Online Lingerie- en Latex Shop
Download nu de hele video!

Vernedering, mooie prijsvrouw gaat voor het geld

0 views
0%

De vernedering komt nog voor de mooie prijsvrouw

Remy is een mooie prijsvrouw die precies weet wat ze wil en hoe ze het kan krijgen. Ze is een echte golddigger die ervoor zorgt dat mannen verliefd op haar worden en niet meer zonder haar kunnen en dan plukt ze de mannen kaal door hun bankrekening te plunderen of te gaan scheiden en er met de helft vandoor te gaan. Haar slachtoffers zijn als was in haar handen, zeker als ze eenmaal seks met haar hebben gehad, en vergeten dat er nog iets bestaat als huwelijkse voorwaarden of speciale contracten.

Na haar laatste scheiding zat ze aardig in de slappe was, maar de mooie prijsvrouw heeft er een hekel aan om haar eigen geld uit te geven, dus besloot ze om een nieuw slachtoffer uit te kiezen die haar van credit cards, cadeaus en een dure auto kon voorzien. Ze had al iemand op het oog, die ze was tegengekomen via een kennis van haar en alle tekenen vertoonde dat ze hem in haar macht kon krijgen. Het enige dat ze nog hoefde te doen was met hem naar bed te gaan om de deal rond te maken.

Ze was met hem gaan daten en had zich gedragen als een keurige nette vrouw die pas op de derde date zoende en na de vierde date misschien over seks zou nadenken. Normaal als ze geil was dan wilde ze nog wel eens een man oppikken om keiharde seks mee te hebben. Dan maakte het haar niet uit of de man geld had of niet maar ging het erom wat hij in de slaapkamer kon waarmaken.

Ze probeert een nieuw slachtoffer binnen te halen

Met deze man ging het haar echter niet om de seks, maar om zijn geld. Seks zou ze wel bij één van haar minnaars kunnen halen als ze zich de nieuwe echtgenote kon noemen. Hij had haar meegenomen naar een duur restaurant en haar een prachtig cadeau gegeven. Haar golddigger hart sloeg er helemaal van over en ze besloot dat het een geschikt moment was om naar de volgende fase van haar plan te gaan.

Ze maakte hem subtiel de hele avond en gek en ze zag in zijn ogen dat hij klaar was om binnengehaald te worden. Het moet gezegd worden, ze zag er subtiel sexy uit. Ze had een prachtige strakke jurk aan die recht deed aan haar mooie vrouwelijke vormen. Het opgestoken haar van de mooie prijsvrouw zag er prachtig uit en om het af te maken had ze een paar hoge hakken aan. Ze wist Marcel, haar nieuwste slachtoffer, serieus geld had want ze was opgehaald door een auto met chauffeur, die nu ook weer voor het restaurant op ze stond te wachten.

Ze heeft haar plan al klaar

Ze had hem op het internet tot in de detail nagetrokken en ze wist dat hij een succesvol zakenman was die de eigenaar was van een aantal succesvolle bedrijven. Remy had ook een paar foto’s van zijn huis gezien en ze kon zich al voorstellen dat ze daar de scepter zou zwaaien. Dan zou ze eerst al het bestaande personeel ontslaan en vervangen door haar eigen jaknikkers. Vervolgens zou ze hem vervreemden van zijn familie en vrienden en hem totaal afhankelijk van haar maken. Een plan dat ze al een paar keer had uitgevoerd en tot nu toe heel goed had gewerkt.

De mooie Remy had hem op de achterbank van de limousine gezoen en toegelaten dat hij met zijn handen over haar lichaam mocht gaan. Allemaal keurig en netjes en ze had zijdelings naar zijn erectie gekeken die ervoor zorgde dat de regio in zijn kruis nogal strak stond. En geld en nog een mooie pik ook, ze was helemaal niet ontevreden. Nu hoefde ze de komende tijd haar gouden kutje het werk te laten doen en ze was binnen.

Ze genoot van de luxe dat haar nieuwe leven haar zou gaan bieden. De chauffeur hield de deur voor haar open en een vrouw, de manager van het huishouden, nam de jas van haar aan en bracht haar naar de huiskamer. Die vrouw zou de eerste zijn die ontslagen zou worden, want ze was veel te knap en ze wilde dat haar toekomstige man al zijn aandacht alleen aan haar zou besteden.

Champagne en ongelooflijk goed gebeft worden

Ze dronken champagne in de prachtige huiskamer en ze liet steeds een beetje meer toe. De mooie prijsvrouw zorgde ervoor dat haar strakke jurk stukje bij beetje omhoog trok en ze wreef over zijn kruis om zijn erectie in stand te houden. Hij moest naar haar smachten en het liefst zo opgewonden zijn dat hij gelijk klaar zou komen als hij zijn pik in haar kutje zou steken. Ze dacht dat ze binnen was, toen hij haar me smekende ogen aankeek en ze wilde net voorstellen om naar de slaapkamer te gaan.

Het volgende moment voelde ze hoe hij haar onderbroekje uittrok en op zijn knieën voor haar ging zitten. Dit kwam niet voor in haar plannetje en ze wilde op gaan staan en fake boos worden, maar toen voelde ze zijn tong op haar kutje en wat ze niet had verwacht, ze werd spontaan opgewonden en geil. Hij leek wel een magische tong te hebben en ze voelde iets dat ze al een tijdje niet had gevoeld. Ze zou heel snel klaar gaan komen.

Normaal had ze daar de tijd voor nodig, maar het leek wel alsof hij van een andere planeet kwam als het om beffen ging. Hij was haar clitoris meedogenloos maar ook zacht aan het bewerken en toen hij een paar vingers in haar kutje stak, voelde ze een genotsexplosie door haar lijf schieten. Haar “slachtoffer” had direct haar G-Spot gevonden en bewerkte die terwijl hij in hoog tempo aan haar opgezwollen clitoris aan het zuigen was.

Ze had haar ogen gesloten en haar hoofd in de leuning van de bank gedrukt en hoe graag ze ook wilde, ze kon de opbouw van haar orgasme niet tegenhouden. Dat was precies wat ze niet wilde, want daarmee dreigde ze de controle te verliezen. Ze probeerde nog slapjes om hem weg te duwen, maar hij had totaal geen boodschap aan haar. Hij bleef doorgaan met het bewerken van haar kutje en clitoris en haar onvermijdelijke orgasme kwam nog vrij onverwachts. Haar kutje leek in brand te staan en ze zag sterretjes, iets dat haar nog nooit was overkomen. Ze drukte haar onderlichaam omhoog tegen zijn mond en tong aan en hij leek haar lichaam en haar genotservaring tot in de details door te hebben.

Ze is alle controle kwijt en komt klaar

Hij ging langzaam door met het beffen en likte nu zachtjes aan haar clitoris, terwijl hij voorzichtig met zijn vingers heen en weer ging in haar kutje. Dat zorgde ervoor dat het wel leek alsof haar orgasme nooit meer zou ophebben. Net op het moment dat het echt te gevoelig werd, stopte hij en ging naast haar zitten en nam haar in zijn armen. De mooie prijsvrouw had zich helemaal aan haar orgasme overgegeven en drukte zich tegen de gespierde borstkas van Marcel aan. Ze trilde als één van haar vibrators en heel langzaam werd haar orgasme minder en kon ze weer een beetje straight gaan nadenken.

Ze moest iets doen om de rollen weer om te draaien en de controle terug te krijgen. Marcel was haar echter voor, want hij tilde haar op alsof ze een veertje was en het volgende moment lag ze op de grote eettafel en had hij haar benen een beetje uit elkaar gedaan. Hij had zich snel uitgekleed en ze voelde hoe hij zijn grote pik tegen haar kletsnatte kutgaatje aandrukte en het volgende moment trok haar kutje strak om zijn heerlijke lul. Het was een hele tijd geleden dat ze zich zo goed gevuld had en ze was nog een heel klein beetje in tweestrijd. Ze kon nu stampij gaan maken en te redden wat er te redden viel of ze kon zich overgeven aan zijn passie en lust.

Neuken en een multipel orgasme

Hij had namelijk niet alleen een grote pik, hij wist hem ook te gebruiken. Ze voelde hoe hij zelfs haar baarmoeder raakte, iets waar ze ongelooflijk opgewonden van raakte. Hij had een neukritme dat haar het genot gaf waar ze al een hele tijd naar op zoek was. De nieuwe man in haar leven wisselde op het juiste moment echter van snelheid door haar harder te neuken of juist teder en erotisch. Hij hield haar op het randje van een orgasme en ze kon niets anders doen dan intens te genieten.

Het multipele orgasme dat haar lijf overnam was er eentje zoals ze nog nooit had gehad en ze wist vanaf dat moment dat ze verslaafd was aan die mooie grote pik en de man die hem wist te gebruiken. Niet echt het goede uitgangspunt voor een golddigger. Ze lag totaal uitgeput op de eettafel bij te komen van haar orgasme en ze wist dat ze even niets meer kon hebben. Het was een keihard en lang orgasme geweest en dat terwijl ze nog maar net aan de seks begonnen waren.

Haar hele plan dat ze gemaakt had dwarrelde in stukken door haar hoofd heen en ze vroeg zich alleen maar af of Marcel ook was klaargekomen. Ze had niets gevoeld, maar dat was misschien niet zo raar want het enige wat haar lichaam gevoeld leek te hebben was haar overweldigende orgasme. Ze voelde dat hij zijn pik uit haar kutje had gehaald en ze ging er maar vanuit dat hij klaargekomen was. Dat was dan tenminste nog iets.

Pijpen en in haar mond geneukt worden

Ze stond voorzichtig op en draaide zich om en keek in het gezicht van Marcel, die een prachtige glimlach op z’n gezicht had, waar ze nog net niet in verdronk. Ze voelde hoe hij voorzichtig op haar schouder drukte en zonder tegenstand liet ze zich op haar knieën duwen. De mooie prijsvrouw wist wat er ging gebeuren en ze werkte totaal niet tegen, integendeel, toen ze zijn grote pik voor haar gezicht zag bungelen deed ze automatisch haar mond open en begon hem te pijpen.

Ze gooide alles wat ze in zich had in de strijd om zijn orgasme enigszins te laten evenaren met die van zichzelf. Remy probeerde zelfs om zijn hele pik in haar mond te krijgen, maar daar moest ze nog even aan werken. Met haar hand was ze naar de basis van zijn pik gegaan en ze trok hem zachtjes af, terwijl ze wonderen aan het verrichten was met haar mond. Ze was vastbesloten om het lot weer aan haar kant te krijgen door hem een ongeëvenaarde orale sekservaring te geven. De prijsvrouw dacht dat ze op de goede weg was, want ze hoorde Marcel kreunen en ze versnelde haar bewegingen om hem snel klaar te laten komen. Marcel had echter andere plannen, want net toen ze hem zover dacht te hebben pakte hij haar hoofd stevig vast en begon haar ordinair in haar mond te neuken. Dat had ze wel vaker meegemaakt, dus had ze er geen problemen mee. Ze ademde gewoon door haar neus in en liet toe dat hij met zijn eikel tegen haar keel aandrukte. Om eerlijk te zijn vond ze het zelfs vreselijk opwindend om zo gebruikt te worden, iets dat ze nog nooit aan iemand had laten merken. Dat zou namelijk betekenen dat ze de situatie niet meer in eigen hand had en daar kon ze heel slecht tegen.

Dat station was blijkbaar bij Marcel allang gepasseerd, want ze gaf zich ook hier aan over. Ze liet zich door hem in haar mond neuken en keek zelfs met haar mooie ogen omhoog, Ze wist dat mannen dit op de één of andere manier extra geil vonden. Het leek alleen geen invloed te hebben op Marcel die perfect in staat bleek te zijn om zijn klaarkomen te beheersen. Hij bepaalde wanneer hij klaarkwam en dat voelde Remy ook. Hij stootte nog een paar keer in haar mond en het volgende moment was ze aan het slikken. Door haar ervaring lukte het haar om alles door te slikken zonder een druppel te verliezen. Ze likte automatisch zijn eikel schoon en toen hij zijn pik uit haar mond haalde zat ze doodstil op de vloer en vroeg ze zich af wat er in godsnaam gebeurd was.

 
 

 
 

De beste seks die ze ooit heeft gehad

Marcel pakte haar op en ze liep gedwee achter hem aan op weg naar de slaapkamer. Onderweg keek ze even snel in één van de spiegels die op hun route hing en ze zag dat haar keurige kapsel geruïneerd was en haar make-up een beetje aan het doorlopen was. Ze was een schim van de keurige gekapte en geklede prijsvrouw die bij hem aan tafel in het restaurant had gezeten.

Die nacht voelde ze wat het was om seks te hebben. Al haar voorgaande ervaringen konden de prullenbak. Hij bezorgde haar een paar hoogtepunten die voor altijd in haar geheugen gegrift zouden staan. Het leek wel alsof hij haar door en door kende, want langzaam brak hij haar golddigger mentaliteit af en liet de echte Remy naar boven komen. Dat was iets waar ze altijd doodsbang voor was geweest en nu moest ze door de zure appel bijten.

Een diner in een heel duur restaurant

Met haar laatste restje aan wilskracht wist ze nog net aan te voorkomen dat hij haar onderdanigheid helemaal uit haar had getrokken. Ze werd de volgende ochtend, na een luxueus ontbijt op bed door de privéchauffeur naar huis gebracht en het eerste wat ze deed was haar mooie strakke jurk uittrekken en dook ze haar bed in. Ze was doodop van de opwindende seks en de vele orgasmes die ze had gehad en haar gedachten maalden als een draaikolk door haar hoofd. Ze wist dat ze er nu uit moest stappen want anders zou ze verloren zijn. Het probleem was dat haar emoties de overhand hadden genomen en ze problemen had om haar eigen logische gedachten te volgen.

Marcel had haar in een houdgreep en dat wist ze. Hij nam een week lang geen contact met haar en dat zorgde ervoor dat ze een mentaal wrak werd. Ze had een aantal berichtjes naar hem gestuurd, maar geen antwoord gekregen. Net toen ze besloten had dat het bij die ene avond zou blijven, kreeg ze een appje van hem.

“Trek je mooiste jurk aan en zorg dat je er elegant uitziet, Andre staat over twee uur bij je voor de deur.”

Ze schrok zich een ongeluk want het was heel erg kort tijd. Het kwam niet eens in haar op om de uitnodiging af te slaan, want twee uur later zag ze eruit om door een ringetje te halen en wachtte ze op het belletje van de privéchauffeur. Die was keurig en beleefd tegen haar, maar liet niets los over hun bestemming en uiteindelijk gaf ze het vragen stellen op en besloot ze het gewoon maar af te wachten.

Hij reed haar naar het duurste restaurant dat in de omgeving te vinden was. Daar werd ze naar een speciale ruimte gebracht, bestemd voor de allerrijksten en Marcel was daar eentje van. Ze hadden volledige privacy en diep van binnen wist Remy wat er zou gan gebeuren. Ze wist ook dat ze er elk moment kon uitstappen, maar op de één of andere manier kon ze dat niet. Het eten werd discreet op tafel gezet en er stonden een paar hele goede flessen wijn op tafel. Ze durfde niet eens te raden naar de prijs, maar ze wist dat een modaal gezien er een maand op kon overleven.

Ze probeert de controle terug te krijgen

Remy had eindelijk een beetje lijn weten te krijgen in haar gedachten en ze besloot om voorzichtig te kijken of haar plan niet in een aangepaste versie toch kon worden doorgezet. Ze merkte dat Marcel haar alle aandacht gaf die ze wilde hebben en het leek wel alsof hij zich langzaam aan haar overgaf. Ze besloot om te kijken of ze haar magische invloed op haar slachtoffers nog niet kwijt was en bracht het onderwerp heel subtiel op de manager van het huishouden. De knappe brunette die iets te grote borsten had. Ze liet heel voorzichtig merken dat ze zenuwachtig werd van die vrouw en dat ze had gezien dat de vrouw misschien iets teveel aandacht had voor Marcel. Nog niets over haar ontslaan of iets dergelijks, maar gewoon het zaadje planten.

Remy dacht de tijd te hebben om zaadje te laten groeien en haar te ontdoen van de knappe vrouw. Het ging haar niet eens om de vrouw, maar ze wilde gewoon kijken of ze Marcel onder haar invloed had. Die keek haar met een ernstig gezicht aan en knikte begrijpend. De mooie prijsvrouw kreeg een subtiele glimlach op haar gezicht, want ze dacht dat ze het pleit nu al gewonnen had. Ze kwam er echter snel achter dat dit niet het geval was.

De eerste vernedering en hoe ze er aan toegeeft

Het ene moment keek Marcel haar nog verliefd in haar ogen en het moment erop hoorde ze hem zeggen:

“Onder de tafel”

Verder niets, alleen het zinnetje dat nogal dominant uit zijn mond was gekomen en totale vernedering voor haar betekende. Tenminste, wat ze dacht te kennen aan vernedering. Ze keek hem verbluft aan en wilde opstaan en zich gepikeerd omdraaien en de vip-ruimte uitlopen. Ze had de hoop dat Marcel haar zou tegenhouden, maar toen ze bij de deur stond en zich nog één keer omdraaide, wist ze dat dit niet zou gaan gebeuren. Marcel keek haar met een neutraal gezicht aan en Remy dacht hard na over de gevolgen. Dat Marcel echt rijk was had ze allang door, rijker dan al haar voorgaande slachtoffers en de gedachte aan een nog grotere bankrekening weerhielden haar o de deur open te doen en daadwerkelijk te vertrekken. Dat was niet het enige, misschien nog wel belangrijker was de dominante houding van Marcel waar ze zich eigenlijk met hart en ziel aan over wilde geven.

Ze twijfelde maar draaide zich vervolgens resoluut om en zonder een woord te zeggen ging ze onder de tafel en schoof ze langzaam naar Marcel toe. Ze knoopte zijn broek los en haalde zijn magnifieke pik tevoorschijn en begon die te pijpen. Ze merkte dat hij nog een glas wijn inschonk en er echt voor ging zitten. Ze merkte ook dat hij nog even met zijn smartphone bezig was tijdens haar pijpbeurt en ze voelde zich als een dure hoer die aan alle wensen van de klant moest voldoen. Niet eens zo’n slecht gevoel dacht ze bij zichzelf terwijl ze Marcel naar een hoogtepunt pijpte. Hij kwam voor een tweede keer in haar mond klaar en ze slikte weer alles door. Daarna likte ze zijn pik keurig schoon en borg die weer op in zijn broek.

Nog steeds zonder een woord te zeggen, kwam ze onder de tafel vandaan en zag de tevreden blik op Marcel zijn gezicht. Ze was er stiekem een beetje trots op dat ze dat voor elkaar gekregen had. Tien minuten later zaten ze weer in de limousine en reden ze naar Marcel zijn huis.

“Je weet dat je elk moment er tussenuit kan stappen hé”, zei Marcel onderweg, “je gaat niets tegen je zin in doen, dat begrijp je hopelijk.”

Een mooie vrouw beffen

De mooie prijsvrouw knikte alleen maar en ze vroeg zich af wat het volgende was dat Marcel voor haar in petto had. Ze wist gelijk wat het was toen de mooie vrouwelijke hoofd van de huishouding de deur opendeed en ze helemaal naakt was. Ze keek naar het prachtige figuur van de mooie vrouw en haar grote borsten en ze moet zeggen dat ze niet alleen onder de indruk was, maar ook voorzichtig tintelingen in haar kutje voelde. Remy had namelijk nog iets wat ze verborgen had weten te houden. Ze was namelijk biseksueel, een kant van haar die ze alleen toegestaan had op een paar trips naar het buitenland. Daar versierde ze of liet zich versieren door mooie vrouwen en had e heerlijke lesbische seks.

Ze keek in het gezicht van Ellen, de knappe vrouw, en zag dat die emotieloos was. Ze stond gewoon mooi naakt te zijn en dat was het. Remy keek naar Marcel en bedacht dat het geen enkele zin had om tegen hem tekeer te gaan en te vragen wat dit inhield. Het enige dat er dan gebeurde was dat ze bij Andre op de achterbank kon gaan zitten en ze weer een ervaring rijker was als ze thuis haar zonden zat te overdenken.

Ze liepen met z’n drieën naar de huiskamer en Marcel ging in zijn luie stoel zitten. Op het tafeltje ernaast stond een glas port en een plank met wat kaasjes. Er stond ook een asbak waar een hele dure sigaar inlag en Marcel stak die aan en ging onderuit zitten. Ellen was ondertussen met haar benen wijd op de bank gaan zitten en Remy begreep dat ze nogal wat op haar knieën moest gaan zitten tijdens deze vreemde relatie die ze aan het opbouwen was.

Eigenlijk alweer een vernedering, maar eentje die ze wel zag zitten. Ze was aardig opgewonden geraakt van de mooie naakte vrouw, dus pakte de mooie bovenbenen vast van Ellen en ging met haar hoofd naar haar kutje. Ze rook naar seks en opwinding en Remy voelde het even duizelen in haar hoofd. De opwinding had heftig toegeslagen. Het feit dat ze een vrouw zou gaan beffen terwijl Marcel er naar aan het kijken was, maakte haar ontzettend geil. Die man wist haar te bespelen als een dure viool en alle juiste snaren op het juiste moment te beroeren. Ze liet haar tong zachtjes over de clitoris van Ellen gaan en ze voelde dat de mooie vrouw lichtjes begon te schokken met haar onderlijf. Ze draaide rondjes met haar tong over haar clitoris en wisselde dat af met eraan te zuigen en snel en hard met haar tong eroverheen te gaan.

Het schokken van het onderlijf van Ellen werd heftiger en al na een minuut of zeven voelde ze hoe de vrouw haar hoofd vastpakte en die tegen haar kutje aandrukte. De mooie Ellen drukte haar dijen tegen het hoofd van Remy, die daar rekening mee had gehouden. Het was een beetje lastig ademen, maar dat weerhield haar er niet van om Ellen een daverend orgasme te bezorgen. De knappe brunette kwam me nogal wat geluid klaar en Remy was zeer tevreden over haar befkwaliteiten. Haar kutje stond ondertussen in vuur en vlam en het enige dat ze eigenlijk wilde was de grote pik van Marcel er inhebben.

 
 

Milffinder
 
 

Pagina 2 van de vernedering van de prijsvrouw

Visited 702 times, 7 visit(s) today
From:
Date: januari 3, 2024
Pornosterren: remy lacroix / Steven St. Croix

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *