Flirten met oma's

Knappe naakte donkere vrouw geeft erotische massage met happy ending

0 views
0%

Knappe donkere vrouw heeft prachtig figuur

Hij is via een vriendin aan het adres gekomen van een knappe donkere vrouw, die fantastische massages scheen te geven. Hij had haar gebeld en was uiteindelijk voor de duurdere speciale behandeling gegaan, al had de masseuse zich niet echt uitgelaten over wat dat speciale dan wel niet was. Daar kwam hij snel genoeg achter toen ze de deur opendeed en hij zag dat ze alleen een dunne kamerjas aanhad. Nadat ze hem binnengelaten had, liet ze die kamerjas van haar schouders glijden en stond ze helemaal naakt voor hem.

Dat hij direct een stijve pik had gekregen, vond hij niet zo vreemd, want de knappe donkere vrouw heeft een fantastisch figuur. Hij wist even niet wat hij moest zeggen en liep achter haar aan richting de badkamer.

Een heerlijke naakte massage

“Het lijkt me handig dat jij nu ook je kleren uittrekt”, had ze gezegd en hij voldeed maar wat graag aan dat verzoek. Zijn erectie begon namelijk een beetje pijnlijk te worden in zijn strakke spijkerbroek. Nadat hij helemaal uitgekleed was, moest hij op een groot luchtbed gaan liggen en kreeg de massage van zijn leven. Ze wist alle stress uit hem te masseren. Dat maakte plaats voor iets waar hij geen rekening mee had gehouden en dat was pure opwinding.

Nadat ze met haar reguliere massage klaar was, moest hij zich omdraaien. De knappe donkere vrouw ging op zijn benen zitten en begon hem geil af te trekken. Daar hield ze het niet bij, want ze vertelde tussen neus en lippen door dat pijpen ook bij de “speciale behandeling” zat, of hij daar een probleem mee had?

Pijpen en zijn zaad doorslikken

Hij maakte een soort van kreunend geluid dat naar haar idee “nee” betekende, dus ging ze met haar hoofd naar zijn grote pik en begon hem geil te pijpen. Hij was zo relaxt van de massage en tegelijkertijd super opgewonden door alles wat er daarna gebeurde, dat hij zijn zaad niet lang kon binnenhouden. Dat bleek de masseuse geen enkel probleem te vinden, want ze slikte alles keurig door en likte daarna zijn eikel schoon. Ze deed dit niet voor alle klanten, maar van deze was ze zelf opgewonden geraakt en het was een tijdje geleden dat ze goed geneukt was.

“Wat denk je van de speciale “speciale behandeling”, die is helemaal gratis en houdt in dat je die grote pik in mijn natte kutje steekt, lijkt je dat wat?”

Visited 724 times, 5 visit(s) today
From:
Date: december 29, 2020
Pornosterren: Tatiana

7 thoughts on “Knappe naakte donkere vrouw geeft erotische massage met happy ending

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *