Download nu de hele video!

Ero massage, Aziatische vrouw met grote borsten heeft seks met de masseur

0 views
0%

Leo had normaal een strikte policy, geen sex met zijn vrouwelijke klanten. Als masseur zijnde kon hem dat zijn praktijk kosten of hij zou last kunnen krijgen met de echtgenoot van de vrouw. Z’n klanten bestonden voor het merendeel uit getrouwde vrouwen. Een andere opties was dat zijn klant verliefd op hem werd en van haar man wilde gaan scheiden om met hem te kunnen zijn. Dat laatste had hij bij zijn vorige werkplek meegemaakt en hij had gezworen dat dit hem niet nog een keer zou gaan gebeuren.

Hij kreeg het echter zwaar toen hij een nieuwe vrouwelijke klant had. Het was de laatste vrouw die hij moest masseren die dag en vanaf het moment dat hij haar zag, ging zijn hart sneller kloppen. Het was een knappe Aziatische vrouw die een paar mooie grote borsten had. Ze had een zwoele blik in haar ogen en hij was gelijk verkocht. Dat gevoel bleek wederzijds te zijn, want de vrouw had een afspraak gemaakt met een speciale reden.

“Ik heb van Anja gehoord dat jij een ster bent in het geven van een ero massage.”

Knapp Aziatische vrouw is gekomen voor een ero massage

De knappe masseur wist gelijk wie zij bedoelde. Het was één van zijn vroegere vrouwelijke klanten die bij hem altijd de ero massage had besteld. Een speciale massage waar hij extra aandacht aan de erogene zones besteedde. Meestal eindigde het met zijn pik in het natte kutje van Anja, als hij haar een heftig orgasme had bezorgd. Anja was een vrouwelijke klant waar hij nog nooit last mee had gehad. Het ging haar om de ero massage en de rest kon haar niet boeien. Asako, de Aziatische vrouw, bleek een vriendin van Anja te zijn en ze had zwaar de behoefte om klaar te komen.

Hij begon een beetje te stamelen en probeerde zwakjes duidelijk te maken dat hij dat niet meer deed. Asako keek hem diep in zijn ogen aan en zei alleen maar:

“ik ben net als Anja, ik doe niet moeilijk want ik kom voor het orgasme. De rest kan met net als mijn beste vriendin niet boeien.” Ze stopte even om hem indringend aan te kijken en zei toen: “ik verdubbel het bedrag dat je vraagt en als het orgasme me bevalt, dan krijg je nog eens een flinke fooi er bovenop.”

Eerst krijgt ze een ontspanningsmassage

Je zag dat Leo even diep aan het nadenken was en knikte toen. “Dan krijg je de ero massage. Ga maar op de tafel zitten, dan begin ik met je nek, zodat je lekker ontspannen bent.”

Hij was goed in zijn werk en hij merkte al snel dat Asako zich helemaal overgaf aan de heerlijke massage. Daarna was het tijd om aan de ero massage te beginnen. Hij trok de handdoek van haar af, waardoor ze helemaal naakt op de tafel kwam te zitten. Hij ging vervolgens verder met zijn ontspanningsmassage en Asako gaf zich er helemaal aan over. Je hoorde haar voorzichtig kreunen, ze werd opgewonden van de knappe masseur die met haar bezig was. Ze ging dan ook gelijk languit liggen, toen hij op massagetafel lag en ze rilde een beetje. De mooie Aziatische vrouw had zoveel gehoord over Leo van haar vriendin, dat haar verwachting hoog waren. Die verwachtingen werden helemaal waargemaakt.

Massageolie op haar mooie grote borsten

Ze voelde de massageolie op haar grote tieten terechtkomen en daarna de kundige handen van Leo, die haar mooie borsten begon te masseren. Ze bleef doodstil liggen en fantaseerde over een grote pik die ze in haar kutje voelde stoten. De grote pik van Leo. Anja had haar tot in de details verteld wat er allemaal gebeurde en ze was zeker niet vergeten het over de lengte van de pik van Leo te hebben.

De masseur was ondertussen bij haar kutje aangekomen, die ze speciaal extra geschoren had. Ze voelde de vingers van Leo over haar schaamlippen gaan en ze automatisch begon ze harder te kreunen. Hij bracht haar met zijn kundige vingers op het randje van een orgasme, maar zorgde dat ze niet klaarkwam. Daarna ging hij met zijn hoofd naar de hare toe en begon haar intiem te zoenen. Het begin van het orale gedeelte want daarna ging hij met zijn hoofd naar beneden en begon haar heerlijk te beffen. Asako wilde klaarkomen, maar het was Leo die bepaalde wanneer dat zou gaan gebeuren.

Hij beft haar naar een orgasme

Zijn tong ging steeds sneller over haar clitoris heen en hij besloot dat het de hoogste tijd zou worden dat ze klaar zou komen. Hij had namelijk een keiharde pik en wilde niets liever dan deze mooie vrouw neuken. Hij had vlinders in zijn buik gekregen van haar en dat was hem nog nooit overkomen bij een vrouwelijke klant. Als ze klaar zou komen, dan zou het sensuele gedeelte van de ero massage voorbij zijn en zou hij, net als bij Anja, haar naar een tweede orgasme brengen met zijn grote pik in haar kletsnatte kutje. Asako, die nog steeds een beetje bij aan het komen was van haar heftige orgasme, pakte zijn pik vast en duwde die tegen haar kutgaatje aan.

Ze wordt hard geneukt

Ze wilde nu hard genomen worden, want ze was benieuwd naar het multipele orgasme waar Anja het al een paar keer over had gehad. Ze ging met haar vinger snel over haar clitoris en ze voelde het genot door haar lichaam stromen. Hij wist waar hij mee bezig was, want ze was nog nooit zo goed geneukt. Alleen het multipele orgasme had ze nog niet gehad. Ze kwam klaar toen hij zijn pik uit haar kutje haalde en zijn zaad op haar onderlichaam spoot, maar dat was weliswaar een heerlijk orgasme, maar zeker geen multipele belevenis.

Haar G-spot krijgt ook een ero massage

Asako keek hem een beetje teleurgesteld aan, maar ze had nog niet door dat het nog niet afgelopen was. Leo stopte twee vingers in haar kletsnatte kutje en al snel had hij haar G-spot gevonden die hij begon te masseren. Nu voelde de knappe Aziatische vrouw met grote borsten wat haar beste vriendin bedoelde. Dit was hemels en ze vocht om haar orgasme zo lang mogelijk uit te stellen. Het was een tweestrijd, want ze wilde zich er aan overgeven, maar het gevoel dat zich opbouwde in haar lichaam was te lekker. Ze hield het zolang mogelijk tegen, totdat ze het in haar hoofd voelde ontploffen en ze schokkend klaarkwam. Leo bleef doorgaan met het masseren van haar G-spot, nu iets minder snel en hij voelde precies aan wanneer hij moest stoppen om het niet te gevoelig te laten worden.

De knappe Aziatische vrouw lag te schokken op de massagetafel en naar haar idee was ze zelfs even van de wereld geweest. Het sterke orgasme bleef door haar lichaam gieren en eindelijk, na een paar minuten, zwakte het af en lag ze weer stil. Ze keek Leo diep in zijn ogen aan en zei toen:

“Morgen weer zo’n massage, maar daarna wil ik met je uit eten. En ja, dat is een echte date. Dus dan ben ik niet één van je vrouwelijke klanten.”

From:
Date: september 10, 2019
Pornosterren: Sharon Lee / Steve Q

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *