Flirten met oma's
Mature Zoekt
Download nu de hele video!

Stiefmoeder en stiefdochter hebben lesbische seks

0 views
0%

Stiefmoeder en stiefdochter voelen zich tot elkaar aangetrokken

Lauren en Lily zijn een wat ongebruikelijke combinatie. De twee vrouwen, stiefmoeder en stiefdochter, zijn op elkaar aangewezen nadat de man in hun leven plotseling verdwenen was. Na anderhalf jaar alleen te zijn geweest besluit de stiefmoeder om uit te gaan met een leuke man die ze ontmoet heeft. De stiefdochter steunt haar aan alle kanten en helpt haar zelfs met het klaarmaken voor de date. Lauren, de stiefmoeder, aarzelt, want ze weet niet of ze er al aan toe is, maar haar stiefdochter staat erop en vindt dat het de hoogste tijd wordt dat haar stiefmoeder weer eens ouderwetse milf sex heeft.

De stiefmoeder en stiefdochter hebben niet gelijk door dat er langzaam een erotische spanning ontstaat, totdat ze elkaar omhelst hebben. De stiefmoeder neemt het gezicht van haar stiefdochter in haar handen en het volgende zijn ze met elkaar aan het zoenen. Lilly, de stiefdochter, laat haar handen over de grote borsten van haar stiefmoeder gaan en ze verplaatsen zich al snel richting het bed. Lauren heeft het in haar leven wel eens een paar keer met een vrouw gedaan en Lilly is altijd benieuwd geweest hoe het is om lesbische seks te hebben, maar ze durfde er nooit aan te beginnen.

Stiefdochter wordt voor het eerst gebeft

Met haar stiefmoeder is het anders, die vertrouwt ze door en door en het voelt in een keer goed als ze met haar tong over de tepels van de grote borsten van haar stiefmoeder likt. Ze doet bij haar stiefmoeder wat ze zelf ook lekker zou vinden en dat blijkt een schot in de roos.

“Weet je dit heel erg zeker?”, vroeg haar stiefmoeder, voordat ze verder gingen.

“Heel erg zeker”, zei Lilly, die bloedzenuwachtig en heel erg opgewonden was.

“Zou jij dan mijn date willen zijn voor vanavond?”, vroeg Lauren, die haar stiefdochter begon uit te kleden. “Dan beginnen we met het uitkleden en seksgedeelte en nieuw ik je morgenavond mee uit eten en gaan we een drankje doen.”

“Dat lijkt me een heel goed plan”, zei Lilly, “normaal heb ik nooit seks op de eerste date, maar voor jou maak ik graag een uitzondering.”

“Daar ben ik blij om”, zei haar stiefmoeder, die met haar hoofd naar het kutje van haar stiefdochter ging en haar begon te beffen. Dit was nog beter dan Lilly ooit had durven dromen, de tong van haar ervaren stiefmoeder op haar clitoris voelde ongelooflijk lekker en ze begon te kreunen. Als het zo lekker zou blijven, dan zou dit één van haar beste orgasmes worden. Lauren deed haar uiterste best om haar stiefdochter te verwennen zoals ze nog nooit verwend was. Dit voelde een stuk veiliger en vertrouwder dan haar echte date die voor die avond gepland stond. Ze had er in toegestemd omdat haar stiefdochter erop bleef hameren dat ze weer eens uit moest gaan en seks moest gaan hebben, maar het liefst was ze gewoon thuisgebleven. Dat het zo zou lopen, had ze nooit durven dromen.

De knappe stiefmoeder had wel eens gefantaseerd over seks met haar stiefdochter, maar ze wist dat ze er nooit aan toegegeven zou hebben. Ze kon zich echter niet meer inhouden toen de seksuele spanning te snijden was en ze de lippen van haar stiefdochter op die van haar voelde. Ze hoopte dat het niet bij deze ene keer zou blijven en dat was niet iets waar ze zich druk over hoefde te maken. Haar stiefdochter had al veel langer gevoelens voor haar stiefmoeder, die ze net als Laura ergens geparkeerd had. Ze was net 23 jaar geworden en ze had een paar keer een korte relatie gehad met een paar echt leuke jongens, maar ze voelde zich niet compleet.

Stiefdochter krijgt een keihard orgasme

Dat was nu totaal anders, het voelde niet alleen super goed met haar stiefmoeder omdat ze qua emoties op één lijn zaten en altijd al goed met elkaar konden praten, de tong van haar stiefmoeder deed wonderen. Op deze manier gebeft worden was van een totaal ander niveau, haar stiefmoeder leek te anticiperen op haar genot en ze wist precies wanneer ze sneller of langzamer met haar tong moest gaan. Lauren had haar stiefdochter al veel sneller klaar kunnen laten komen, maar telkens als Lilly bijna klaar ging komen, stopte ze en likte ze zachtjes aan haar kutlipjes en aan haar kutgaatje, net zolang totdat de drang om klaar te komen minder werd voor haar stiefdochter. Ze hoorde hoe Lilly steeds luider begon te kreunen en uiteindelijk besloot ze om haar niet langer op het randje te houden. Ze drukte haar tong steviger op de clitoris van haar stiefdochter en ging sneller heen en weer. Dat was het punt dat haar stiefdochter keihard klaarkwam en Lauren voelde het kutvocht op haar gezicht. Ze bleef langzaam en zachtjes met haar tong over Lilly haar clitoris likken, totdat ze wist dat het te gevoelig zou worden en nam Lilly toen in haar armen en drukte haar stevig tegen haar aan.

Haar stiefdochter lag te trillen van het genot dat door haar lijf schoot en ze nestelde zich helemaal in de armen van haar stiefmoeder en legde haar hoofd op haar grote borsten. Nadat ze weer een beetje bij was gekomen, begon ze zich druk te maken of ze haar stiefmoeder ook zo goed kon bevredigen en het leek wel of de knappe oudere vrouw haar gedachten kon lezen:

“Gewoon doen wat in je opkomt en wat je zelf ook zou willen voelen. Als het trouwens te overweldigend is, dan blijven we lekker de hele avond in bed liggen en knuffelen. Ik wil je nergens toe dwingen”, zei haar stiefmoeder terwijl ze Lilly zachtjes door haar haar wreef.

De opgekropte seksuele verlangens komen eruit

“Dat had je gedacht”, zei Lilly dapper, want er zou veel gebeuren, maar ze zou haar stiefmoeder gaan beffen. “Als ik jou was zou ik heel snel met je benen wijd gaan liggen, anders mis je alles.”

De twee vrouwen moesten lachen en Laura deed snel wat haar stiefdochter gezegd had. Ze voelde de onwennige tong van Lilly op haar clitoris en het leek wel alsof er iets in haar hoofd ontplofte. Dit was precies wat ze nodig had en de gevoelens voor de knappe jonge vrouw die haar clitoris aan het verwennen was, werden alleen heftig versterkt. De vlinders in haar buik maakten overuren en ze probeerde zich aan alle macht aan de strohalm vast te houden dat het om eenmalige seks ging. Lilly was gewoon geïnteresseerd hoe het zou zijn om lesbische seks met een vrouw te hebben en al die verliefdheid gevoelens die ze had, moest ze snel naast zich neer zetten.

Ze besloot om zich te concentreren op de heerlijke tong van haar stiefdochter, die het helemaal niet slecht deed voor een eerste keer. Ze zorgde ervoor dat alle opgekropte seksuele gevoelens bij haar stiefmoeder er in één keer uitkwamen, want het duurde nog geen paar minuten voordat Lauren het niet meer hield en het hoofd van haar stiefdochter op haar kutje drukte. Ze kwam met haar onderlichaam omhoog en na de laatste lik van de tong van haar stiefdochter over haar opgezwollen clitoris kwam ze hemels klaar. Ze had haar ogen gesloten en gaf zich helemaal over aan het genot dat door haar lijf schoot.

De mooie stiefmoeder liet het hoofd van haar stiefdochter los, omdat ze merkte dat ze die veel te stevig vasthield en daarna werd het even donker. Ze was gewoon helemaal out en dat was jaren geleden dat het haar overkomen was. Ze kwam weer bij en keek in het bezorgde gezicht van haar stiefdochter, die gelijk begon te stralen en het volgende moment waren ze aan het zoenen. Laura voelde het strakke lijf van haar stiefdochter tegen zich aangedrukt en ze werd overweldigd door gevoelens, waarvan ze wist dat ze die niet kon uiten, want waarschijnlijk zou Lilly dan gillend zijn weggerend.

Ze hebben gevoelens voor elkaar die verder gaan dan seks

Het ging echter totaal anders dan ze had verwacht, want nadat ze een eeuwigheid gezoend leken te hebben, keek haar stiefdochter haar diep in haar ogen aan en zei voorzichtig:

“Ik denk dat ik niet alleen verliefd op je ben, maar ook gewoon van je hou. Het is alsof er een laatje van verborgen gevoelens is opengegaan en ik wil niets liever dan met je zijn”, zei Lilly heel serieus. Laura was ervaren genoeg om te weten dat seksuele opwinding en liefdesemoties heel dicht naast elkaar lagen en probeerde om het in te dammen.

“Wat moet je met zo’n oud wijf“, zei ze, “je bent jong en moet de wijde wereld in en niet gaan vastzitten in een onmogelijke relatie.”

Lilly liet zich absoluut niet uit het veld slaan. Met dezelfde serieuze toon in haar stem, vroeg ze hetgeen waar Laura alleen maar eerlijk op kon antwoorden:

“Hou je van me?”

De stiefmoeder pakte het gezicht van haar stiefdochter vast en zei: “ik ben net als jij verliefd en ik hou van je, maar dit is gedoemd te mislukken.”

Lilly kreeg een grote glimlach op haar gezicht en ging met haar hand naar het kutje van haar stiefmoeder toe en wreef zachtjes over haar clitoris. Vervolgens ging ze een stukje naar beneden met haar vingers en drukte die voorzichtig tegen het kutgaatje van haar stiefmoeder aan. Die was kletsnat en de vingers gleden in één keer naar binnen en Lilly, die duidelijk het initiatief had genomen, ging op zoek naar de G-Spot van Lauren. Ze wist dat ze die gevonden had toen haar stiefmoeder haar hoofd achterover gooide en haar ogen dicht deed.

“Dan zijn we vanaf nu af aan een stel, maar ik denk wel dat ik heel af en toe een piemel nodig heb”, zei Lilly, die vond dat ze wel eerlijk moest zijn tegenover haar stiefmoeder. Ze wilde niets liever dan een relatie met Lauren, maar een leven zonder af en toe een pik kon ze zich niet voorstellen.

“Ik ook lieverd, dan gaan we samen op zoek naar een geschikte kandidaat”, zei Lauren kreunend, want haar stiefdochter leek precies te weten waar ze mee bezig was met haar vingers.

“Dat is dan geregeld”, zei Lily opgeruimd en ging met haar hoofd naar de grote borsten van haar stiefmoeder en begon aan haar tepel te zuigen, terwijl ze haar stiefmoeder met haar vingers binnen een paar minuten naar een tweede orgasme bracht.

Visited 476 times, 7 visit(s) today
From:
Date: juli 3, 2023
Pornosterren: Lauren Phillips / Lily Larimar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *