Flirten met oma's
BE2 Online Dating
Flirten met oma's
Download nu de hele video!

Hij komt op het mooie kutje van zijn vroegere beste vriendin klaar

0 views
0%

Een onverwachte ontmoeting in de kroeg

Vanessa Decker is een knappe brunette die sinds kort weer aan het daten was begonnen, per ongeluk eigenlijk. Ze kwam uit een lange relatie en had eigenlijk besloten dat ze even klaar was me mannen. Het alleen zijn stond haar wel aan, ze hoefde met niemand rekening te houden en kon doen en laten wat ze wilde. Het enige dat ze mistte was het fysieke gedeelte van de relatie, de aanrakingen en gewoon het knuffelen. Ze loste dit op door meer te masturberen en het andere gedeelte zou ooit wel weer komen, had ze voor zichzelf bedacht.

Ze wist niet dat ze nog geen drie maanden later de liefde van haar leven zou tegenkomen.

De mooie Vanessa was een beetje van slag, want ze had net van een vriendin te horen gekregen dat haar ex-vriend alweer een ander had. Schijnbaar had hij haar ontmoet, net nadat het was uitgegaan, maar het zou zomaar kunnen dat hij met haar was vreemdgegaan. Het deed haar toch meer dan ze verwacht had, want ze had toch zes jaar van haar leven met haar ex doorgebracht en ze zouden zelfs gaan trouwen.

Vanessa had die middag vrij genomen, na het telefoongesprek met haar vriendin en deed iets wat ze normaal nooit zou doen. Ze zocht de eerste de beste kroeg op en nam een stevige borrel. De mooie brunette was net aan haar tweede begon toen ze iemand zijn keel hoorde schrapen achter zich. Ze draaide zich om en had bij voorbaat medelijden met de man die achter haar stond, was ze was in een bitchy mood en waarschijnlijk zou hij het gaan ontgelden.

Haar beste vriend van vroeger

Ze keek in het ontwapenende gezicht van haar beste vriend van vroeger, die ze al een hele tijd niet meer had gezien. Hij had samen met haar de lagere en middelbare school doorlopen en toen waren ze elkaar een beetje uit het oog verloren, want ze gingen allebei in een andere stad studeren. Het was altijd een platonische relatie geweest die ze hadden gehad, ondanks dat Vanessa eigenlijk wel zeker wist dat hij verliefd op haar was, maar dat had hij altijd goed weten te verbergen. Dat ze zelf ook verliefd op hem was geweest, had ze blijkbaar verdrongen.

“Hé Jeroen, tijd niet gezien”, zei ze en ze barstte in snikken uit.

“Oh, ik ben niet goed als het om vrouwen gaat, maar jij bent de eerste die in tranen uitbarst als ze me ziet. Ik moet toch eens een andere aftershave gaan nemen.”

Vanessa moest lachen door haar tranen heen en schudde met haar hoofd.

“Dit ligt niet aan jou, ik heb net een rotbericht gehad over mijn vreemdgaande ex en ik ben in een snotterige bui. Jij bent de eerste die ik tegenkom en nu zit je aan me vast, want ik moet mijn hele verhaal kwijt.”

“No problem”, zei Jeroen, die wel vaker in deze kroeg kwam. Hij had net nachtdienst gehad en kon niet slapen. Het was vrijdag en hij was de rest van het weekend vrij, dus leek het hem een goed idee om een biertje te gaan drinken en dan zou hij wel zien hoe de rest van de dag zou verlopen.

Alle mannen zijn grote lullen

Hij was stomverbaasd om zijn vroegere hartsvriendin aan de bar te zien zitten en hij had al gezien dat ze met haar hoofd niet op een goed plekje zat. Het was stil in de kroeg, dus hadden ze het rijk voor zich alleen en in een uur tijd was hij op de hoogte van haar relatie die was uitgegaan, dat haar ex een grote eikel was en dat ze helemaal klaar was met mannen.

“Dat zijn allemaal grote lullen”, zei ze een heel klein beetje aangeschoten, “behalve jij natuurlijk.”

Ze zat overigens niet alleen op praten, maar luisterde ook naar Jeroen zijn verhaal, vanaf het moment dat ze elkaar uit het oog hadden verloren. Hij had zijn studie computerwetenschappen afgemaakt en werkte nu tijdelijk voor een bedrijf waar hij de hele automatisering op de schop aan het gooien was. Uiteindelijk was zijn plan om zelfstandig IT-consulent te worden en hij was nu ervaring aan het opdoen.

“Mooi”, zei Vanessa, die onbewust een beetje met hem aan het flirten was, “dan kan jij de computer van mijn ex hacken en gaan we al zijn foto’s bekijken. Telkens als we zijn nieuwe sletje tegenkomen, tekenen we een snorretje en een baard op haar gezicht.”

Ze barsten allebei in lachen uit en Jeroen zei dat haar ex-vriend blij mocht zijn dat dit haar manier was om haar wraakgevoelens te uiten.

“Er zijn vrouwen die alle banden van zijn auto lek zouden steken en met een sleutel langs het lak zouden gaan.”

“Nah, tot zo iets verlaag ik me niet. Daar voel ik me te goed voor en zijn nieuwe vriendin schijnt toch een stuk lelijker te zijn dan ik ben, dus dat is zijn verlies.”

“Ik had me ook niet kunnen voorstellen dat ze het van jouw zo winnen qua schoonheid. Je ex moet wel een steekje los hebben zitten dat hij jou heeft laten gaan.”

Verliefdheid van vroeger

Dat was het moment dat Vanessa iets voelde terugkomen, dat ze lang verborgen had weten te houden. Op het moment dat ze allebei naar een andere universiteit gingen, had ze ergens gevoeld dat het een echt afscheid zou zijn, ondanks dat ze hadden geprobeerd om contact met elkaar te houden. Het leven kwam echter voorbij en ze hadden het allebei druk had ze zichzelf wijs gemaakt.

Het had haar heel verdrietig gemaakt en ze moest voor zichzelf uiteindelijk toegeven dat ze meer dan alleen een vriend had laten gaan. In al die tijd dat ze met elkaar omgingen was ze stiekem ook verliefd op hem, maar dat had ze ergens diep weggestopt, want ze had het te druk met zoeken naar de ideale partner, terwijl die al een paar jaar voor haar neus stond.

Ze ging met haar gezicht naar die van Jeroen toe en net toen hij wat wilde zeggen, kuste ze hem vol op de lippen. Het was aandoenlijk, want ze voelde hoe hij verstarde en pas toen ze met haar tong die van hem gevonden had, ontspande hij een beetje en gaf zich aan haar over. Ze stopten pas met zoenen toen de barvrouw vroeg of ze misschien een kamer wilden huren. Vanessa zag de verrassing in zijn ogen en besloot dat het een goed moment was om ervoor te gaan.

Alle vrouwen zijn kutten

“Voordat we verder gaan, ik heb iets vergeten aan je te vragen, je hebt toch geen vriendin hé?”

“Nee, dat is een paar maanden geleden uitgegaan, ze bleek iets meer interesse te hebben in mijn beste vriend dan in mij”, zei hij met een wat sip gezicht. “Dus ja, alle vrouwen zijn kutten enzo.’

Vanessa sloeg haar hand voor haar mond en zei:

“En ik maar lopen mekkeren over mijn labiele liefdesleven en niet eens naar jou luisteren. Ik kan me herinneren dat ik vroeger ook zo was tegen je, maar daar gaat vanaf nu af aan verandering in komen.”

“Verandering?”, vroeg Jeroen verbaasd, want die wist nog steeds niet waar hij in terecht was gekomen.

“Dat leg ik je later wel uit, eerst gaan we naar jouw huis toe. Ik vermoed dat je hier in de buurt woont, dus dat is dichterbij dan mijn appartement.”

“Ik woon inderdaad om de hoek, maar wat gaan we precies doen dan?”

“Je bent gelukkig nog steeds zo naïef als je altijd bent geweest. Dat vond ik altijd erg lief aan je en ik daar heb ik met mijn stomme kop nooit wat mee gedaan. Daar gaat nu echter verandering inkomen. Ik zal maar gelijk met de deur in huis vallen. We gaan seks met elkaar hebben, maar alleen als je beloofd dat we daarna netjes met elkaar gaan daten. Uit eten en naar de film enzo.”

Zijn grote liefde van vroeger wil seks met hem hebben

“Ben je serieus of gewoon dronken”, vroeg Jeroen, die even niet wist hoe hij het had. De grote liefde van zijn leven wilde seks met hem en ook nog daten. Het leek wel alsof zijn dromen allemaal tegelijk uitkwamen.”

“Bloedserieus en opgewonden”, zei Vanessa die de barvrouw wenkte en snel de rekening betaalde. Ze liepen naar buiten en het eerste dat de mooie brunette deed was Jeroen naar zich toetrekken en weer met hem zoenen. Alles leek voor haar op zijn plaats te vallen en ze hoopte innig dat dit ook voor Jeroen gold. Hij beantwoorde haar zoenen met dezelfde passie die zij erin had gegooid en dat stemde haar hoopvol.

Nadat ze zich eindelijk van elkaar hadden losgemaakt, liepen ze arm in arm naar het huis van Jeroen toe. Die had een verdieping in een oud pakhuis en Vanessa was blij verrast. Het zag er schoon en netjes uit en het grote bed stond er uitdagend bij.

“Van mijn oom gehuurd voor weinig, anders had ik dit niet kunnen betalen”, zei hij en daarna voegde hij er vol trots aan toe dat hij een optie had genomen om het te kopen. “Nu ik echt goed geld verdien zou ik het moeten redden, want hij vraagt niet de hoofdprijs.”

“Ik vind het prachtig”, zei Vanessa oprecht, want het was prachtig. Het was één grote ruimte waarin alles zat, van een prachtige keuken tot een zithoek met een grote televisie en geluidsinstallatie tot een bureau vol computerschermen en het bed.

Hij is ondersteboven van haar schoonheid

Ze liep naar het bed toe en begon zich uit te kleden, want het enige dat ze nu wilde was seks met haar vroegere beste vriend. Ze was zo blij dat ze hem was tegengekomen en dat hij, zonder dat hij het zelf wist, haar gevoelens weer op een rijtje had gekregen. Ze was ook blij dat ze die ochtend extra sexy ondergoed had aangetrokken, zonder dat ze eigenlijk wist waarom. Het had zo moeten zijn.

Ze keek Jeroen aan die nog steeds aangekleed en met open mond naar haar aan het kijken was. Hij nam haar schoonheid in zich op en dat gaf Vanessa een heerlijk gevoel. Ze moest toegeven dat het lang geleden was dat een man zo naar haar had gekeken. Haar ex-vriend in het begin, maar nu zag ze pas dat het al een paar jaar geleden was dat hij van haar genoot zoals Jeroen dat nu deed. Als hij dat trouwens ooit had gedaan, vroeg ze zich af.

“Genoeg over die lul”, dacht ze bij zichzelf en ze blokte hem helemaal uit haar gedachten.

“Als we seks gaan hebben, dan moeten we allebei naakt zijn”, zei ze met een sexy glimlach op haar gezicht en de situatie leek eindelijk tot Jeroen door te dringen. Vanessa was ondertussen op bed gaan liggen en nadat Jeroen zijn schoenen en broek had uitgetrokken kwam hij naast haar liggen en had het idee dat hij zich moest knijpen, om er zeker van te zijn dat dit niet één van zijn erotische dromen was.

Hij wist pas helemaal zeker toen hij zijn hand op haar mooie stevige borsten legde en hij haar hoorde kreunen. Zijn droomvrouw lag echt in zijn bed en ze wilde echt seks met hem hebben. Jeroen had geen enkele behoefte om er een vluggertje van te maken, want hij wilde van alles genieten. Het knaagde in zijn achterhoofd dat het misschien bij deze ene keer zou blijven, omdat ze aangeschoten was en ze weer in haar eigen realiteit zou terugkeren.

Ze wil dat het meer is dan één keer seks

“Je kent me als geen ander Jeroen, ik ben niet van de one-night-stands of de losse seks, dus als we dit gaan doen, dan gaan we wel kijken of we verder kunnen met elkaar. Ik weet dat ik je hiermee overvallen heb en ik neem het je ook niet kwalijk als je het bij deze ene keer wil houden, maar ik hoop vanuit de grond van mijn hart dat je er anders over denkt.”

“Wat denk jezelf lieverd”, zei Jeroen en keek haar verliefd aan, “we gaan hierna daten, wandelen, naar het strand, romantisch en klef doen en ik zou je eigenlijk direct ten huwelijk willen vragen, maar dat lijkt me een beetje needy en clingy, dus daar wacht ik nog een weekje mee.”

Vanessa kon niet anders dan lachen om zijn opmerking en het vertrouwde gevoel dat ze altijd had met Jeroen kwam weer helemaal terug. Ze voelde zich veilig en goed bij haar en ze vroeg zich af hoe het in hemelsnaam kon dat ze zo uit elkaar gegroeid waren.

Jeroen was ondertussen de liefde aan het bedrijven met haar borsten. Hij zoog aan haar tepels, hij kneedde erin en masseerde ze en dat liet de mooie brunette absoluut niet koud, maar ze moest het weten.

“Hoe komt het eigenlijk dat ons contact verwaterd is. Op een gegeven moment belde je en appte je minder en ik liet het eigenlijk aan me voorbijgaan, zonder dat ik er actie op ondernam.

Haar ex is een manipulatieve eikel geweest

“Je ex”, zei Jeroen en wachtte bedachtzaam, voordat hij verder ging, “hij was bij me gekomen en had me vriendelijk doch dringend gevraagd om het contact met jou te minimaliseren en het liefst er helemaal mee te stoppen. Volgens hem was hoorde het niet dat een vrouw een man als beste vriend had. Als ik er mee door zou gaan, dan kon het jou wel eens je relatie kosten.”

Hij zag Vanessa schrikken en wilde eigenlijk stoppen, maar ze gaf hem de kans niet.

“Ik wil alles horen, dus barst los, want het is nu mijn ex en we vinden het allebei een lul. En nee, maak je maar niet druk dat je een reboundje bent en ik weer naar hem terugga. Dat station is gepasseerd.”

“Jij was op dat moment helemaal into Mike en kon het over eigenlijk niets anders hebben dan je trouwplannen. Ik had het op dat moment zwaar, want het ging niet goed met me. Ik neigde naar depressiviteit door een aantal redenen, maar wilde jou daar niet mee lastigvallen, want je was gelukkig. Je zag niet dat Mike je steeds meer bij je vroegere vrienden vandaan hield en zelfs bij je familie. Ik had nog wel eens contact met je moeder en die zag het ook gebeuren, maar wilde net als ik dat je gelukkig was.”

Vanessa haar mond viel open en ze keek Jeroen verbijsterd aan. Je zag dat er een paar radartjes begonnen te draaien in haar hoofd en ze haar relatie in versneld tempo aan het afdraaien was.

Ze is een egoïstische trut geweest

“Jeeezus, wat ben ik een suffe kut geweest en wat erg”, zei ze uiteindelijk en ze pakte Jeroen stevig vast en drukte hem tegen haar borsten aan. “Ik heb het helemaal niet doorgehad, maar nu zie ik het pas. Ik dacht dat je een vriendinnetje had gekregen ofzo en ik heb niet eens de moeite genomen om zelfs maar een heel klein beetje rekening met je te houden. Ik had er voor je moeten zijn, maar ik was, en ben misschien nog steeds wel, een egoïstische trut. En dat allemaal om die vreemdgaande eikel.”

Ze pakte zijn gezicht vast en zoende hem vol op de mond en drukte hem zo stevig tegen zich aan, dat hij naar adem moest happen. Dat vond hij helemaal niet erg, want het zou een mooie dood zijn.

Hij zet haar niet naakt buiten de deur

“Ik hoop dat je me ooit kan vergeven en ik vind het eigenlijk een godswonder dat je nog naast me in bed ligt en blijkbaar seks met me wil hebben. Als ik jou was geweest en ik had in dezelfde situatie gezeten, dan had ik je nu waarschijnlijk gevraagd of je wilde vertrekken. Beter gezegd, ik had je het huis uit gezet in je ondergoed.”

“Gelukkig ben ik jou niet”, zei Jeroen die druk bezig was om de bh van zijn beste vriendin en nieuwe liefde los te maken, “en je hebt prachtige borsten, die ik nu eindelijk te zien krijg, dus ga ik je niet uit mijn bed zetten. Dat zou wel erg stom zijn, denk je ook niet. Ik zet je gewoon naakt buiten als we klaar zijn, dan heb ik er ook nog wat aan gehad.”

Vanessa mistte heel even dat het een grapje was en keek hem verschrikt aan. Pas toen ze de grote glimlach op zijn gezicht zag, slaakte ze een zucht van opluchting.

“Weet je wat het erge is. Ik kom er nu pas achter dat ik eigenlijk al die tijd gevoelens voor je had, maar op de één of andere manier heb ik daar met m’n stomme hoofd nooit aan toegegeven. Ik was bang om je als vriend te verliezen en dat was een domme gedachtegang. We hadden het gewoon moeten proberen.”

Langzaam zijn heerlijke pik berijden

Vanessa trok ondertussen het t-shirt van Jeroen over zijn hoofd en ging met haar mond naar zijn tepels. Ze begon er aan te zuigen en ondertussen wreef ze met haar hand over zijn onderbroek, waarvan de stof strak stond. Ze hielp hem met het uittrekken van zijn onderbroek en ze begon zachtjes aan zijn pik te trekken.

“Even kort samenvattend, voordat we aan de seks gaan beginnen, want om eerlijk te zijn hou ik het niet. Ik ben de domme egoïstische kut in het verhaal, ik ben verliefd op je en jij staat in je volste recht om me te gebruiken en me daarna in mijn nakie buiten te zetten. Mocht het laatste het geval zijn, dan gaan we in ieder geval intens genieten van de seks en zien we elkaar nooit meer. Alleen zou ik het wel prettig vinden als ik me eerst mag aankleden, je bent zo naakt als je zonder kleren in de hal staat.”

Ze had Jeroen ondertussen op zijn rug op het bed geduwd en had zich over zijn mooie pik laten zakken en begon hem langzaam te berijden.

“Mijn korte samenvatting”, zei Jeroen met een beetje moeite, want het strakke kutje van zijn vriendin voelde alsof hij thuis gekomen was. Hier hoorde zijn pik in te zitten en het was nog beter dan hij ooit had durven dromen.

“Mijn korte samenvatting”, begon hij opnieuw, “ik ben ook verliefd op jou, ik zou je nooit naakt buiten de deur zetten, ook niet met kleren aan. Ik wil heel graag kijken of we kans van slagen hebben en je zegt de rest van je afspraken af voor het weekend, want we blijven bij elkaar in bed liggen en doen niets anders dan praten en seks hebben. Beter gezegd, seks hebben en we praten ook nog wat.”

“Dat is het beste plan dat ik tot nu toe gehoord heb”, zei Vanessa, die heerlijke dingen met haar onderlichaam aan het doen was. Ze was zijn pik aan het melken en Jeroen begon langzaam in haar kutje te stoten op zoek naar het juiste neukritme.

Hij moet op haar mooie kutje klaarkomen

“Er is een klein dingetje waar ik wel eens over gefantaseerd heb met jou”, zei ze en Jeroen keek haar trots aan en zei triomfantelijk: “dus je hebt over me gedacht, terwijl je aan het masturberen was. Dat is mij nou nooit gebeurd over jou.”

“Ja, lul, dat was toen ik nog twijfelde over een relatie en vriendschap en uiteindelijk besloot om voor het laatste te gaan. Je kan die grijns dus van je gezicht halen. Wat ik dus wilde vertellen is dat ik graag wil dat je op mijn kutje klaarkomt. We hebben nog een heel weekend, dus je kan in me en op me klaarkomen wat je maar wilt, maar dit is onze eerste keer en ik wil dat het speciaal voor mij en voor jou is.”

Jeroen begon ondertussen harder in haar te stoten, want zijn opwinding had de overhand gekregen. “Uw wens is mijn bevel, schone dame”, zei hij en daarna hoorde je alleen nog maar het geluid van twee mensen die elkaar in de seks gevonden hadden. Hij had het nu overgenomen en legde haar op haar rug, want hij wilde haar aankijken tijdens het neuken. Hij wilde genieten van haar knappe gezicht, haar heerlijke borsten en prachtige lijf.

Dat ze gezegd had dat hij overal in en op haar mocht klaarkomen, had hem nog geiler gemaakt en stiekem zag hij voor zich hoe hij haar stevige borsten bedekte met zijn zaad. Hij was haar nu sneller aan het neuken en zag diezelfde borsten heen en weer zwaaien en hij had nog steeds moeite met geloven dat hij zijn grote liefde eindelijk voor zichzelf had.

Hij was zo in de ban van waar ze mee bezig waren, dat hij bijna zijn belofte vergat en net voordat hij ging klaarkomen, wist hij met enige moeite zijn pik uit haar mooie kutje te halen en trok zich er vervolgens boven af. Vanessa keek gebiologeerd naar zijn spuitende pik en toen ze voelde hoe zijn zaad op haar kutje terechtkwam, kreeg ze een tweede orgasme. De eerste had ze al tijdens het neuken te pakken en deze was nog intenser. Ze sloot haar ogen om er van te genieten en Jeroen ging naast haar liggen en nam haar in zijn armen.

“Ik heb me sinds tijden niet zo goed gevoeld”, zei ze snikkend, “en ik besef me nu pas wat voor manipulatieve eikel mijn ex is geweest. Ik wilde het gewoon niet zien en ik zie nu pas dat ik blij mag zijn dat jij er nog steeds voor me bent en mijn twee beste vriendinnen me nog niet hebben opgegeven.”

Ja, ze hebben verkering

Ze bedacht zich wat en zei met een timide stemmetje. “ik hoop dat je het niet erg vindt, maar ik moet ze bellen ergens dit weekend om te zeggen dat ik een idioot ben en dat ik een nieuwe verkering heb.”

“Euhhh…, we hebben toch verkering he?”, vroeg ze voorzichtig na een korte pauze.

“Ja, we hebben verkering, ga jij met je vriendinnen bellen, dan ga ik even snel boodschappen doen want ik heb niet genoeg in huis voor een heel weekend en maandag en dinsdag.”

“Wat is er maandag en dinsdag dan?”, vroeg Vanessa onschuldig, niet doorhebbende wat Jeroen bedoelde.

“Dan ga jij ook vrij nemen, want we moeten nog een romantische strandwandeling maken, selfies nemen bij een strandclub, lunchen op het terras bij een hippe tent en champagne drinken op het dakterras.”

“Heb jij een dakterras”, zei Vanessa, die uit het bed sprong en bijna door de kamer huppelde. “Kunnen we daar naakt rondlopen en meer doen, zonder dat iemand ons ziet?”

De blowjob van zijn leven op het dakterras

Jeroen knikte alleen maar en nam zijn mooie nieuwe vriendin aan de hand mee, naar zijn trots. Een beschut dakterras, waar je met gemak een mannetje of twintig op kwijt kon.

“Oh ja”, zei Vanessa, die Jeroen op de loungebank duwde die er stond, “ik moet wel wat kleren ophalen ergens van het weekend. Als je dat niet erg vindt en ik hoop dat je het volgende wat ik ga doen ook niet erg vindt.”

Jeroen zag hoe ze op haar knieën voor hem ging zitten en hij sloot zijn ogen. Hij had altijd gedacht dat Vanessa een beetje preuts was en haar niet direct gezien als een vrouw die op een dakterras op haar knieën zou gaan om hem te pijpen, maar daar had hij zich danig in vergist. Hij voelde hoe de knappe vrouw haar lippen om zijn eikel sloot en hem de beste blowjob gaf die hij zich kon herinneren.

Niet dat hij er veel had gehad, maar daar ging het niet om. De mond van Vanessa was warm en zacht en zijn keiharde pik voelde er heerlijk in. Ze maakte er een erotische ervaring van die nieuw voor hem was, door zijn eikel te likken en geen gevoelig plekje over te slaan. Plekjes waar hij het bestaan niet eens van afwist. Ze wist hem al snel op het randje van een orgasme te krijgen en hem daar ook te houden. Als ze voelde dat hij klaar begon te komen, stopte ze en hield ze haar mond over zijn penis heen en ging pas weer door toen de drang om klaar te komen bij hem was verdwenen.

Ze ging vervolgens langzaam met haar hoofd heen en weer en telkens als ze gestopt was, voerde ze het tempo iets op, totdat hij het punt had bereikt dat het niet meer uitmaakte wat ze deed. Hij zou gaan klaarkomen en hij kon er niets meer tegen doen. Vanessa voelde dit perfect aan en ging nog iets sneller met haar hoofd heen en weer, terwijl ze hem met haar hand aftrok. Hij wilde nog zijn pik uit haar mond halen, voordat hij zou gaan spuiten, maar dat was niet de bedoeling. Ze gromde boos en sloot haar lippen nog steviger om zijn pik en kreeg vervolgens een grote lading te verwerken, die ze probleemloos doorslikte. Ze bleef net zo lang aan zijn pik zuigen, totdat er geen druppel meer uitkwam en likte zijn eikel helemaal schoon.

Een prachtig nieuw leven

“Daar was ik even aan toe”, zei ze terwijl ze opstond en naast hem ging zitten. Ze zoende hem op zijn mond en hij merkte dat ze een beetje opgewonden was van alle emoties en besloot dat ze even toe waren aan iets anders.

“We gaan douchen en dan op pad, want ik moet mijn nieuwe vriendin aan iedereen laten zien. Bel als je klaar bent met je vriendinnen en spreek voor mijn part me ze af, want ik denk dat je wat minder hyper bent als je alles aan ze uitgelegd heb. Dan ga ik rustig douchen en even mijn ding doen en hoor ik wel wanneer je klaar bent.”

Hij kreeg een dikke zoen op z’n mond en het volgende moment was ze verdwenen van het dakterras en hoorde hij de douche gaan lopen. Jeroen sloot zijn ogen en was aan het nagenieten. De emoties sprongen bij hem ook door zijn hoofd heen en hij was intens blij dat hij besloten had om nog even een biertje te gaan drinken. Het begin van een prachtig nieuw leven.

Visited 974 times, 16 visit(s) today
From:
Date: mei 29, 2023
Pornosterren: Vanessa Decker

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *