van schuttingwoorden en nu had ze in één kleine monoloog al pijpen, pik en zuigen gebruikt. Het werd steeds beter. Dat ze feitelijk nog maagd was op het gebied van pijpen, zorgde ook voor een vreemde opwinding bij me.

“Gewoon doen wat je voelt en je hoort vanzelf aan me of het goed is of niet. Als je “au” hoort, dan gaat er iets niet goed en moet je iets minder je tanden in de weg laten zitten. Dat is eigenlijk het enige.”

Christine was duidelijk gerustgesteld door mijn reactie en het volgende moment voelde ik haar zalige lippen die zich om mijn eikel sloten en ging ze langzaam met haar hoofd heen en weer. Af en toe voelde ik haar tanden en ze merkte dat aan mijn bewegingen. Ze was een snelle leerlinge, want na een paar minuten had ze al een heerlijk ritme te pakken. Mijn mooie nieuwe liefde liet mijn pik af en toe uit haar mond glijden en likte dan aan mijn eikel en ze was een natuurtalent, want ze wist mijn gevoelige plekjes feilloos te vinden.

Ze is een natuurtalent en slikt bijna alles door

Om eerlijk te zijn, was dit één van de beste pijpbeurten die ik in mijn leven heb gehad. Bij het idee dat het in de toekomst alleen maar nog lekkerder zou gaan worden, schokte mijn penis in haar mond. Daar schrok ze even van en ze hield haar mond stil, maar al snel had ze het ideale ritme weer gevonden. Het feit dat het Christine was die me pijpte zorgde voor extra genot. Mijn mooie keurige vriendin had een pik in haar mond, iets wat ik me altijd al moeilijk had kunnen voorstellen. Het mooiste was, dat het mijn pik was die door haar verwend werd. Ze had mijn pik al aan het begin aan de onderkant vastgepakt om hem een beetje te kunnen richten en ik merkte dat ze opeens een ingeving kreeg. Terwijl ze me langzaam aan het pijpen was, begon ze me zachtjes af te trekken en dat was hemels. Had ik al gezegd dat ze een natuurtalent was?

Ze deed het op haar gemak en ze kon ook niet als een pornoster mijn hele pik in haar mond kwijt, maar dat boeide voor geen meter. Het was heerlijk en ik lag luid kreunend te genieten en dat bleek in goede aarde te vallen. Ik had heel even mijn ogen opengedaan, omdat ze mijn pik uit haar mond had laten glijden en ik keek recht in haar mooie ogen. Ze keek me met een blij gezicht aan en ging vervolgens vlug verder met waar ze mee bezig was. Christine likte er nu aan alsof het een ijsje was en dat was het moment dat ik bijna klaarkwam.

Ze was me namelijk iets sneller gaan aftrekken en ik moest mijn uiterste best doen om me in te houden. Ze was me namelijk al langer dan een kwartier aan het pijpen en ik voelde hoe het genot zich in me aan het opbouwen was. Ik kon er dan ook niets meer aan doen, toen ze haar lippen weer om m’n eikel sloot, en ik hard klaarkwam. Ze schrok er duidelijk van en ik zag hoe het zaad uit haar mond liep en op haar grote borsten terechtkwam. Het volgende moment voelde ik hoe ze begon te slikken en dat ging uitstekend.

Ondanks dat ik al klaargekomen was, leek het wel alsof ik niet kon stoppen met klaarkomen. Volgens mij was ik een record aan het zetten en uiteindelijk lag ik slap op het bed. Mijn pik zat nog steeds in de mond van mijn mooie nieuwe vriendin en ze likte heel zachtjes mijn eikel schoon en zoog er langzaam de laatste restjes uit. Vervolgens kwam ze tegen me aan liggen en drukte haar borsten tegen me aan en ze wilde me zoenen:

“Oh nee, dat kan helemaal niet, ik heb je kwakkie op mijn gezicht”, zei ze geschrokken en vervolgens keek ze me boos aan omdat ik moest lachen.

“M’n kwakkie kan je ook gewoon zaad noemen en kom hier”, zei ik en trok haar naar me toe. Ik zoende haar vol op haar mond en ik zag de verbijstering in haar ogen toen ik haar weer losliet.

“Dat doe je toch niet, dat is toch vies”, zei ze verrast en ze keek naar me alsof ik van een andere planeet kwam.

“Dat is niet vies, maar lekker en ik merk al dat je nog aan een heleboel dingen moet wennen. Vond je het zo erg dan.”

“Integendeel”, zei ze, “ik heb het nog nooit meegemaakt dat een man zoiets doet, maar het was heerlijk. Het geeft op een rare manier een gevoel van verbintenis.”

Ze wordt voor het eerst gebeft

Ik was weer helemaal bij en duwde haar op haar rug op het bed en zei dat ze haar benen wijd moest doen. Dat deed ze automatisch en ze had blijkbaar in gedachten dat ik haar weer ging neuken, maar ik had een veel leukere verrassing voor haar. Als ze niet aan pijpen deden omdat haar man dat niet wilde, dan achtte ik de kans klein dat ze ooit gebeft was.

Ik ging met mijn mond naar haar kutje toe en opeens had ze door wat er ging gebeuren. Ze deed in één keer haar benen dicht en begon lichtjes in paniek te raken.

“Dat is vies, ik heb me niet gewassen daar en je bent in me klaargekomen. Ik moet eerst douchen en me schoonmaken, want je zaad zit ook nog op mijn gezicht en….”

Plotseling stopte ze met haar verschrikte geratel, want ik ging met mijn tong langs haar schaamlippen en in plaats van dat ik een heel verhaal hoorde waarom ik haar niet moest beffen, hoorde ik een lichte kreun. Ze ontspande zich een beetje, waardoor ik haar benen iets uit elkaar kon doen en langzaam mijn weg naar haar clitoris vond. Er schoot een rilling door haar lijf heen, toen ik met het puntje van mijn tong haar opgezwollen clitoris likte en ze deed gelijk haar benen helemaal wijd. Ik had de magische knop gevonden en alle tegenwerpingen waren als sneeuw voor de zon verdwenen.

Ik begon haar clitoris langzaam te likken en ze duwde haar onderlichaam omhoog, bang als ze was dat ze de aanraking van mijn tong kwijt zou raken. Ik begon nu cirkeltjes te draaien met mijn tong om haar clitoris heen en af en toe ging ik ermee naar beneden en duwde mijn tong in haar kutgaatje om vervolgens weer langzaam omhoog te gaan.

“Wat doe je met me, dit is te lekker”, riep ze hard en ze pakte mijn hoofd vast en drukte die stevig op haar vagina. Ze liet me gelijk weer los en zei:

“Sorry, sorry, sorry”, zei ze, “zo kan je natuurlijk geen adem meer halen.”

“Maak je om mij niet druk, ik red me wel, ga jij nou maar lekker genieten”, antwoordde ik en het volgende moment ging ik weer ietsje sneller over haar clitoris heen.

“Oh jee, de man met ervaring, ik bemoei me er al niet meer mee”, zei ze met een hese stem en ik moest lachen. Zelfs tijdens het beffen was ze haar gevoel voor humor niet vergeten en ik merkte dat ze de drang om het laatste woord te hebben, niet kwijt was geraakt.

Beste orgasme dat ze ooit heeft gehad

Het volgende moment schoot ze met haar onderlichaam omhoog, toen ik twee vingers in haar kletsnatte kutje stopte en doorging met het bewerken van haar clitoris. Ik had een vage hoop haar G-Spot te kunnen vinden en het nog lekkerder voor haar te maken en toen ik:

“Oooohhhhh, dit heb ik nog nooit gevoeld, oh ja, oh ja, oh ja, ik ga klaarkomen. Niet stoppen, ik ga klaarkomen, ik ga klaarkomen.”

hoorde, wist ik dat mijn missie was geslaagd. Ze had trouwens niet gelogen, want ze kwam zo hard klaar dat ze even helemaal out was. Het genot stroomde door haar lijf en alle mooie dingen die over een orgasme gezegd worden: “de wereld stopte even met draaien”, “ik zag sterretjes” en “er ontplofte iets in mijn hoofd”, bleken op haar van toepassing te zijn.

Ze had mijn hoofd stevig tussen haar dijen geklemd en ik moest nu wel even m’n best doen om adem te halen. Ik bleef heel zachtjes over haar clitoris likken, terwijl ze van het ene uiterste in het andere terechtkwam. Uiteindelijk voelde ik de spanning uit haar lijf wegtrekken en viel ze, net als ik na mijn orgasme, slap op het bed en hoorde ik opeens hoe ze aan het snikken was.

Een bubbelbad en Champagne

Ik ging gelijk naast haar liggen en nam haar in mijn armen en wiegde haar zachtjes heen en weer.

“Wat ben ik toch een emotionele dombo”, zei ze snotterend, “krijg ik het beste orgasme dat ik ooit heb gehad, barst ik in tranen uit. Ik hoop dat je me niet een al te grote muts vindt.”

“Natuurlijk vind ik je een grote muts, alleen ben je wel mijn muts, en dat is een heel groot verschil”, zei ik en ik kreeg een stomp op mijn schouder. Het leek even alsof we 40 jaar terug in de tijd waren gegaan en wel verkering met elkaar genomen hadden. Onze verliefdheid die al die tijd gesluimerd had, kwam spontaan tevoorschijn en we lagen meer dan een half uur in elkaars armen en zeiden helemaal niets. Best een unicum voor ons.

“Nu wil ik echt een douche nemen”, zei Christine uiteindelijk, “en jij ook, want we ruiken een uur in de wind naar seks.”

“Wat denkt mevrouw ervan als we een lekker bubbelbad nemen. Daar weet jij nog niets van, want die heb ik net een week geleden laten installeren. Jij bent mijn eerste sletje dat er gebruik van gaat maken.”

“Dat ik je sletje bent, vind ik zowaar niet erg. Als ik maar je enige sletje ben en blijf, meer eisen heb ik eigenlijk niet.”

“Dat kan geregeld worden”, zei ik met een grote glimlach op mijn gezicht en stond snel op en kon een tweede stomp op mijn schouder ontwijken.

“Ik zal het bad vol laten lopen en de champagne pakken. Het enige dat je hoeft te doen is te gaan liggen en relaxen.”

Het begin van de beste relatie die ik ooit in mijn leven heb gehad en misschien komt er wel een tweede deel. Want deze zaterdagmiddag, die in ons geheugen is gegrift, was maar het begin van een erotische ontdekkingsreis voor zowel mijzelf als Christine.

From:
Date: juni 24, 2023
Pornosterren: Christine 0

One thought on “Seks met mijn beste vriendin, die ik al 40 jaar ken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *