Online Erotiek en Seksshop
Download nu de hele video!

Vrouw in lange leren jas en lange laarzen heeft erotische sex

0 views
0%

Lange leren jas en erotische sex

“Wat heb je nu in godsnaam voor me gekocht”, zei Samantha stomverbaasd toen ze het pakket had opengemaakt dat haar nieuwe vriend aan haar gegeven had. In het pakket zat een lange leren jas, leren handschoenen en lange laarzen. Ze vroeg zich af hoe hij er zo snel achter was gekomen dat ze verzot was op leer. De knappe vrouw had het liefst alles direct aangetrokken, maar ze was bang dat Frank, haar nieuwe vriend, haar vreemd zou vinden of iets dergelijks.

Nieuwe vriend wil haar in het leer zien

“Nou”, zei hij, terwijl hij een geile glimlach op zijn gezicht kreeg, “ik heb voorzichtig ingeschat dat jij van de leren spullen bent en het risico genomen om het te kopen. Als je het niets vindt, dan sturen we het terug en anders zou ik het vreselijk opwindend vinden als je het aan zou trekken. We hebben voor de rest toch niets te doen vanmiddag, dus kunnen we net zo goed erotische sex gaan doen.”

“Hmmm…. ok”, zei Samantha, die niet al te enthousiast over wilde komen, “ik weet even niet wat ik er van moet vinden, maar als we het toch hier hebben, kan ik het net zo goed even passen, vind je ook niet.”

Naar de slaapkamer voor erotische sex

Frank knikte alleen maar ter bevestiging en kon niet wachten tot zijn knappe vriendin de spullen aanhad getrokken. Hij vond het vreselijk geil als een vrouw een lange leren jas aanhad en mooie lange laarzen, het liefst met hoge spitshakken. Hij had een inschatting gemaakt dat Samantha ook van het leer was en zij maar al te graag de lange leren jas aan zou doen.

Zijn inschatting bleek goed te zijn, want toen Samantha zichzelf in de spiegel zag, werd ze spontaan nog geiler dan ze al was. Ze zag er fantastisch uit in de lange leren jas en de lange leren handschoenen en laarzen maakten het helemaal af.

“Wat denk je ervan als we richting de slaapkamer gaan”, zei ze met een verleidelijke stem, “nu ik alles toch aanheb, kunnen we net zo goed kijken of het inderdaad de erotische sex wordt die ik in gedachten heb.

Hij komt op haar lange leren jas klaar

Samantha was dolblij dat ze iemand gevonden had waarmee ze haar passie voor leer kon delen. Het werd inderdaad erotische sex en ze was in korte tijd twee keer hard klaargekomen. Als het aan haar had gelegen mocht hij alles met haar doen, ze zou zich gewillig aan hem overgeven. Pas als het pijn zou gaan doen, zou ze er mee stoppen, maar voor de rest had hij carte blanche gekregen. Nadat ze haar laatste orgasme had gehad, zag ze dat Frank ook op het punt van klaarkomen stond. Ze ging op haar knieën voor hem zitten en ze wilde zijn zaad heel graag in haar mond en op haar gezicht hebben.

Ze kreeg echter een ingeving, die ze zelf verschrikkelijk opwindend vond. Ze deed de lange leren jas dicht, keek omhoog en ze met een geil stemmetje: “wil je op mijn jas klaarkomen?”

Op dat moment begreep Frank dat ze elkaar niet alleen op het relationele vlak, maar ook op het gebied van sex elkaar gevonden hebben. Hij is naakt voor haar gaan staan en Samantha pakt gelijk zijn pik vast en trekt hem snel af. Ze wil zien hoe hij zijn zaad spuit op haar jas en ze krijgt zowaar nog een klein orgasme als de eerste stralen hete sperma op haar terechtkomen.

Dit was te lekker. Ze staat op en zegt tegen haar nieuwe vriend dat hij op bed moet gaan liggen en haar een kwartiertje moet geven. Ze is nogal netjes op haar spullen, dus maakt ze de lange leren jas schoon en loopt vervolgens naar haar kledingkamer. De kast met haar speciale spullen heeft ze op slot gedaan, omdat ze niet wilde dat Frank zag wat ze allemaal in huis heeft. Ze heeft niet alleen een leerfetish, maar ze geilt ook op latex. Ze pakt een zwart setje uit de kast, een korset, zwarte panty’s, jarretels en een ander setje lange laarzen.

Na stipt een kwartier is ze klaar en kijkt ze in de spiegel, die in de hoek van haar kledingkamer staat. Ze moet toegeven dat ze er vreselijk geil uitziet in het latex setje en ze hoopte dat Frank er net zo over dacht. Dat laatste blijkt het geval te zijn, want ze loopt de kamer in en ziet dat Frank bijna ogen op steeltjes krijgt. Zijn pik, die ondertussen slap was geworden, steigert gelijk omhoog en ze weet dat het een lang weekend sex gaat worden als hij opstaat, naar haar toe loopt en voor haar op z’n knieën gaat zitten. Het moment erna voelt ze zijn tong op haar clitoris en beft hij haar naar een orgasme, terwijl ze haar uiterste best moet doen om te blijven staan.

Als ze had geweten dat hij zo goed kon beffen en opgewonden raakte van haar sexy lingerie en leren spullen, dan had ze hem op de eerste date al verrast met één van haar strakke leren rokjes en een setje lange laarzen. Dan hadden ze zich een stuk eerder totaal aan elkaar over kunnen geven.

From:
Date: november 15, 2021

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *