Flirten met oma's
BE2 Online Dating
Download nu de hele video!

55-jarige moeder, alleen op een erotische strandvakantie

0 views
0%

55-jarige moeder is aan strandvakantie toe

Mirna had besloten dat het eerste wat ze zou gaan doen, als haar scheiding er doorheen was, lekker genieten van een erotische strandvakantie. Ze was van plan om haar haren los te gooien en het jarenlange gemis van een seksleven, in vier weken goed te maken. Een nogal opportunistisch doel, want ze wist dat ze waarschijnlijk te verlegen zou zijn om zich door een man te laten versieren. Ze had ook geen zin in een man van haar eigen leeftijd, het liefst had ze een man van tussen de 25 en 30 jaar, maar dat zou waarschijnlijk een fantasie blijven, dacht ze bij zichzelf.

Relaxen na de scheiding

Het was geen probleem voor haar als het versieren van mannen niet zou lukken. Ze had namelijk nog een doel met de strandvakantie, en dat was uitrusten. Het afgelopen jaar was een soort rollercoaster geweest voor haar en van een normale scheiding werd het een vechtscheiding omdat haar ex-man werd opgehitst door zijn nieuwe vriendin. Uiteindelijk was Mirna er helemaal niet bekaaid afgekomen. Ze hoefde de eerste tijd niet te werken, ze had er een mooi huis aan overgehouden en haar Mini Clubman bleef op de oprit staan.

Omkleden, masturberen en filmen

Ze had wel besloten om te beginnen met lekker ondeugend doen en zichzelf te filmen terwijl ze een zomerjurkje of een bikini aanhad. Dan zou ze haar tieten en zelfs de rest van haar mooie figuur laten zien. Mirna vond zelf dat ze er voor een 55-jarige moeder mocht zijn. Het filmen beviel haar zo goed, dat ze zich zelfs aan het filmen was terwijl ze erotisch op bed lag te masturberen.

Een jongere man gaan versieren

Na de vijfde dag had ze er echter genoeg van, ze zette haar verlegen- en schuchterheid opzij. De mature milf trok een sexy bikini aan en ging bij het zwembad aan de bar zitten. Het was een gemêleerd gezelschap in het vakantieresort. Gezinnen, vrijgezelle jonge mannen en vrouwen, oudere echtparen en een klein groepje mensen die alleen op vakantie waren. Daar behoorde Rob ook bij, een niet lelijke man, gewoon een beetje standaard. Die zat ook aan de bar en Mirna ging op de kruk naast hem zitten, die net vrijkwam. Ze glimlachte naar hem en was ondertussen koortsachtig aan het bedenken hoe dat versieren ook alweer in zijn werk ging. Mirna besloot om hem een drankje aan te bieden, maar Robert was haar voor. Ze waren elkaar tegengekomen op het vliegveld en hadden een kort gesprekje gehad en toen vond Mirna hem al een leuke man.

Nu zat ze naast hem en het gesprek ging beter dan ze gehoopt had. Ze hadden een paar dezelfde interesses en ook op intellectueel gebied waren ze een match. Zonder dat ze het doorhadden, vloog de tijd voorbij en het was al tegen etenstijd dat ze naar één van de restaurants, die het resort rijk was. Het gesprek dat ze hadden ging gewoon verder tijdens het eten en toen Rob na het eten voorstelde om nog een drankje te gaan halen, besloot ze om een kans te wagen.

Een drankje op haar hotelkamer

“Wat denk je ervan om bij mij op de kamer nog wat te gaan drinken?”, hoorde ze zichzelf vragen, “dan kunnen we lekker op het balkon zitten en tenminste roken, ik snak naar een sigaret.” Ze hadden samen aan de hotelbar zitten roken, dus Mirna kon zich voorstellen dat hij liever in de heerlijke buitenlucht zat in plaats van in een kroeg waar er niet gerookt mocht worden.

Rob zei gelijk ja en Mirna meende een opgewonden blik in zijn ogen te zien. “Dit gaat helemaal goed”, dacht ze bij zichzelf toen ze de deur van haar hotelkamer opende. Ze had de deur nog niet dichtgedaan of ze voelde de mond van Rob op die van haar. Ze deed haar mond open en hun tongen hadden elkaar snel gevonden. Hij had haar stevig vastgepakt, iets dat Mirna heerlijk vond. Het was al een hele tijd geleden dat een man zo met haar gezoend had, Rob kon er wat van, en haar heerlijk had vastgehouden.

Mooie oudere vrouw kan geil pijpen

Ze bleven allebei stil toen ze zich van elkaar hadden los geworsteld en Mirna ging gelijk tot actie over. Ze was zo opgewonden geraakt dat ze het helemaal niet erg had gevonden als hij haar tegen de muur had gezet en haar stevig van achteren zou neuken. Dat kwam later wel, bedacht ze bij zichzelf toen ze voor Rob op haar knieën ging en zijn korte broek naar beneden trok. Ze kon een zachte kreun niet inhouden, want Rob had een prachtige pik. Groot, maar ook weer niet al te groot, hier zou ze een heleboel plezier aan gaan beleven.

Ondanks dat ze nogal verlegen was, had ze best wel veel pikken in haar mond gehad. Aan het einde van de middelbare school en op de universiteit, als ze ietsje teveel had gedronken, dan pakte ze een gelukkige jongeman vast en trok die mee een steegje in. Daar ging ze op haar knieën en pijpte hem, totdat hij zijn zaad in haar mond spoot. Ze had er een aardige reputatie mee opgebouwd. Nadat ze afgestudeerd was en snel daarna met haar ex-man was getrouwd, was hij nog de enige die van haar ervaren mond kon genieten.

Ze voelde zich weer helemaal de geile studente van toen, die niet kon wachten totdat ze zaad in haar mond kreeg gespoten. Ze vond het jammer dat ze het niet kon filmen, want anders had ze he zeker gekeken als ze op bed weer aan het masturberen was. Ze verwachtte niet echt dat Rob meer zou zijn dan een one-night-stand, dus wilde ze het onderste uit de kan hebben. Ze begon hem steeds sneller te pijpen en trok hem ondertussen af aan de onderkant van zijn pik.

Ze slikt zonder problemen zijn zaad door

Rob was ondertussen in alle staten. Hij viel op oudere vrouwen en Mirna paste precies in dat plaatje, dat ze zo goed kon pijpen was absoluut een pluspunt. Dat was één van de dingen, want hij vond het fantastisch dat ze elkaar leken aan te vullen, een groot aantal dezelfde interesses hadden en op emotioneel en intellectueel gebied ook een match waren. Hij voelde dat hij ondertussen bijna aan het klaarkomen was en wilde zijn pik uit de mond van de mooie rijpe vrouw halen. Die liet echter een soort grom horen en sloot haar lippen nog strakker om zijn pik.

“Ik ga in je mond klaarkomen”, riep Rob een beetje paniekerig, want hij was het niet gewend dat zijn zaad werd doorgeslikt. Zijn ex-vriendinnen waren al niet echt van het pijpen en doorslikken zat er helemaal niet bij. Dit in tegenstelling tot Mirna, die steeds meer haar best ging doen om hem te laten spuiten. Rob wist het nog een minuut uit te houden, voordat hij het hoofd van de mooie oudere vrouw vastpakte en zijn pik tot in haar keel stootte. Mirna kreeg spontaan een orgasme toen ze de eerste stralen zaad voelde die tegen haar keel aankwamen. Ze slikte gelijk alles door en liet geen druppel verloren gaan. Ze vond het vreselijk geil dat haar hoofd vastgepakt werd en ze aan Rob was overgeleverd. Ze was erachter gekomen dat ze het heerlijk vond om onderdanig te zijn tijdens de sex. Dit had ze nooit met haar ex-man gedeeld, maar als Rob van domineren hield, dan zou ze zich volledig aan hem overgeven.

De hele vakantie sex en een nieuwe relatie

Nadat Rob de laatste druppels uit zijn pik had geperst, likte Mirna zijn eikel schoon en zoog zachtjes de laatste restjes sperma eruit. Daarna stond ze op en ze zag hoe Rob met zijn hand op de muur steunde, want hij was nog een beetje trillerig. De oudere vrouw maakte van de gelegenheid gebruik om haar bikini uit te trekken en op bed te gaan liggen. Ze klopte met haar hand op de plek naast haar, ten teken dat Rob daar moest komen liggen.

Zijn pik was een beetje slap geworden, maar door hem zachtjes af te trekken had Mirna het binnen vijf minuten voor elkaar om zijn pik weer stijf te krijgen.

“Zou je me alsjeblieft willen neuken”, zei ze met een lief stemmetje en ze kwam bijna voor de tweede keer klaar toen Rob antwoordde: “ik bepaal wanneer er geneukt gaat worden, begrepen. En als je wil dat ik stop, dan gebruik zeg je “brievenbus”, ons stopwoord, en stoppen we direct met alles waar we mee bezig zijn.”

“En nu opnieuw vragen of ik je wil neuken, maar nu zeg je er meester achteraan, duidelijk?”

Ze hadden uiteindelijk de hele nacht, en ook de rest van de vakantie, geile sex. Mirna was er ook achter gekomen dat dominant zijn ook in haar straatje paste en dat ze eigenlijk niet meer zonder Rob kon. Dat was wederzijds en ze kwamen dan ook als een stelletje terug van de erotische strandvakantie, die stukken beter voor Mirna uitpakte dan ze ooit had durven dromen.

Visited 159 times, 7 visit(s) today
From:
Date: april 23, 2021
Pornosterren: Ardientjes69

One thought on “55-jarige moeder, alleen op een erotische strandvakantie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *