Flirten met oma's
BE2 Online Dating
Download nu de hele video!

Erotische BDSM, mooie elegante vrouw wacht op sex

0 views
0%

Erotische BDSM met een mooie elegante vrouw

Casey is een mooi elegante vrouw die verslaafd geraakt is aan haar minnaar, beter gezegd aan de sex met haar minnaar. De sex is iets wat uit haar stoutste dromen komt, terwijl de ze de man zelf niet echt kan uitstaan. Het is één van de vrienden van haar jongere broer. Na een feestje was ze in een aangeschoten bui met hem in bed beland onder het motto: “een keer maar nooit meer.” Dat bleek een misrekening te zijn, want vanaf het eerste moment had hij haar gevangen in een roes van erotische BDSM en sex.

Als je tegen haar gezegd had dat ze op een bed in een hotelkamer klaar zou zitten, met een blinddoek voor en handboeien om, dan had ze je hard uitgelachen. Als je dan ook nog gezegd had dat ze met smart op een man zou wachten, die de tijd nam en minimaal een half uur te laat binnen zou komen lopen, dan had ze je voor gek verklaard.

Verslaafd aan de opwindende sex

Het was echter de realiteit voor haar, waar ze geen genoeg van kon krijgen. Ze was verslaafd geraakt aan erotische BDSM en het hele spel wat er omheen gespeeld werd. Ze hield er van om geteased te worden en er was een onderdanige kant bij haar naar boven gekomen, waarvan ze niet had gedacht dat ze die in zich had.

Als ze na de erotische BDSM en sex de kamer uitliepen, dan waren de verhoudingen weer normaal. Dan zei ze haar minnaar gedag met een: “nou ventje, tot volgende week dan maar”, en was er niets meer van haar onderdanige kant te ontdekken. Gaf hij haar echter een opdracht via een Appje, dan wist ze niet hoe snel ze er aan moest voldoen. Ze had de orgasmes nodig die ze kreeg van de erotische BDSM, maar ze had wel een paar afspraken gemaakt.

Als het echt pijn zou gaan doen, dan had ze er geen interesse in en ze hadden een stopwoord afgesproken. Dan zou hij direct stoppen met waar hij mee bezig was en haar bevrijden van haar handboeien of andere attributen waarmee ze vast aan het bed gelegd was.

Erotische BDSM op kantoor

Dit keer was de sex nog beter dan de vorige keren en de mooie elegante vrouw wachtte nu niet met smart op het bed, maar achter haar bureau. Ze had het druk op haar kantoor, ze was een geslaagde zakenvrouw, en ze merkte dat ze haar telefoon iets teveel in de gaten hield. Ze waren nu een paar dagen verder en ze voelde de opwinding door haar lijf schieten en haar kutje tintelde. Pas laat op de avond, toen ze als enige nog op kantoor zat om over te werken, kreeg ze een Appje met de melding: “doe de buitendeur open, kleed je uit en ga naakt op je bureau liggen. Doe je ogen dicht en kijk me niet aan als ik binnenkom.”

Ze liep snel naar de console waarmee ze de buitendeur van het slot kon halen en ze wist dat ze moest opschieten, want hij ze zaten op de tweede verdieping en hij zou snel boven zijn. De mooie elegante vrouw trok snel haar kleren uit en deed wat de vriend van haar broer aan haar gevraagd had. Ze ging naakt op haar bureau liggen en ze kwam bijna klaar toen ze hem hoorde binnenkomen en hij zonder pardon zijn grote pik in haar stootte.

Ze heeft ook haar dominante kant

“Je moet toch een beetje beter oppassen. Nu ben ik het, maar ik kan net zo goed iemand anders meenemen die je zou kunnen neuken. Dan ga ik lekker onderuitgezakt in de stoel zitten en er naar kijken. Misschien dat ik me zelfs aftrek en als ik klaar ben, moet je zorgen dat je snel bij me bent, want dan wil ik op je borsten klaarkomen.”

De knappe vrouw wist niet of ze haar stopwoord moest gebruiken, want ze vond het aan de ene kant doodeng om door een onbekende man geneukt te worden, aan de andere kant wond het haar vreselijk op.

“Alleen als je het in je bericht zet. Krijg je een stopwoord, dan gaat het niet door en we doen het in een hotel.”

Ze moest wel lachen, want ze had haar dominante kant naar voren gehaald en ze zag bijna hoe hij verbaasd naar haar keek. Hij was zelfs even gestopt met haar neuken en begon dapper met:

“En wie ben jij om mij te commanderen.”

Hij wilde verder gaan maar ze onderbrak hem. “Dit is mijn dominante kant, waar je misschien wel vaker mee te maken krijgt. Dat jij de degene bent met de handboeien om, maar dat is weer een ander verhaal.”

Ze stopte even en draaide zich om, zodat ze in zijn gezicht keek. Ze zette haar strenge blik op en ging verder: “ik heb geen zin om als een slet bekend te staan in de stad, want ik moet ervoor zorgen dat mijn reputatie intact blijft. Het gaat dus gebeuren in een hotel met een man die mij niet kent en ik hem niet. We komen elkaar daarna niet meer tegen, dus het moet iemand zijn uit een andere stad. Het liefst iemand van ver, die je via het internet geregeld hebt of één van je oude studiegenoten die aan de andere kant van het land woont. Ik heb een masker op, zodat hij me niet herkent en jij bent verantwoordelijk voor de man. Als hij te hardhandig is of niet naar het stopwoord wil luisteren, dan grijp jij in. Dus het lijkt me verstandig dat je iemand uitzoekt die je aankan. Begrepen.”

Wil je alsjeblieft verder gaan met neuken

Het was even stil en ze kreeg een grote glimlach op haar gezicht toen ze vervolgens zei:

“Excuses voor de onderbreking meester, zou je me alsjeblieft weer willen gaan neuken?”

Visited 375 times, 3 visit(s) today
From:
Date: september 20, 2022
Pornosterren: Casey Calvert

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *