Online Erotiek en Seksshop
Download nu de hele video!

Twee knappe vrouwen hebben erotische lesbische sex

0 views
0%

twee elegante en knappe vrouwen

Ze zaten aan de hotelbar waar ze nog een drankje namen. Zij moest van haar vriendin alvast naar de hotelkamer gaan en klaar gaan liggen, terwijl ze zelf nog een wijntje nam. De knappe elegante vrouw deed gelijk wat er van haar gevraagd werd. Ze wilde het liefst alvast gaan masturberen om een snel orgasme te krijgen, maar ze mocht haar kleren niet uitdoen. De knappe blondine ging met haar hand over panty heen. Misschien kon ze zichzelf op deze manier toch een orgasme bezorgen terwijl ze wachtte op haar vriendin, die ervan hield om de erotische spanning op te bouwen.

Wachten op bed in de hotelkamer

Het duurde de mooie blonde vrouw veel te lang, maar ze wist dat ze niets anders kon doen dan blijven liggen. Dat had haar vriendin haar gezegd en daar moest ze zich aan houden. Ze knapte bijna uit elkaar van onvervulde verlangens, toen ze de deur van de hotelkamer open hoorde gaan. Eindelijk zou ze de verlossing krijgen die ze zo hard nodig had. Haar eveneens knappe vriendin had een paar nieuwe seksspeeltjes gekocht en moest zich inhouden om ze niet gelijk erbij te pakken. Maar waarom zou ze haast maken, ze hadden alle tijd van de wereld, dacht ze terwijl ze met haar handen over het mooie lichaam van haar onderdanige vriendin ging.

Een gezichtsdildo en een voorbinddildo

Ze wisselden elkaar af als het ging om dominant en onderdanig, dus nadat ze haar vriendin gebeft had, deed ze een gezichtsdildo op en liet haar vriendin zich eroverheen zakken. Ze reed zichzelf naar haar broodnodige eerste orgasme toe en ging toen met haar kontje omhoog op bed liggen. Ze wist intuïtief dat de voorbinddildo gebruikt zou worden en ze kon niet wachten tot ze goed gevuld was. Haar vriendin vond het super opwindend om haar te neuken en zichzelf op die manier ook een orgasme te bezorgen. De voorbinddildo was aan twee kanten te gebruiken. Er zat een grote dildo aan de ene kant en een kleine aan de andere kant. Dus terwijl ze haar vriendin nam, werd haar eigen kutje ook gevuld en ze wist het precies zo te doen, dat het haar G-spot raakte.

De twee knappe vrouwen kwamen tegelijkertijd klaar en lagen even op bed bij te komen.

“Dit was een aardig voorspel”, zei de blondine die een sensuele glimlach op haar gezicht kreeg. “Dan gaan we ons nu uitkleden en aan het echte werk beginnen, denk je ook niet?”

Visited 760 times, 12 visit(s) today
From:
Date: december 12, 2020

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *