Online Lingerie- en Latex Shop
Flirten met oma's
Flirt met Vrouwen
Download nu de hele video!

Verlegen huisvrouw gaat vreemd

0 views
0%

De verlegen huisvrouw

Chloe is wat je noemt een verlegen huisvrouw. Ze is getrouwd met haar grote liefde van de middelbare school en dat is de enige waar ze ooit seks mee heeft gehad. De knappe vrouw heeft alle rondingen op de juiste plekken en meer dan eens heeft ze mannen achter zich aan gehad, die haar ervan probeerden te overtuigen dat vreemdgaan helemaal geen probleem is. Overigens niet alleen mannen, ze heeft zelfs een paar keer een vrouw gehad die het wel met haar wilde proberen. Ze is er echter nooit op ingegaan, want ze geloofde heilig in monogamie en ze dacht genoeg aan de seks met haar echtgenoot te hebben.

Ze waren nu bijna 10 jaar getrouwd en ze had precies het leven dat ze wilde hebben. Haar man verdiende genoeg met zijn eigen bedrijf, zodat zij thuis kon blijven en voor hem en de kinderen kon zorgen. Ze ging er prat op dat ze een goede huisvrouw was en je moest inderdaad je best doen om een plekje te vinden waar het niet blonk en glom, als je die al kon vinden. Haar seksleven was naar haar idee ook solide, want ze hadden één keer in de week seks en dat voelde goed. Zij lag onderop en haar man deed zijn ding totdat hij klaarkwam, als hij dan sliep dan masturbeerde ze zichzelf naar een orgasme en kon ze er weer helemaal tegenaan. Meer had ze niet nodig, tenminste, dat dacht ze.

Haar leven gaat drastisch veranderen

Er kwam namelijk iemand in haar leven die haar veiligheid, geborgenheid en gehuwde status overhoop dreigde te gooien. Juan was een financieel adviseur die haar man had ingehuurd om een aantal dingen te bespreken over een nieuwe hypotheek. Hij liet de huiselijke financiën aan zijn vrouw over en Chloe had aangegeven dat ze in dit geval wel wat hulp kon gebruiken. Haar echtgenoot had Juan zakelijk ontmoet en als een vriendendienst besloot de dure adviseur om hem en zijn vrouw te helpen. Er zat een grote opdracht voor hem aan te komen en op deze manier probeerde hij extra bonuspunten te scoren.

Vanaf het moment dat Juan was komen binnenlopen, voelde de verlegen huisvrouw zich niet echt op haar gemak. Ze was in de war, want vanaf het moment dat ze elkaar hadden begroet, gingen er allerlei emoties door haar heen die ze nog nooit had gehad. Het leek wel alsof hij een dierlijke aantrekkingskracht op haar had, die ze niet kon weerstaan. Juan wist welke invloed hij op vrouwen had en hij zag direct dat de knappe verlegen huisvrouw een makkelijk doelwit was. Hij wist ook dat hij er mee weg zou komen, omdat als zij vreemd zou gaan, ze er nooit met iemand over zou praten. Hij had er geen enkel probleem mee om in een goed huwelijk te stoken, dus begon hij haar subtiel te verleiden.

Hij gaf haar complimentjes en zorgde dat hij dicht bij haar in de buurt zat, tijdens het overleg over de nieuwe hypotheek. In het begin merkte hij dat ze probeerde om onder zijn invloed uit te komen, maar aan het einde van het eerste gesprek wist hij dat hij beet had. Er was eigenlijk geen tweede overleg nodig, maar ze ging direct in op zijn aanbod om dieper op de materie in te gaan en kijken of er meer mogelijkheden waren.

Masturberen na de eerste ontmoeting

Nadat ze hun afspraak bevestigd hadden en Chloe hem vriendelijk gedag had gezegd, ging ze direct naar de slaapkamer en deed iets wat ze nog maar heel weinig had gedaan in haar huwelijk, ze ging spontaan masturberen. Ze nam niet eens de moeite om haar jurk uit te trekken, die trok ze gewoon omhoog en ze ging met haar hand in haar onderbroekje. Het leek wel alsof haar kutje in vuur en vlam stond van de knappe financieel adviseur en dat vuurtje moest nodig geblust worden. Ze was nog nooit zo snel klaargekomen en in flarden zag ze in haar fantasie hoe Juan naakt voor haar stond en ze op haar knieën ging om zijn mooie pik in haar mond te nemen.

Ze had in het begin van hun huwelijk haar man wel eens gepijpt, maar die vond het maar niets en vanaf dat moment had ze nooit meer een penis in haar mond gehad. Nu wilde ze niets liever en op het moment dat hij in haar fantasie in haar mond klaarkwam, kreeg ze zelf ook een spetterend orgasme. De tweede afspraak was een paar dagen later en elke dag lag ze op bed om minimaal één keer te masturberen. Ze wist niet wat haar overkwam en ze probeerde de heftige gevoelens weg te drukken, maar dat bleek onmogelijk te zien. Ze was als een blok voor Juan gevallen en ze was bereid om al haar zekerheden overboord te gooien.

Sexy zomerjurkje en hoge hakken

Juan keek haar met zijn mooie glimlach aan, toen hij voor de tweede afspraak aan de tafel in de kamer zat. De verlegen huisvrouw was gaan winkelen en had een sexy zomerjurkje gekocht waarin haar grote decolleté goed uitkwam. Ze had een paar hoge hakken aan, die duidelijk ook nieuw waren en ze had meer makeup opgedaan dan de vorige keer. Chloe was helemaal buiten haar comfortzone gegaan en buiten de sexy kleding wist ze eigenlijk niet hoe ze het aan moest pakken. Ze wist zelf dat ze nooit de eerste stap zou nemen, maar dat hoefde ook niet. Al tijdens het begin van het gesprek nam Juan de regie in handen en voordat ze het doorhad was ze innig met hem aan het tongzoenen. Hij had zijn gezicht naar die van haar gebracht en automatisch had ze zijn zoen beantwoord. Ze voelde de tintelingen door haar heen gaan toen hij met zijn handen over haar zomerjurkje heenging en haar grote borsten stevig vastpakte.

Dat was het moment dat gezonde verstand een poging trachtte te doen om haar weer bij haar positieven te krijgen. Ze duwde Juan van zich af en zei ze zachtjes:

“Ik kan dit niet doen, ik ben getrouwd en dit is niet goed.”

Juan keek haar met een indringende blik aan en zei:

“Ik verplicht je tot niets, maar ik voel dat er een chemie tussen ons is. Maar goed, als je niet wil, dan laten we het hierbij en doen we alsof het nooit gebeurd is.”

Chloe keek hem aan en hij zag aan haar blik in zijn ogen dat ze aan het nadenken was. Ze was intelligent genoeg om te weten dat een relatie met Juan er nooit in zou zitten. Dit was geen man voor één vrouw en ondanks dat ze dreigde vreemd te gaan, tegen al haar principes in, hechte ze hier toch een grote waarde aan. Als ze seks zouden hebben gehad, dan was voor hem de magie eraf en zou hij haar laten vallen als een baksteen. Toch wilde ze ermee doorgaan, want het leek wel alsof hij een verborgen kamertje in haar hoofd had open weten te krijgen, waar ze haar seksuele verlangens goed had op weten te bergen.

“Als…”, begon ze voorzichtig, “als we het gaan doen, dan blijft het tussen ons en blijft het ons geheim?”

“Het is jouw keuze”, zei Juan, “en je kan er zeker van zijn dat ik mijn mond hou.”

Ze gaat vreemd met een andere man

“Dan moeten we opschieten, want ik heb weinig tijd, ik moet zo de kinderen ophalen van school”, zei de verlegen huisvrouw, die haar keuze had gemaakt. Ze stond op en deed precies wat ze in haar fantasieën en erotische dromen had gezien. Ze trok Juan van zijn stoel af en liep met hem achter zich aan naar de bank en duwde hem erop. Ze ging voor hem op haar knieën zitten en maakte zonder een woord te zeggen zijn broek los en trok die naar beneden. Chloe aarzelde heel even toen ze bij zijn onderbroek was aangekomen, maar trok die vervolgens ook resoluut naar beneden. Ze keek naar zijn grote pik, die half stijf was en voelde de tintelingen in haar kutje, het ging nu echt gebeuren, ze ging zijn penis in haar mond nemen.

Ze rook de sterke geur van zijn pik en dat zorgde voor nog meer opwinding en het liefst was ze op de bank gaan liggen en had hij haar mogen nemen. De mooie echtgenote had echter het idee dat als ze hem gepijpt had de betovering verbroken zou zijn en dat het haar enige misstap zou zijn in haar gelukkige huwelijk. Ze had haar hand om zijn pik gedaan en was hem zachtjes aan het aftrekken, voordat ze haar lippen om zijn eikel sloot en met haar tong cirkeltjes maakte rond zijn eikel. Ze had al heel lang niet gepijpt en ze hoopte dat ze een ervaren man als Juan zijn genot kon bezorgen.

Voor het eerst in hele lange tijd pijpt ze een man

Dat wat ze mistte aan ervaring maakte ze helemaal goed met de passie die in haar was losgekomen, want Juan zat vanaf het begin af aan te kreunen en ze voelde hoe zijn pik steigerde in haar mond. Ze kon niet zijn hele pik in haar mond krijgen, want die was een stuk groter dan die van haar echtgenoot en ze had het al te lang niet gedaan. Daar baalde ze een beetje van, want ze wilde hem alles geven op dat moment, maar het leek hem niet te deren. Met haar ene hand was ze zijn ballen aan het masseren en met haar andere hand trok ze hem af, terwijl ze met haar hoofd heen en weer ging. Ze voerde het tempo langzaam op en als ze voelde dat hij bijna klaar ging komen, stopte ze en bleef ze alleen zijn ballen kriebelen. Pas als ze voelde dat de drang om klaar te komen minder werd bij hem, ging ze weer verder.

Ze was er best trots op dat ze hem meer dan twintig minuten op het randje van een orgasme wist te houden en pas toen ze heel even naar de klok keek, die achter de bank aan de muur hing, schrok ze zich een hoedje. Ze moest al bijna weg om de kinderen op te halen, dus moest ze hem klaar laten komen. Ze voelde dat het niet lang meer ging duren en ze vond het vreselijk opwindend toen hij haar hoofd vastpakte en het ritme begon aan te geven. Hij neukte haar voorzichtig in haar mond en ze bereidde zich voor op zijn zaad dat hij in haar mond ging spuiten. Ze had op geen enkel moment overwogen om zijn pik uit haar mond te laten glijden als hij klaar ging komen. Ze had een drang in zich om zijn zaad te proeven en ze hoefde niet lang meer te wachten.

Hij liet een luide grom horen toen hij klaarkwam en Chloe voelde hoe hij nu met twee handen haar hoofd vasthield en in haar mond begon te spuiten. Ze slikte zo goed en kwaad als het ging alles door en ze kreeg een klein orgasme toen hij zijn laatste restje sperma in haar mond spoot. Ze stond snel op en zei zenuwachtig:

“Dit is het enige dat wij ooit gaan doen en ik ga er nog steeds vanuit dat je dit nooit aan iemand gaat vertellen.”

Een heftig orgasme

Juan stond op en trok zijn broek weer omhoog en luisterde hoe de verlegen huisvrouw zenuwachtig aan het praten was dat hij weg moest omdat ze haar kinderen moest ophalen. Hij was echter nog niet klaar met haar, want dit was voor hem nog maar het begin. Hij moest en zou deze mooie vrouw in zijn bed hebben en hij wist precies hoe hij dat voor elkaar ging krijgen. Hij wist dat haar woorden alleen maar bedoeld waren om zichzelf gerust te stellen en een barrière op te werpen om het niet uit de hand te laten lopen. De financieel adviseur zei niets, maar ging achter haar staan en hield haar stevig vast. Hij trok haar zomerjurkje omhoog en zijn hand verdween in haar onderbroekje en al snel had hij haar clitoris gevonden. Hij zoende haar in haar nek, terwijl hij haar clitoris begon te bewerken en al snel voelde hij hoe ze slap werd in zijn armen. Ze stond te trillen van genot en ze had precies drie minuten nodig om één van de heftigste orgasmes in haar leven te krijgen en dat alleen nog maar door gevingerd te worden.

Ze was nu helemaal aan hem overgeleverd en dat wisten ze allebei. Nadat ze weer een beetje vast op haar benen stond, draaide hij haar om en al snel stonden ze weer te zoenen. Uiteindelijk kwam Chloe vijf minuten te laat aan bij de school en ze had geen tijd gehad om zich om te kleden. Het leek wel alsof de blikken van de andere vrouwen die op het schoolplein stonden door haar heen prikten en iedereen kon zien dat ze net seks had gehad. Ze bracht haar kinderen naar haar ouders, want ze had een smoes verzonnen dat ze onverwacht belangrijk bezoek zouden krijgen, een klant van het bedrijf van haar man. Dat kwam wel vaker voor, dus haar ouders keken er niet van op en ze zouden zorgen dat de kinderen de volgende dag op tijd op school zouden zijn.

Een grote dildo en een nieuw lingeriesetje

De wat minder verlegen huisvrouw reed vervolgens naar een andere stad, waar niemand haar kende, en na enig zoeken had ze een dure seks- en lingeriewinkel gevonden waar ze een grote dildo en twee vibrators kocht. Ze had er thuis wel eentje liggen, maar dat was een kleintje en die zou na haar ervaring met Juan niet meer voldoen. Ze had ook een duur lingeriesetje gekocht en ze wist dat haar echtgenoot het moeilijk ging krijgen die nacht. Ze zat vol met schuldgevoel en ze was opgewonden, een combinatie die ze niet kende. Die middag voelde ze voor het eerst hoe het was om een grote dildo in haar kutje te hebben en ze fantaseerde dat het de lul van Juan was.

Die avond zei ze tegen haar echtgenoot dat ze een verrassing voor hem had. Ze maakte er een verhaal van dat ze een artikel had gelezen over een ingeslapen seksleven en dat ze wilde proberen om het spannender te maken. Ze had haar echtgenoot nooit verteld over de tweede afspraak met de financieel adviseur, want ze wilde geen slapende honden wakker maken. Ze had hem ook niet verteld dat de papieren niet opgestuurd zouden worden, maar dat ze die vrijdag naar het huis van Juan zou gaan om dat te gaan doen. Hij had alles allang klaarliggen en had er een verhaaltje van gemaakt dat ze het feestelijk moesten vieren met een goed glas champagne erbij. De knappe echtgenote wist precies wat er ging gebeuren als ze bij hem thuis zou zijn, maar ze had de kracht niet om er niet aan toe te geven. Beter gezegd, ze wilde er heen, want ze moest voelen hoe het was om door de mooie Zuiderling genomen te worden en haar opgekropte seksuele verlangens een uitweg te geven.

Een nieuwe seksleven voor de verlegen huisvrouw

De seks met haar man was fantastisch. Hij was er helemaal klaar voor toen ze in haar sexy lingeriesetje de slaapkamer kwam binnenlopen en ze zei dat ze een paar dingen wilde proberen die ze gelezen had. Hij had er zelfs geen probleem mee dat hij gepijpt ging worden en nooit verwacht dat hij meer dan één keer zou klaarkomen, zeker niet toen zijn echtgenote hem aan het berijden was en ze kreunde dat hij haar kutje vol moest spuiten. Hij herkende haar niet meer terug en hij genoot intens van zijn nieuwe passievolle echtgenote.

Vanaf dat moment was hun seksleven een nieuwe dimensie ingegaan en Chloe stelde zich gerust met de gedachten dat het zo had moeten zijn. De seks met Juan was beter dan ze ooit had durven dromen en haar intuïtie was juist gebleken. Nadat ze seks hadden gehad, liet Juan haar inderdaad als een baksteen vallen, maar daar had ze geen enkel probleem mee. Haar honger naar hem was gestild en het leek wel alsof ze een nieuw leven met haar echtgenoot was begonnen, een nieuw seksleven om precies te zijn.

De echtgenoot

Het volgende telefoontje vond plaats op het bedrijf van de echtgenoot van Chloe, na de intense seksavond.

“Hoi Juan, alles goed”

“He Erik, eigenlijk wel ja. Hoe is het bij jou?”

“Beter dan ik ooit had durven dromen. Het lijkt wel alsof ik een nieuwe vrouw in bed heb liggen. Oh, ik heb je contract net ondertekend.”

“Dat is mooi, wil je de video nog hebben?”

“Ja, stuur maar op als je hem daarna wel verwijderd.”

“Natuurlijk, wat denk je wel niet van me. Ik ben blij dat ons plannetje goed is gegaan. Mocht je me ooit nog nodig hebben dan hoor ik het van je.”

“Gaat helemaal goedkomen, ik zie je van de week op kantoor om alles te ondertekenen.”

“Ja, tot maandag en nog een heel fijn weekend.”

Visited 1.018 times, 13 visit(s) today
From:
Date: maart 10, 2023
Pornosterren: Chloe Surreal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *