Flirten met oma's
Online Erotiek en Seksshop
Download nu de hele video!

Knappe blonde vrouw wil sex, haar vriend maakt geen enkele kans

0 views
0%

Blonde vrouw wil sex

Hij kwam thuis van kantoor en had de hele week keihard gewerkt. Het enige dat hij wilde was zijn pak uittrekken, een biertje te pakken en naar de televisie kijken. Hij was net op tijd om de wedstrijd van zijn favoriete team te kijken, iets waar hij zich al op had verheugd.

Zijn knappe blonde vriendin had echter andere plannen, die had al de hele week geen sex gehad en dat vond ze helemaal niets. De vrouw wil sex en niet zo’n beetje ook. Ze heeft geen behoefte om over de eettafel genomen te worden of een vluggertje op de bank. Ze wil passievolle sex, maar ze weet dat ze van goede huize moet komen om op te kunnen bieden tegen de sportwedstrijd op tv.

Passievolle sex in plaats van sport

Zoals in de video te zien is, maakt haar vriend geen enkele kans en kon hij pas de volgende dag naar een samenvatting van de wedstrijd kijken. Dit keer vond hij dat helemaal niet erg, want zijn team had toch verloren en hij had de beste sex van zijn leven gehad. Het leek wel alsof zijn vriendin nog geiler werd dan ze normaal was, als ze een week geen sex had gehad.

Hij was benieuwd wat hij zou gaan meemaken als hij de week erop weer weinig thuis zou zijn.

Visited 150 times, 2 visit(s) today
From:
Date: juli 4, 2022
Pornosterren: Alberto Blanco / Tiffany Tatum

One thought on “Knappe blonde vrouw wil sex, haar vriend maakt geen enkele kans

  1. wow wat een heerlijke video zo,n geile heerlijke vrouw wil ik ook wel zalig om eerst gek gemaakt te worden en daarna zalige sex te kunnen hebben kan haast niet wachten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *