Flirten met oma's
Download nu de hele video!

Knappe oma met grote borsten pakt voyeur aan

0 views
0%

Knappe jonge oma

Alicia had al op haar 18de een dochter gekregen en was op haar 50ste al een jonge oma, want haar dochter had ook vrij jong een kind gekregen. Ze vond het af en toe wel eens vreemd dat ze een oma was, want ze voelde zich nog steeds jong en ze had een figuur waar veel jongere vrouwen jaloers op zouden zijn. Ze is slank, heeft mooie grote borsten en een lekker kontje.

Ze heeft al een jaartje een jongere vriend, die net 32 jaar is geworden en zich in bed aardig moet inspannen om de jonge oma bij te houden. Hij viel op oudere vrouwen en zij blijkbaar op jongere mannen, want voor hem was ze getrouwd geweest met een man van haar eigen leeftijd. Na de scheiding was ze een keer in haar eentje naar de kroeg gegaan omdat ze het allemaal even zat was. Daar was ze Jacques tegengekomen die haar een drankje aanbood en een hele goede gesprekspartner bleek te zijn.

De ontmoeting met haar nieuwe liefde

De knappe oma had hem die nacht mee naar huis genomen, want ze had al een paar maanden geen sex gehad. Ze hield niet van one-night-stands, maar besloot voor één keer een uitzondering te maken. Jacques bleek echter meer te zijn dan een minnaar voor één nacht. Ze hadden heerlijke sex gehad en heel veel gepraat. Het was vroeg in de ochtend toen ze Jacques in zijn ogen keek, nadat hij haar een goddelijk orgasme had bezorgd, en de vlinders in haar buik voelde.

“Niet doen ouwe muts”, dacht ze bij zichzelf, “niet verliefd worden. Je bent voor hem een verzetje en dat is precies wat hij voor jou moet zijn.”

Jacques was echter niet bij haar weg te slaan en ging pas na de lunch richting huis. Hij had haar nog één keer naar een orgasme gebeft en was toen weggegaan met de belofte dat hij haar zou bellen.

“Mooi”, dacht Alicia bij zichzelf, “daar ben ik vanaf, want bellen doet hij toch niet.”

Hij neemt haar mee uit eten

Ze was dan ook stomverbaasd toen diezelfde avond de telefoon ging en ze de stem van Jacques aan de andere kant van de lijn hoorde. Na een kort gesprek zat ze stomverbaasd voor zich uit te kijken, want ze kon het nog steeds niet geloven. Hij had haar uitgenodigd voor een diner in een duur restaurant en ze had eigenlijk gelijk ja gezegd, voordat ze goed had nagedacht.

“Dit is gedoemd te mislukken”, ging door haar hoofd heen, toen ze zichzelf in de spiegel aan het bekijken was. “Maar ik zie er in ieder geval geil lekker uit.”

Ze kreeg een glimlach op haar gezicht en draaide nog één keer een rondje voor de spiegel. Ze had een sexy jurk, met een diep decolleté, lingerie, panty’s en lange laarzen aangetrokken. Als ze het dan toch ging doen, dan maar goed. Dan wist hij in ieder geval wat hij zou missen als hij haar zou dumpen.

Verliefd op een veel jongere man

Het was een geweldig diner, het eten was heerlijk en ze zaten niet om gespreksstof verlegen. Jacques was in zijn doen en laten een stuk volwassener dan de gemiddelde dertiger die ze kende. Ze had een paar jongere collega’s en dat waren af en toe nog van die schattige broekkies. Nu zat ze echter met een echte man aan tafel en ze had het idee dat de vlinders in de buik wederzijds waren.

Ze waren direct na het restaurantbezoek naar haar huis gegaan, want ze had in zijn oor gefluisterd dat ze hem heel snel naakt wilde zien. Het toetje werd overgeslagen en de ober stond ze een beetje verbouwereerd na te kijken toen ze vlug hun rekening betaalden en verdwenen waren, voordat hij het goed en wel doorhad.

Pijpen in de hal

Alicia was zo geil als een pak boter en ze waren nog niet binnen of ze ging gelijk in de aanval. Jacques had net de voordeur achter zich dichtgedaan en kreeg gelijk de speciale behandeling van zijn nieuwe liefde. De mooie oma ging op haar knieën en deed zijn pantalon naar beneden. Daarna volgde zijn onderbroek en hij kon een kreun niet onderdrukken, toen ze zijn grote pik in haar mond nam en hem begon te pijpen.

Had ze zich tijdens de eerste nacht nog een beetje ingehouden, dit keer ging ze helemaal los. Ze slikte zijn zaad door en sleepte hem vervolgens mee naar haar slaapkamer. Ze vielen wederom vroeg in de ochtend pas in slaap en Alicia werd wakker van de tong van Jacques die haar zachtjes aan het beffen was. Ze genoot van alle sex en wilde stiekem dat het nooit zou eindigen, maar ze was nogal realistisch.

Hij is ook verliefd op haar

Pas toen Jacques die middag met de boodschap kwam dat hij heftig verliefd op haar was, durfde ze hem helemaal toe te laten. Ze besloot, ondanks het leeftijdsverschil, om de uitdaging aan te gaan en binnen een maand woonden ze al samen. De familie van Jacques ontving haar met open armen en hij had haar al ten huwelijk gevraagd. De knappe oma vond het eigenlijk wat te snel gaan, maar ze hield zielsveel van hem en zei daarom toch direct ja.

Jacques had echter allang door wat er in haar hoofd omging, dus liet hij de trouwdatum in het ongewisse. Ergens eind volgend jaar, zei hij tegen iedereen als ze vroegen wanneer het huwelijk zou plaatsvinden. Alicia keek hem dan zielsgelukkig aan, want dat gaf haar anderhalf jaar om aan het idee te wennen.

De jongere broer van haar vriend

Haar nieuwe vriend had een jongere broer, een nakomertje, die tien jaar jonger was en die regelmatig bij ze kwam logeren. Alicia had een groot huis, dat had ze uit de echtscheiding overgehouden, waar een fantastische mancave inzat. Leon, de jongere broer, was er niet uit weg te slaan en hij kwam op een gegeven moment zelfs langs als zijn oudere broer er niet was. Dan dronk hij eerst snel een kopje koffie in de keuken met zijn schoonzus en vertrok vervolgens richting de mancave om te gaan gamen.

Alicia ging gewoon door met haar dagelijkse dingen en stoorde zich verder niet aan Leon. Ze maakte een stapeltje boterhammen voor hem klaar en dat was het wel. Daarna ging ze douchen en dat zou haar relatie met de jongere broer voor eens en voor altijd veranderen. Ze had zich net afgedroogd en had haar sexy onderbroekje aangetrokken, toen ze uit haar ooghoeken zag dat de badkamerdeur op een kier stond.

Ze wist gelijk dat Leon haar aan het bekijken was en besloot om hem op heterdaad te betrappen. Ze liep, zonder naar de deur te kijken, richting de wastafel. Dat was een stukje dichterbij de deur van de badkamer. Ze zette de kraan aan en vervolgens trok ze met een snelle beweging de deur open. Leon kreeg zowat een hartverzakking en dacht dat het met hem gedaan was toen ze hem bij zijn oor pakte en hem naar binnentrok.

Hij blijkt een voyeur te zijn

“Betrapt ventje”, zei ze quasi streng want ze vond het wel aandoenlijk. Stiekem was ze er best trots op dat een jongeman opgewonden van haar werd. “Leg maar eens uit waarom je naar je oude schoonzus aan het kijken bent?”

Leon kreeg een rood hoofd en begon te stotteren. Het duurde even voordat hij een begrijpbare zin er uit had gekregen: “je vertelt toch niets tegen m’n broer”, zei hij terwijl het huilen hem nader stond dan het lachen.

“Dat weet ik zo net nog niet”, zei Alicia die best geil was geworden van de situatie. Ze stond topless tegenover haar veel jongere schoonbroer, die ondanks de netelige situatie toch stiekem naar haar grote borsten aan het kijken was.

“Als je alles doet wat ik zeg en je niets zegt tegen iemand, ook niet tegen je vrienden, dan denk ik dat we tot een deal kunnen komen.”

Ze wachtte even totdat Leon geknikt had dat hij het begrepen had en zei vervolgens:

“Kleed je dan maar uit en snel een beetje.”

Leon deed automatisch direct wat er van hem gevraagd werd, want hij had wel door dat de situatie een beetje hopeloos voor hem was en hij beter naar zijn schoonzus kon luisteren.

Alicia keek verlekkerd naar de grote pik van Leon. Hij was nog groter dan die van Jacques en die had niet echt een klein exemplaar.

De volgende pagina van dit erotische sexverhaal

From:
Date: december 27, 2019

One thought on “Knappe oma met grote borsten pakt voyeur aan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *