Online Lingerie- en Latex Shop
Download nu de hele video!

Echtgenote heeft een orgasme nodig, ze heeft sex met haar schoonbroer

0 views
0%

Ze stort haar hart uit bij haar schoonbroer

Het huilen stond Els nader dan het lachen toen ze aan haar schoonbroer aan het vertellen was wat voor lul haar echtgenoot, zijn oudere broer, eigenlijk was. Hij was of weg op zakenreis of hij zat achter het internet, met de deur van zijn kantoor op slot. Ze wist bijna zeker dat hij affaires had en was dan ook vastbesloten om van hem te gaan scheiden.

Dat kostte haar moeite, want hij had tegen haar gezegd dat ze niet meer aantrekkelijk was en dat ze waarschijnlijk nooit meer een man zou krijgen.

Haar schoonbroer wist dat zijn oudere broer een lul was, maar dat het een lul van mega proporties was, dat was zelfs voor hem nieuw. Hij was blij dat ze ging scheiden, want dit was geen leven voor zijn schoonzus. Hij had ook nooit begrepen wat Els zag in zijn oudere broer, liefde maakt blind of iets dergelijks.

Gefantaseerd over seks met zijn schoonzus

Hij had vaak genoeg gefantaseerd over seks met zijn schoonzus en wat ze zouden doen. Als hij zich aftrok dan dacht hij aan haar terwijl ze op haar knieën zat en hem aan het pijpen was of dat ze zich van achteren liet neuken. Hij had geen flauw idee dat hij binnen een paar minuten zijn fantasieën in werkelijkheid mocht gaan uitleven.

“We hebben al niet heel veel seks en als we het doen, dan komt hij na vijf minuten klaar in me. Veel te kort voor mij om een orgasme te krijgen en ik moet eerlijk zeggen, ik hunker naar een heerlijk orgasme.”

Ze legde haar hand op de knie van haar schoonbroer en keek hem met een sensuele blik aan.

“Weet je dat ik vaak aan je denk, ook als ik seks met je broer hebt. Jij lijkt me een man die wel weet hoe hij een vrouw moet beminnen.”

Slaapkamer en mooie lingerie

Ze had het nog niet gezegd of ze voelde de lippen van haar schoonbroer op de hare en volgde een heftige tongzoen. Els voelde hoe haar schoonbroer haar op de bank duwde en met zijn hand naar haar rokje ging. Die trok hij omhoog en met zijn hand wreef hij over haar onderbroekje. Ze was in één keer super opgewonden geraakt en ze had niet gelogen. Ze had vaak genoeg gefantaseerd over seks met haar schoonbroer en nu stonden ze op het punt om elkaar lief te hebben.

Hij keek verlekkerd naar haar mooie borsten, een blik die ze allang niet meer in de ogen van haar toekomstige ex-echtgenoot had gezien.

“Kom”, zei ze met een hese stem, “we gaan naar de slaapkamer.”

Daar trok ze haar rokje en onderbroekje uit en lag ze in haar mooie zwarte lingerie helemaal klaar voor haar schoonbroer. Die wilde haar koste wat het kost een orgasme bezorgen en ging met zijn hoofd naar haar kutje toe. Hij begon haar te beffen en Els had het gevoel dat er in iets in haar lichaam ontplofte. Ze kreeg rillingen van het genot en Joey, haar schoonbroer, wist precies wat hij moest doen om haar klaar te laten komen.

Ze krijgt al snel haar eerste orgasme

Normaal kostte het best tijd om haar zover te krijgen, maar nu kwam Els binnen vijf minuten klaar en het was een heerlijk orgasme. Een groot gedeelte van haar seksuele frustraties kwam eruit en het voelde als een bevrijding. Het heerlijke gevoel stroomde door haar lichaam en ze moest heel eventjes bijkomen. Niet te lang, want ze wilde niets liever dan de mooie pik van Joey in haar mond hebben.

Ze was normaal niet zo happig op pijpen, maar bij Joey voelde het totaal anders. Ondanks dat dit pas de eerste keer was dat ze seks hadden, voelde het nu al vertrouwd voor haar. Ze begon hem oraal te verwennen en ze voelde dat hij ook al bijna op ontploffen stond. De mooie schoonzus had maar wat graag zijn zaad doorgeslikt, maar Joey bleek een ander idee te hebben. Hij wilde Els neuken en liet zijn pik uit haar mond glijden.

“Je weet niet hoe lang ik over dit moment gedroomd heb”, zei hij met een hese stem. Els was op hem gaan zitten en genoot van de grote pik in haar kutje, die in brand leek te staan. Ze begon hem te berijden en zei op haar beurt: “dat is wederzijds lieverd. Ik had gewoon met jou moeten trouwen, dan waren we nu nog steeds gelukkig.”

“Wat niet is kan nog komen”, zei Joey, die luid aan het kreunen was. Het kutje van Els voelde als een strakke handschoen om zijn pik en ze wist hoe ze hem gek moest krijgen.

“Ik wil je vanachter in me voelen”, zei Els die het heerlijk vond om de controle te nemen. Haar schoonbroer was daar zeer bevattelijk voor en dat beviel haar uitstekend. Ze wist dat ze op emotioneel vlak al met elkaar klikten en nu bleek ze op seksgebied ook een uitstekend koppel te vormen.

Els vond het lekker om verschillende standjes te doen en Joey had daar geen enkel probleem mee.

“Neuk me naar een tweede orgasme, lekker ding van me”, kreunde Els, die druk met haar vingers haar clitoris aan het verwennen was, terwijl Joey haar ritmisch aan het neuken was. Twee orgasme binnen tien minuten, dat is een godswonder bij mij, dacht ze toen ze voor de tweede keer was klaargekomen.

Ze trekt hem af en kijkt hoe hij klaarkomt

“Jij gaat nooit meer bij me weg”, zei Els een beetje lacherig. Ze hoopte dat hij niet schrok of vond dat ze gelijk territoriaal aan het doen was, maar ze meende het wel. Door een beetje te lachen kon ze zich er nog met een grapje afmaken als Joey negatief zou reageren.

Haar hart sprong echter over toen ze hem hoorde zeggen: “dat lijkt me een heel goed plan.”

Haar kutje was te gevoelig om verder te gaan met neuken, dus dook ze nog net niet op zijn pik af en begon hem weer te pijpen. Ze wilde dat hij ook klaarkwam en het liefst zou ze hem willen zien spuiten. Als hij echter liever in haar mond klaar wilde komen vond ze dat ook geen probleem. Haar enige doel was dat hij net zo goed aan zijn trekken zou komen als zij.

“Trek me alsjeblieft af”, zei Joey, “ik ga bijna klaarkomen en ik vind het geil als je kijkt.”

“Alsof hij mijn gedachten kan lezen”, dacht Els, terwijl ze op haar knieën ging zitten en zijn grote pik vastpakte. Ze voelde hoe hij op aan het zwellen was en wist dat ze hem maar een paar keer hoefde te trekken om zijn zaad te zien spuiten. Ze vond het ongelooflijk geil om te zien hoe zijn zaad uit zijn pik spoot en op zijn buik terechtkwam.

Ze bleef zachtjes aan zijn pik trekken om al het zaad er uit te krijgen en ging toen met haar mond naar zijn borst toe en begon zijn sperma op te likken. Ze had op de één of andere manier de drang om te proeven hoe hij smaakte en ze was bij hem gewoon al haar remmen kwijt leek wel. Dit zou ze nooit bij haar echtgenoot hebben gedaan.

Verder met de goede broer

Nadat ze naast elkaar lagen, een beetje uit te rusten voordat ze aan de tweede ronde begonnen zei Joey: “mijn broer is, als ik het goed heb, pas zaterdag weer terug. Dan hebben we drie dagen om je spullen hier weg te halen en bij mij neer te zetten. Wat ik dus eigenlijk wil zeggen en waar ik beter mee had kunnen beginnen: “nemen we verkering en trek je bij me in?”

Els keek hem met een gelukkige blik aan en moest bijna huilen toen ze zei: “natuurlijk lieverd van me, dan woon ik eindelijk bij de goede broer.”

Visited 97 times, 5 visit(s) today
From:
Date: augustus 14, 2021

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *