Online Lingerie- en Latex Shop
Download nu de hele video!

Vriendin met grote borsten heeft seks in de badkuip

0 views
0%

Vriendin met grote borsten is opgewonden

“Eindelijk, de verbouwing is klaar”, zei Hetty, zijn vriendin met grote borsten. “Je weet wat dat betekent hé.”

Ze keek hem geil aan en trok langzaam haar topje over haar hoofd. Zijn lekkere mollige vriendin had het allemaal goed voorbereid, want ze had geen bh aangetrokken, zodat haar grote natuurlijke borsten gelijk topless waren. Ze vond het nog steeds super opwindend dat ze haar vriend na al die jaren nog steeds een instant stijve kon bezorgen, door alleen haar grote tieten te laten zien. Ze trok vervolgens haar spijkerbroek uit en maakte er een showtje van, totdat ze helemaal naakt voor hem stond. De mooie vrouw draaide een rondje en was helemaal in de mood toen ze haar vriend hoorde verzuchtte:

“Wat ben jij toch een mooie lekkere vrouw.”

“Dat hoort elke vrouw maar al te graag en dat verdient een beloning, denk je ook niet?”, zei ze terwijl ze naast hem op de bank ging zitten.

Ze konden eindelijk relaxen na twee maanden in de verbouwstress gezeten te hebben, maar het was het waard. Ze had een droombadkamer en de keuken was helemaal vernieuwd. Verder hadden ze wat dingen in de huiskamer gedaan en een nieuwe stereo-installatie en een hele grote televisie gekocht. Kortom, ze was blij en ze wilde beginnen met het inwijden van hun nieuwe badkamer.

Ze trekt hem af met haar grote borsten

“Wat denk je ervan als ik die lekkere grote pik van je eens ga aftrekken en dat we daarna lekker in bad gaan?”

“Ik hou je niet tegen”, zei haar vriend, die ondertussen snel al zijn kleren had uitgetrokken. Zijn vriend met grote borsten kan heel erg goed aftrekken en het enige dat hij hoefde te doen was achterover te gaan zitten en te genieten. Hij voelde hoe ze haar hand om zijn pik deed en hem eerst langzaam begon af te trekken, terwijl ze met haar andere hand aan zijn ballen kriebelde. Ze ging steeds ietsje sneller om vervolgens te stoppen en weer langzaam verder te gaan. Ze drukte haar grote borsten tegen hem aan en het was dat ze snel in bad wilde gaan om daar verder te gaan met de seks, anders had ze meer tijd genomen voor de aftrekbeurt. Nu besloot ze om het proces enigszins te versnellen en zei dat hij op de bank moest gaan liggen.

Ze zorgde ervoor dat zijn mooie pik tussen haar grote tieten kwam en begon hem vervolgens met haar borsten af te trekken. Het was een inspannend standje voor haar, maar eentje waarvan ze wist dat ze hem daarmee binnen zeer korte tijd klaar kon krijgen. Dit keer was geen uitzondering, want twee minuten later voelde ze hoe hij zijn rug kromde en zijn pik omhoog stootte. Het volgende moment voelde ze zijn zaad op haar gezicht en grote borsten terechtkomen en melkte ze hem langzaam leeg door zachtjes met haar grote tieten heen en weer te blijven gaan. Nadat ze hem heel even had bij laten komen, sprong ze vrolijk op en zei:

“Oh jee, ik ben helemaal vies geworden door je. De hoogste tijd om van ons nieuwe bad gebruik te gaan maken.”

Visited 381 times, 1 visit(s) today
From:
Date: februari 23, 2023

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *