Flirten met oma's
Download nu de hele video!

Knappe Franse echtgenote heeft seks onder de douche

0 views
0%

Te laat voor het feest

Bertram liep te ijsberen door de huiskamer, ze zouden naar een feest van een collega van hem toegaan, maar het afgesproken tijdstip zouden ze niet gaan halen. Zijn vrouw, Jeanette, was pas vijf minuten geleden gaan douchen en daarna moest ze nog de juiste kleding vinden, zichzelf opmaken en nog wat andere activiteiten ontplooien die noodzakelijk zijn voor vrouwen die op hun paasbest ergens willen verschijnen.

Hij kent zijn vrouw een beetje, dus hij was al drie uur van tevoren begonnen met haar aan te sporen om haast te maken. Ze kregen zelfs ruzie en Jeanette riep, toen ze boos de trap opliep, dat ze nog zeeën van tijd had en dat hij niet zo moest pushen. Hij had besloten om haar niet verder aan te sporen en had gehoopt dat ze op het moment van vertrek in vol ornaat de trap af zou komen lopen.

Zijn vrouw voelde niet alleen nattigheid toen ze onder de douche stapte, Bertram ook. Die was naar de slaapkamer gelopen en hoorde in de naastgelegen badkamer dat de douche tot leven kwam. “Dit kan niet waar zijn”, dacht hij bij zichzelf. Hij begon te koken en wilde woedend de badkamer binnenstappen en zijn voor van alles en nog wat uit gaan maken. De boze echtgenoot had zijn hand al op de deurklink, toen hij een ingeving kreeg.

Hij liep weer naar beneden, pakte zijn mobieltje en belde zijn collega op met een smoes dat Jeanette iets verkeerds gegeten had en al een uur op de wc zat. Zijn collega wenste haar beterschap en vond het jammer dat ze niet konden komen, maar overmacht is overmacht. Nadat hij zijn mobieltje had neergelegd en weer naar de slaapkamer was gelopen, kleedde hij zich helemaal uit en liep naakt de badkamer binnen. Zijn vrouw stond een beetje vreemd te kijken toen hij bij haar in de douche kwam stappen. Ze was namelijk net klaar en wilde zich gaan afdrogen en gaan omkleden.

Seks onder de douche

Betram zei niets maar begon zijn vrouw te strelen en te betasten op een manier waarvan hij wist dat ze er opgewonden van raakte. Ze riep dat ze hier helemaal geen tijd voor had, maar maakte geen aanstalten om onder de douche vandaan te stappen. Integendeel, ze gaf zich helemaal over aan de liefkozingen van haar echtgenoot en ze voelde dat haar kutje kletsnat aan het worden was. Ze zette de douche weer aan en richtte die op haar kutje en Bertram wist wat er van hem verwacht werd. Met z’n vingers zocht hij haar opgezwollen clitoris en begon haar te vingeren. Dat zorgde al snel voor een eerste orgasme bij Jeanette, die deze onverwachte seks wel kon waarderen.

Franse echtgenote vindt het heerlijk om te pijpen

Nadat haar kutje wat tot rust was gekomen, ging ze op haar knieën voor hem zitten en drukte haar grote tieten omhoog. Ze vond het heerlijk om tussen haar borsten geneukt te worden en Betram, die het in het begin helemaal niks vond, stopte gelijk zijn pik ertussen en begon haar tieten te neuken. Telkens als z’n eikel bij haar mond in de buurt kwam, likte ze eraan en uiteindelijk nam ze zijn hele pik in haar mond. Ze vond pijpen heerlijk en ze begon hem oraal te verwennen. Bertram moest ondertussen zijn uiterste best doen om de mond van zijn vrouw niet in één keer vol te spuiten en besloot, toen hij het bijna niet meer in kon houden, om te gaan neuken. Hij liet het gevoel dat hij klaar ging komen wegebben en nam plaats op het zitje naast de douche. Jeanette liet zich over z’n pik zakken en begon hem heerlijk te berijden. In haar achterhoofd ging nog wel een alarmbelletje af dat ze zo nooit op tijd voor het feest zouden komen, maar ze had al snel besloten dat dit van later zorg zou zijn.

Ze genoot van de grote pik van haar echtgenoot, maar ze kreeg een beetje spierpijn van het berijden ervan, dus werd het de hoogste tijd voor een ander standje. Ze steunde met haar handen op de muren van de douche en boog voorover. Hierdoor kon Betram haar van achteren neuken; toch wel één van haar favoriete standjes. Ze kwam keihard klaar toen hij haar hard aan het stoten was en ze moest even stoppen met neuken, want het leek wel alsof zij stilstond en de douch om haar heen draaide.

Ze wordt naar haar derde orgasme geneukt

Nadat ze wat minder sterretjes zag, ging ze weer op haar knieën om de pik van haar man weer keihard te pijpen, zodat ze weer met een frisse start aan het neuken konden beginnen. Ze was dolblij dat Bertram de gave had om zijn orgasme zo lang mogelijk uit te stellen, want zij was al bijna aan haar derde toe. Als met haar vriendinnen aan het roddelen was over hun respectievelijke echtgenoten, dan hoorde ze dat die blij mochten zijn als hun man het langer dan een minuut of zeven volhield. Ze besloot hier een beetje in mee te gaan, want ze wilde geen van haar vriendinnen wijzer maken dan ze al waren. Misschien kwamen ze dan op het idee om iets met Bertram te gaan proberen, omdat ze thuis niet goed geneukt werden.

Dit keer was het haar beurt om op het zitje plaats te nemen en ze was blij dat ze een beetje lenig was, anders was het een te moeilijk standje geworden. Ze begon al snel te hijgen en kreunde dat het een lieve lust was. Ze voelde dat haar orgasme zich aan het opbouwen was en ze zette zich schrap. Dat was het moment dat Bertram stopte met neuken en ze kon een kreet van teleurstelling niet onderdrukken. Die kreet maakte al snel plaats voor nieuw hard gekreun omdat haar man op z’n knieën was gegaan en haar kutje aan het beffen was.

De schat weet precies wat ik nodig heb”, dacht Jeanette bij zichzelf en ze besloot dat hij haar die avond weer eens lekker in haar kontje mocht neuken. Zelf vond ze kontneuken niet zo bijzonder, maar ze wist dat Bertram er verzot op was, dus liet ze hem eens in de zoveel tijd zijn gang gaan. Trouwens, als hij zo door bleef gaan dan mocht hij al zijn fantasieën op haar loslaten en haar gebruiken zoals hij wilde. Ze voelde de tintelingen door haar lichaam schieten, door de ervaren tong van haar man die heerlijke dingen met haar clitoris deed. Jeanette kwam wederom hard klaar en Bertram stopte pas met beffen toen ze zijn hoofd wegduwde omdat het te gevoelig werd. Ze moest zich aan het bankje vasthouden en na een minuut was ze pas weer een beetje bij de tijd.

Haar echtgenoot spuit haar kutje vol

Nu ga jij klaarkomen schat”, zei ze terwijl ze ging verliggen, zodat hij haar goed kon neuken. Ze zat al snel in het ritme en ze vond het heerlijk toen haar man zijn pik uit haar kutje haalde en die voor haar mond hield. Ze begon automatisch te likken en wist even niet wat Bertram van plan was. Daar kwam ze snel genoeg achter toen hij haar omhoog tilde en zelf op het bankje ging zitten. Hij wilde dat ze hem klaar zou neuken en Jeanette wilde niets liever dan zijn warme zaad in haar gevoelige kutje voelen. Ze begon hem dan ook geil te berijden en lette even niet op de spierpijn dat ze kreeg. Ze ging steeds sneller en uiteindelijk voelde ze dat zijn eikel groter werd en daarna spoot hij de eerste stralen sperma in haar strakke kutje.

Dit was te lekker voor haar en ze greep Bertram stevig vast toen ze er nog een vierde orgasme wist uit te persen. Ze stond te wankelen op haar benen en zei tegen Bertram dat ze even moest gaan liggen, maar dat ze dan wel later op het feest zouden komen.

Welk feest?”, zei Bertram met een geile glimlach op z’n gezicht. Dit was veel beter dan in een rondje zitten en het met zijn collega’s die hij elke dag zag over het weer, het voetbal en zijn hypotheek te hebben.

”Oh jij had ook al geen zin”, zei Jeanette terwijl ze in lachen uitbarstte. Bertram vertelde dat hij ze gebeld had en een smoes had verzonnen om er niet naar toe te hoeven.

Mocht je één van de vrouwen spreken die wel op het feest was, je had een voedselvergiftiging en je zit nu nog steeds op het toilet?, zei hij lachend.

Dat heb je goed gedaan”, zei Jeanette terwijl ze naar haar nachtkastje liep en er een potje glijmiddel uit haalde. Ze ging op haar rug op het bed liggen en gaf het potje aan haar echtgenoot.
Wat denk je, heb je zin om me in mijn kontje te neuken?

From:
Date: september 2, 2018
Pornosterren: Katerine Moss

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *