Online Lingerie- en Latex Shop
Flirten met oma's
Download nu de hele video!

Hij gaat bijna trouwen maar kan zijn knappe schoonzus niet weerstaan

0 views
0%

Knappe schoonzus komt onverwacht langs

Nog twee weken en dan gaat hij trouwen met de vrouw van zijn dromen. Een mooie intelligente blondine die een strak figuur en mooie grote borsten heeft. Je zou zeggen dat hij niets meer te wensen heeft en dat is ook zo, ware het niet dat hij ook nog een knappe schoonzus heeft. Zij is de jongere zus van zijn vrouw en hij heeft altijd een zwak voor haar gehad. Hij was zijn toekomstige vrouw en haar jongere zus in een kroeg tegengekomen en het was dat Marianne, de knappe schoonzus, al bezet was, anders had hij waarschijnlijk voor haar gegaan. Uiteindelijk bleek de oudere zus toch beter bij hem te passen, maar het gevoel voor Marianne was eigenlijk nooit meer verdwenen. Het sudderde op de achtergrond en telkens als hij haar zag, dan sloeg zijn hart een beetje over.

Hij had het fantastisch met de oudere zus en zou met niemand liever willen trouwen en was absoluut monogaam, totdat zijn knappe schoonzus hem met een bezoekje vereerde. Zijn vrouw was een weekend weg met haar beste vriendinnen voor een vrijgezellenfeest en precies op die avond, toen hij dacht lekker met een biertje in zijn hand naar het voetballen te gaan kijken, ging de deurbel. Het bleek Marianne te zijn, die in opdracht van haar zus langskwam om hem gezelschap te houden. Hoezo de kat op het spek binden.

Dit had hij niet zien aankomen

Het was uitermate gezellig en Marianne deed alsof ze de voetbalwedstrijd machtig interessant vond en dronk lekker een biertje met hem. Hij keek af en toe stiekem opzij en hij moest zijn best doen om geen stijve te krijgen. Ze had een truitje aan met een diep decolleté en hij vroeg zich in stilte af hoe haar grote borsten er uit zouden zien. Hij deed verder niets en hield gepaste afstand, want hij wilde zijn vrouw niet bedriegen. Hij wist ook dat haar jongere zus gelijk alles door zou vertellen als hij maar een poging zou wagen en dan kon hij de bruiloft wel vergeten.

“Oh ja”, zei Marianne vrolijk, “je moet aan het werk. Buiten dat ik je gezelschap kom houden moest ik je er ook aan helpen herinneren dat er nog kaartjes verstuurd moeten worden aan de bruiloftsgasten. Een soort van herinnering. Totaal overbodig, maar mijn zus stond erop. Dus hop naar de keuken, dan zorgen we dat het snel af is en kunnen we een film kijken ofzo.”

Hij was blij dat Marianne hem eraan hielp herinneren want hij zou het geheid vergeten zijn en dan had hij bonje met zijn vriendin. Ze waren druk bezig met de kaarten en de enveloppen toen Marianne opeens iets zei waardoor hij totaal van slag was:

“Ik ben hier met nog een andere reden. Mijn lieve zus weet dat ze een soort van tweede keuze was die avond en daar maakt ze zich, ondanks dat ze verschrikkelijk veel van je houdt, toch een beetje druk om. Je kent mijn zus, die komt gelijk met een radicale oplossing en zelfs voor haar doen is deze bijzonder. Ik ga seks met je hebben, zodat je niet meer heimelijk over me hoeft te fantaseren, maar een ervaring rijker bent. Nu heb ik je altijd heel erg leuk gevonden en als ik toen niet bezet was, hadden wij waarschijnlijk nu hier gezeten om de herinneringskaarten voor onze bruiloft in enveloppen te doen. Mijn zus denkt dus dat het voor mij ook therapeutisch is, want ze weet ons huwelijk waarschijnlijk toch op een scheiding zou zijn uitgelopen, omdat we teveel van elkaar verschillen. Ze kent ons blijkbaar iets te goed.”

Toestemming van zijn vrouw om zijn knappe schoonzus te neuken

Hij zat haar met open mond aan te kijken en wist even niet wat hij van de situatie moest denken. Hij wist dat zijn toekomstige vrouw af en toe best met vreemde oplossingen voor problemen op de proppen kon komen, maar dit sloeg alles.

“Je neemt me in de maling hé”, zei hij met een grote glimlach op zijn gezicht, “je zit alles op te nemen en dit is één of andere test van mijn vrouw.”

“Ik kan je verzekeren dat het niet zo is”, zei Marianne heel overtuigd, “als het goed is krijg je zo een berichtje binnen.”

Er viel een diepe stilte en nog geen 30 seconden later ging zijn telefoon en kreeg hij inderdaad een WhatsAppje van zijn vrouw binnen. Ze had een selfie gemaakt van haar en haar vriendinnen, terwijl ze aan één of andere workshop pottenbakken bezig waren. Zij was niet zo van de kroegen en de strippers, dus was het een heel keurig netjes weekend en het zag er naar uit dat de dames zich uitstekend aan het vermaken waren.

“Hier gaat alles goed”, stond erbij, “zo aan de wijn in het vakantiehuisje en domme spelletjes doen. Kan niet veel beter. Zeg tegen Marianne dat je ervan houdt om in mijn mond klaar te komen, dan kan ze daar wat mee doen. Vermaak je lieverd en ik kan niet wachten om je weer te zien. Kus xxxx.”

Nu was hij echt totaal van slag en hij liet het WhatsAppje aan zijn knappe schoonzus lezen.

“Zie je wel”, zei ze en ze keek hem met een verlangende blik aan, “ik weet het, het kan nog steeds een test zijn, maar dat is het risico dat je moet nemen. Ik ben er het hele weekend voor je en daarna praten we er nooit meer over. Dus wat wordt het.”

Hij boog zich met zijn hoofd voorover en begon met zijn knappe schoonzus te zoenen, die hem vervolgens nog even een hartverzakking bezorgde.

“Nou, ik ga maar weer”, zei ze vrolijk en stond op, “je bent finaal voor de test gezakt, maar je kan uitstekend zoenen, dat moet ik je nageven.”

Ze barste in lachen uit toen ze zijn verbijsterde blik zag en gaf hem snel weer een zoen op zijn mond, voordat hij totaal in zou storten.

“Grapje”, zei ze nog een beetje na hikkend van het lachen en vervolgens trok ze haar trui over haar hoofd. Ze had sexy zwarte lingerie aangetrokken en dat had duidelijk effect op hem, want hij keek haar met ogen open aan. Een blik vol met lust en passie, waar ze zelf aardig opgewonden van raakte. Ze trok zijn t-shirt over zijn hoofd en dat was het moment dat hij zeker wist dat dit geen test meer was. En al zou het een test zijn, hij was te ver heen om ermee te kunnen stoppen.

Hij beft haar naar een orgasme

Hij stond op en drukte zijn knappe schoonzus tegen de muur van de huiskamer aan en begon zachtjes aan haar prachtige grote borsten te likken.

“Ga alsjeblieft door. Ik ben het hele weekend van jou en je mag klaarkomen waar je wil”, zei Marianne kreunend en ze werd helemaal gek toen hij op zijn knieën ging en haar strakke yoga pants uittrok. Hij begon haar kutje te beffen en ze wist dat haar eerste orgasme heel snel zou komen. Het was geen heftig orgasme, maar als dit het begin zou zijn, dan zou het een heel goed weekend worden.
 
 

 
 

Neuken en heel veel standjes

“Neuk me alsjeblieft, ik wil die dikke pik van je in mijn kutje voelen. Je schoonzus wil door je geneukt worden.”

Hij legde haar op de eettafel en ze kwam bijna nog een keer klaar toen hij zijn pik diep in haar stootte. De gevoelens waren zo intens en ze had het idee dat ze nog nooit zo goed gevuld was. Als hij zo door zou gaan, dan zou ze nog een keer klaarkomen, maar dat wilde ze bewaren. Eerst wilde ze zijn pik in haar mond hebben en hem pijpen.

“Naar de bank”, zei ze kreunend en nog geen halve minuut later had ze zijn pik in haar mond en het was heerlijk. Ze had hem het liefst naar een orgasme gepijpt en ervoor gezorgd dat hij haar mond volspoot, precies wat haar zus voorgesteld had, maar dat zou later komen. Ze was zo opgewonden geraakt dat ze hem eindelijk kon neuken dat ze besloot om zich over zijn pik te laten zakken en hem te berijden.

Ze had het helemaal niet erg gevonden als hij klaar zou komen, want dan zou de tweede ronde een stuk langer duren, maar hij had een ongelooflijke beheersing. Ze was zwaar onder de indruk van zijn uithoudingsvermogen. Zij zat ondertussen tegen haar tweede orgasme aan en toen hij haar op haar rug op de bank legde en haar stevig begon te neuken, hield ze het niet meer. Ze kwam nog een keer klaar en dit keer was het een heel heftig orgasme. Eentje die ook niet meer leek op te houden.

Ze had zich weer over zijn pik laten zakken en het orgasme dat net minder aan het worden was, kwam in alle heftigheid weer terug. Hij was ondertussen dolblij dat zijn knappe schoonzus ook zo van standjes hield en hij vond het vreselijk opwindend dat ze af en toe geil aan het praten was.

“Kom je zo in het mondje van je schoonzus klaar. Daar heb je over gefantaseerd hé? Dat je mijn mond gaat volspuiten en ik alles doorslik. Dat je me in alle standjes kan neuken die je wil.”

Hij knikte alleen maar, want ontkennen had geen zin. Hij had hier vaak genoeg over gefantaseerd en nu kwam die fantasie uit en de werkelijkheid was vele malen beter dan hij ooit had durven dromen. Zijn knappe schoonzus was een opwindende en erotische vrouw en hij kon nog steeds niet geloven dat hij het hele weekend seks met haar zou gaan hebben.

Hij komt op haar gezicht en in haar mond klaar

“Als je zo in mijn mond bent klaargekomen, dan moet je me in mijn kontje neuken. Volgens mijn zus geil je daar nogal op en het is voor mij te lang geleden dat ik zo’n mooie pik in mijn kontje heb gehad.”

Dit was de spreekwoordelijke druppel voor hem en hij haalde snel zijn pik uit haar strakke kutje. Marianne ging gelijk op haar knieën zitten, met haar mond open, want ze wist wat er ging gebeuren. Hij ging voor haar staan, richtte zijn pik op haar gezicht en hij hoefde nog maar een paar keer eraan te trekken om keihard klaar te komen. Er kwam een gedeelte van zijn sperma op haar gezicht terecht en een gedeelte in haar mond, dat ze gelijk doorslikte.

Hij stond te trillen op zijn benen, toen ze de laatste restjes sperma uit zijn pik zoog en die vervolgens grondig schoonlikte.

“Ik ben net zo’n geil sletje als mijn zus, voor de juiste man, maar dat was je waarschijnlijk al opgevallen. Alleen mijn keurige nette zus is nog erger, al zou je dat op het eerste gezicht niet zeggen.”

Ze lagen naast elkaar op bed en zijn knappe schoonzus was zachtjes aan zijn lul aan het trekken, die alweer keihard omhoog stond.

Ze verklapt de verrassing, hij krijgt een heel bijzondere huwelijksnacht

“Ik mag het eigenlijk niet vertellen, maar aangezien we nu toch zo met elkaar verbonden zijn en ik geen verrassingen voor me kan houden, doe ik het toch. Zorg echter wel dat je verrast bent als het gebeurt, want anders leg ik een knoop in je pik.”

Hij keek haar met een onderzoekende blik aan en moest ondertussen kreunen, want Marianne was hem sneller gaan aftrekken.

“Je keurige nette toekomstige vrouw heeft een kant die je een heel klein beetje kent, maar waar ze waarschijnlijk nog niet alles over verteld heeft. Ze is zo geil als een pak boter, wat ik net ook al zei, zelfs nog erger dan ik ben. Vroeger deelden we soms al haar vriendjes en dat is een traditie waar we dus niet mee gaan stoppen.”

Hij had een fantastisch en opwindend seksleven met zijn vrouw, maar hij kon zich niet voorstellen dat ze zelfs aan een trio gedaan had. Voor de buitenwereld was ze de nette en keurige vrouw, maar hij wist dat ze in bed best kinky kon zijn. Hoe kinky zou hij snel achterkomen.

“Wat er dus gaat gebeuren en kom alsjeblieft niet gelijk klaar, want hij moet nog in mijn kontje”, zei ze een beetje streng. “Je pornodromen gaan uitkomen want als je de hotelkamer komt binnenlopen om aan de huwelijksnacht te beginnen lig ik op bed op je te wachten. Ook in een bruidsjurk, met mijn benen wijd. We gaan een heel geil en lang trio hebben. Dat stukje met die bruidsjurk is mijn zus haar idee, want ze dacht dat je het wel heel geil zou vinden als je twee bruidjes zou hebben die voor je op hun knieën gaan om je pik te pijpen. En dan nog twee zussen ook.”

Hij kreunde alleen maar en het volgende moment spoot zijn zaad uit zijn pik en wie kan het hem kwalijk nemen. Hij had niet alleen seks met zijn knappe schoonzus, maar kreeg net te horen dat hij ook een trio met zijn kersverse echtgenote en zijn schoonzus zou gaan hebben, op zijn huwelijksnacht.

“Die kan ik je niet kwalijk nemen”, zei Marianne, terwijl ze langzaam zijn pik bleef aftrekken om al het zaad eruit te krijgen. “Zullen we even een klein dutje doen, dan kan je even bijkomen. Je wordt vanzelf weer wakker als je mijn mond om je pik voelt en dan gaan we gewoon verder waar we gestopt zijn.”

 
 

 
 

Visited 245 times, 11 visit(s) today
From:
Date: februari 27, 2024
Pornosterren: Seth Gamble / Skye Blue

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *