Online Lingerie- en Latex Shop
Download nu de hele video!

Trio met 2 vrouwen na opwindende massage

0 views
0%

Een onverwacht trio met 2 vrouwen

Hij had een drukke tijd achter de rug en was aardig gestrest, maar zijn harde werken was beloond. Hij had een grote klant binnengehaald en de winstverwachtingen van zijn bedrijf waren met sprongen omhoog gegaan. De jonge CEO besloot om zichzelf te verwennen met een luxe massage, want dat zorgde er altijd voor dat de stress bij hem als sneeuw voor de zon was verdwenen. Via een vriend van hem had hij gehoord over een nieuwe en dure massagesalon, waar je er zeker van kon zijn dat je er stressvrij en weer fris en fruitig uit kwam lopen.

Ze likt zachtjes aan zijn eikel

Bij de reservering had hij voor de dure optie gekozen, de luxe massage special. Hij had nu wat geld te verteren en hij had lang genoeg zuinig geleefd, één uitspatting zou hem de kop niet kosten. Hij wist absoluut niet wat hij moest verwachten, maar begon een idee te krijgen toen er twee knappe jonge vrouwen in de massageruimte op hem stonden te wachten. Ze hadden niet de normale werkkleding van masseuses aan, maar ze zagen er gewoon sexy uit in hun witte body’s. De zekerheid dat het een ongelooflijke ervaring ging worden kwam al vrij snel. Hij werd door de ene vrouw gemasseerd, terwijl de andere vrouw tussen zijn benen dook en zachtjes aan zijn eikel begon te likken.

Het geld zeker waard

Door al zijn harde werk was de sex er ook bij ingeschoten de afgelopen tijd. Hij viel bijna van de massagetafel af toen hij de tong van de vrouw op zijn eikel voelde en besloot toen om alles over zich heen te laten komen. Hij ging een trio met 2 vrouwen hebben en ook nog eens 2 knappe jonge vrouwen. Dat was het extra geld zeker waard.

Visited 918 times, 4 visit(s) today
From:
Date: september 27, 2023
Pornosterren: Margo van Teese / Pure Kitty

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *