Online Lingerie- en Latex Shop
Download nu de hele video!

Mooie stiefmoeder heeft hard een massage nodig

0 views
0%

Hij wil heel graag seks met zijn mooie stiefmoeder

Zijn mooie stiefmoeder, de vroegere secretaresse van zijn vader, komt meer in de buurt van zijn leeftijd dan die van zijn vader. Vanaf het moment dat hij haar voor het eerst had gezien, wist hij dat hij ooit seks met haar zou gaan hebben. Hij had geen idee hoe hij dat voor elkaar zou moeten krijgen, totdat er zich een kans voordeed die hij niet kon laten lopen. Zijn stiefmoeder had hard een massage nodig en haar afspraak was afgezegd.

Ze heeft hard een massage nodig

Het kostte hem enige moeite om zijn mooie stiefmoeder ervan te overtuigen dat hij heel goed kon masseren. Na enkele tegenwerpingen van haar kant dat zijn vader het niet zou weten te waarderen en dat hij haar uiteindelijk wel mocht masseren, maar uit de buurt moest blijven van haar erogene zones. Hij was binnen en wist dat het zou gaan gebeuren. De stiefzoon had best veel ervaring met masseren, dus al snel lag zijn stiefmoeder te genieten van zijn sterke handen. Ze liet zelfs toe dat hij haar billen ging masseren en ze moest zeggen dat ze er aardig opgewonden van was geraakt.

Ondanks dat ze gelukkig getrouwd was en over veel dingen niets te klagen had, was er één ding en dat liep niet zo denderend en dat was haar seksleven. Haar echtgenoot was een workaholic en de keren dat ze echt de tijd voor elkaar hadden was mondjesmaat. Als ze dan seks hadden, dan was het vaak snel over, nog voordat ze maar in de buurt van een orgasme kwam. Het waren dan ook tegenstrijdige gevoelens die ze had, toen haar knappe stiefzoon steeds ietsje dichterbij haar kutje kwam. Ze wist dat dit de laatste grens was en dat ze moest optreden, maar haar opwinding was groter dan haar gezonde verstand.

Ze wil zijn pik in haar kutje voelen

De stiefmoeder liet zich hard door hem vingeren en uiteindelijk smeekte ze nog net niet of hij zijn grote pik in haar kutje wilde stoten. Er ging van alles door haar hoofd heen en het voornaamste was dat ze eindelijk de manier had gevonden om gelukkig getrouwd te blijven en een fantastisch seksleven te hebben. Als ze het goed en voorzichtig zouden aanpakken, dan zou haar echtgenoot nooit iets doorhebben en had zij altijd een viriele jongere man tot haar beschikking die haar de orgasmes kon geven die ze zo hard nodig had.

Een goede minnaar en een heftig orgasme

Dat waren zo ongeveer haar laatste gedachten toen haar stiefzoon zijn grote pik, die een stuk groter was dan die van zijn vader, in haar kutje stootte en haar stevig begon te neuken. Hij bleek een fantastische minnaar te zijn, want het leek wel alsof hij precies kon aanvoelen wanneer ze op het punt van klaarkomen stond. Dan stopte hij even en ging haar vervolgens weer eerst zachtjes neuken om haar vervolgens weer naar het randje van een orgasme te brengen. Dat deed hij een paar keer, totdat ze het echt niet meer hield en hard klaarkwam van zijn grote pik. Veel sneller dan dat ze normaal een orgasme zou hebben.

Ze gaat voor hem op haar knieën en pijpt hem

Ze zweefde helemaal op de seksuele roes en het heerlijke gevoel van haar orgasme. Het haalde dingen bij haar naar boven die ze al in lange tijd niet gedaan had, want ze wilde dat hij net zo’n heerlijke orgastische ervaring zou hebben. Ze ging voor hem op haar knieën zitten en pijpte zijn grote pik, die heerlijk smaakte naar seks en haar eigen kutgeil. Ze was zo opgewonden dat ze voor het eerst iets deed, wat normaal niet in haar hoofd zou zijn opgekomen omdat ze het “ieeeuwww” vond.

Voor het eerst sperma op haar gezicht

Ze richtte zijn grote pik op haar gezicht, net voordat hij begon te spuiten en ze kreeg zowaar nog een orgasme toen ze de eerste stralen sperma op haar gezicht voelde. Dit was vele malen beter dan ze ooit had gedacht en ze wist ook dat dit niet de laatste keer zou zijn dat ze voor hem op haar knieën zou gaan zitten. Nadat ze de laatste restjes zaad uit zijn pik had gezogen en zijn eikel had schoongelikt, keek ze op de klok om te zien hoe laat het was.

Dat was het moment dat ze zich bedacht dat haar echtgenoot de komende drie dagen helemaal niet thuis zou komen omdat hij op zakenreis was. De mooie stiefmoeder keek haar stiefzoon met een geile blik aan en zei:

“De komende dagen is er een plekje vrij in mijn bed, ken jij toevallig iemand die daar graag zou willen liggen?”

Visited 1.037 times, 7 visit(s) today
From:
Date: november 30, 2023
Pornosterren: Kristina Sweet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *