Flirten met oma's
Online Lingerie- en Latex Shop
Download nu de hele video!

Erotische lesbische sex met haar bazin

0 views
0%

Ze krijgt de erotische lesbische sex waar ze op hoopte

Elsa wist dat het ging gebeuren, erotische lesbische sex met haar bazin. Tenminste, ze hoopte erop dat het erotisch zou zijn en dat haar bazin niet alleen aan zichzelf dacht en dat ze alleen maar gebruikt zou worden. Ze had nog niet zoveel ervaring met andere vrouwen en ze was eigenlijk vanaf dag één smoorverliefd op haar bazin, waarvan ze eigenlijk niet eens zeker wist of die wel van vrouwen hield. Na een paar weken gewerkt te hebben als haar persoonlijk assistente, kwam ze erachter dat haar bazin wel degelijk van de vrouwenliefde was. Die had al een paar hints gegeven dat ze er zo mooi uitzag en dat ze het wel zou weten als ze een man zou zijn. Dat soort dingen.

Overwerken en naakt voor haar bazin

Ze had gelijk naar HR kunnen lopen, want de opmerkingen van haar bazin zaten op het randje maar daar dacht ze niet eens over na. Het enige dat ze wilde was de mond van haar bazin op haar kutje, iets waar ze de laatste tijd alleen maar over kon fantaseren als ze aan het masturberen was. De dag dat het ging gebeuren was een donderdagavond toen er volgens haar bazin overgewerkt moest worden en dat het wel eens laat zou kunnen worden. Elsa hoopte vurig dat dit het moment zou zijn dat ze erotische lesbische sex zouden gaan hebben en ze werd niet teleurgesteld. Nadat alle collega’s naar huis waren en er verder niemand meer in het pand aanwezig was, riep haar bazin haar naar binnen en het enige dat ze zei was:

“Tijd om je uit te kleden. Ik wil dat mooie lijf van je zien.”

Het leek wel alsof haar bazin live had meegekeken in haar fantasieën want dit was precies wat de mooie jonge vrouw wilde horen. Ze kleedde zich langzaam uit en toen ze naakt was keek ze vol verwachting naar haar bazin, die haar met een mooie glimlach aankeek en zei:

“Wij gaan een hele fijne avond hebben en ik weet nu al dat we morgenavond ook moeten overwerken, alleen bij mij thuis. Dat vind je toch niet erg hé?

Visited 750 times, 23 visit(s) today
From:
Date: mei 29, 2024
Pornosterren: Angela White / Whitney Wright

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *